Gurbetçi oyuncuların hafta sonu performansları
SPOR 30.10.2017 12:54:17 325 0

Gurbetçi oyuncuların hafta sonu performansları

Avrupa´da forma giyen gurbetçi oyuncuların hafta sonu oynanan maçlardaki performanslarına baktığımızda 90 dakika sahada kalan tek isim Wolfsburg´da forma giyen Yunus Mallı oldu.

Bundesliga ekiplerinden Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü ise 12. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını henüz maçın başında yalnız bıraktı

Barcelona´da forma giyen Arda Turan´dan, Villarreal´in gol ayağı Enes Ünal´a Avrupa´nın önemli kulüplerinde forma giyen milli futbolcuların hafta sonu oynanan maçlardaki performanslarına göz attığımızda 90 dakika forma giyen tek isim olarak Wolfsburg´da oynayan Yunus Mallı dikkat çekiyor. Takımının deplasmanda Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya ilk 11´de başlayan 25 yaşındaki oyuncu, 90 dakika sahada kaldı. Schalke´de forma giyen Kaan Ayhan ise söz konusu maçta kendine ilk 18´de yer bulamadı

Bundeliga´da top koşturan bir başka isim olan Freiburg´un futbolcusu Çağlar Söyüncü, Stutgart ile oynanan mücadelenin 12. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Freiburg, bu maçta Stutgart´a 3-0 mağlup oldu

Borussia Dortmund´un Hannover 96´ya 4-2 yenildiği maça ilk 11´de başlayan Nuri Şahin ise 66 dakika sahada kalabildi ve daha sonra yerini Raphael Guerreiro´ya bıraktı. Dortmund´un bir başka Türk oyuncusu Ömer Toprak kadroya alınmadı.

Geçen sezon gösterdiği performansa La Liga´nın güçlü ekiplerinden Villarreal´e transfer olan Enes Ünal da takımının bu hafta ligde oynadığı Atletico Madrid maçında ilk 18´e giremedi. Enes, İspanyol ekibinde şu ana kadar 10 maça çıktı ve 1 gol attı.

Barcelona´da forma giyen ancak uzun zamandır şans bulamayan Arda Turan, Katalan ekibinin Athletic Bilbao´yu 2-0 mağlup ettiği maçta da kadroya alınmadı.

Sezon başında İspanya´nın Celta Vigo takımına transfer olan Emre Mor da bu hafta sonu şans bulamayan bir başka isim oldu. Celta´nın Malaga´ya 2-1 yenildiği karşılaşmada ilk 18´e alınmayan Emre, takımıyla şu ana kadar çıktığı 7 mücadelede 1 gol kaydetti.

Medipol Başakşehir´den İtalyan takımı Roma´ya giderek yaz transfer dönemine damga vuran isimlerin başında gelen Cengiz Ünder, takımının Bologna´yı 1-0 mağlup ettiği maçta ilk yedeklerde yer alsa da oyuna dahil olmadı. Genç oyuncu, yeni takımıyla şu ana kadar çıktığı 6 maçta golle tanışamadı.

İtaya Serie A bu hafta Milan-Juventus derbisine sahne oldu. Bu maçı bizim açımızdan önemli kılan bir diğer neden ise Milan forması terleten Hakan Çalhanoğlu. Yaz transfer döneminde kırmızı-siyahlılara transfer olan milli oyuncu, Juventus karşılaşmasına ilk 11´de başladı. 77 dakika sahada kalan Hakan, yerini Andre Silva´ya bıraktı. Hakan, Milan formasıyla çıktığı 15 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı