HAVUTÇU:
SPOR 15.03.2016 14:15:30 396 0

HAVUTÇU: "ADANASPOR´UN ZAAFLARINI DEĞERLENDİRECEĞİZ"

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TAYFUR HAVUTÇU: - "LİDER VE İYİ BİR TAKIMLA OYNUYORUZ"

Adana Demirspor´un Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, ligde bu hafta sonu oynayacakları Adanaspor´un bir takım olduğunu belirterek, ?Her iyi takımın zaafları vardır. Bizim de çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Amacımız bu zaafları değerlendirmek olacak" dedi. Havutçu, turuncu-beyazlıların 13 haftadır mağlubiyet almamasıyla ilgili olarak ise, "Her şeyin bir sonu vardır. Umut ediyoruz bu maç o karşılaşma olur" ifadelerini kullandı.
Mavi-lacivertliler, PTT 1. Lig´in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Havutçu yönetiminde Aytaç Durak Tesisleri´nde sürdürüyor. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Havutçu, Kardemir Karabükspor karşılaşması ile göreve başladığını hatırlatarak, ?Ondan sonra Vartaş Elazığspor ile evimizde mutlak galip gelmemiz gereken bir karşılaşma oynadık. Bu maç direk rakibimiz ile oynadığımızdan çok önemliydi. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Hafta sonu çok önemli bir Adana derbisi var. Sırf Adana´yı değil bütün Türkiye´yi ilgilendiren bir derbi olacak. Önemli bir karşılaşma. Lider ve iyi bir takımla oynuyoruz. Ama her iyi takımın zaafları vardır. Bizim de çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. İnşallah istediğimiz puanları alacağız? diye konuştu.
Adanaspor´un 13 haftadır mağlup olmamasına da değinen Havutçu, ?Her şeyin bir sonu vardır.Umut ediyoruz bu maç o karşılaşma olur" dedi.

"BU LİGİN EN FAVORİ TAKIMIYIZ"
Adanaspor´un iyi bir takım olduğunu ve artılarının bulunduğunu söyleyen Havutçu, "Ama her iyi takımın da zaafları var. Bizim amacımız bu zaafları değerlendirmek olacak. Adanaspor´un oyun tarzı belli. Etkili oyuncuları var. İyi kontra atağa çıkıyorlar. Takım savunmasını iyi yapıyorlar. İyi bir takım, kolay olmayacak. Hiçbir maç kolay değildir. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. O yüzden biz de maçın başından itibaren bütün varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Derbi maçları özeldir. Bu karşılaşmalarda en önemli olan şey; sabırlı ve sakin olan takım her zaman istediğini almıştır. Bizim için önemli olan da budur" ifadelerini kullandı.
Ligin favori takımı olduklarının altını çizen Havutçu, ?Takım özverili oyunculardan kurulu. Herkes çok istekli ve arzulu. Eksik taraflarımız da var. Bunları biliyoruz. Değerlendiriyoruz ve gidermek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu anda her şey iyi gidiyor. Adanaspor maçı çok önemli. Biz bu ligin en favori takımıyız. Kendimize güveniyoruz. Yapabileceklerimizi biliyoruz. İnşallah istediğimiz hedefe de ulaşacağız" şeklinde konuştu.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,37% -0,32
  • EURO

    34,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2399,55% -0,94
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 24.1 ° / 16.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21.7 ° / 13.4 ° Şiddetli yağmurlu