Gündemi Değiştiren Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno
TANITIM MAKALELERİ 1.05.2020 17:29:00 34305 0

Gündemi Değiştiren Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

İçerik Açıklaması:

Türkiye’deki teknoloji meraklılarına hitap eden  birçok  site var, ancak bunu yaparken özgünlüğü ve samimiyeti işin içine dahil eden web sitesi sayısı oldukça az. 2013’te yayın hayatına başlayan Webtekno, işte tam da bu noktada harika bir iş çıkarıyor.  Teknoloji haberlerini ana eksene alan Webtekno, oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından haberlerle de öne çıkmayı başarıyor.

Meta Description:

Türkiye’de teknoloji haber siteleri arasında giderek yükselişe geçen, okurlarına samimi ve güncel haberler sunan Webteknoyu daha yakından tanıyoruz.

İçerik metni:

3 milyon abonesi olan YouTube kanalı ile adını duyurmayı başarmış Webtekno, İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde kuruldu. Kurulduğu günden bu yana da rakiplerinden farklı olarak teknolojiyi daha geniş bir kapsamla ele almaya devam ediyor. Webtekno, sadece kullandığımız yeni cihazlarla sınırlı kalmayan haberleriyle herkese hitap ediyor.

Webtekno, websitesine ücretsiz üyelik fırsatının yanı sıra sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı de sunuyor. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebilirsiniz. Liste, video ve makalelerle donatılmış teknoloji sitesi Webtekno da video haberleri ise Webtekno.com'un Webtekno TV haberleri kategorisinde bulabilirsiniz. Webtekno sitesindeki video haberlerler ile  de doyurucu bilgiler sunuyor.

Webtekno’da yok yok! Teknoloji, internet, donanım, oyun ve yazılım ile ilgili alanınıza giren teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz.
En popüler teknoloji haberlerini bir de Webtekno gözünden takip edin:

Description: masaüstüanasayfa.jpg

Webtekno kısıtlı zamanı ama teknoloji aşkıyla yanan bir kalbi olan okuyucuları unutmuyor. En çok okunan, en çok paylaşılan ve en çok izlenen haber kategorileri ayrı başlıklarda toplayarak, okuyucularının yüzünü güldürüyor. Bu alanlarda önümüzdeki ay Netflix’e gelecek içeriklere, dünyanın en popüler oyunlarından Fortnite’da verilen canlı konserlere, öne çıkmamış ama kaliteli filmlerin bulunduğu listelere ve pek daha çok güncel içerik ve habere ulaşabilirsiniz

İnternetteki sosyal medya kullanıcılarına her zaman en iyi deneyimi sunmak için birbiriyle yarışan sosyal medya mecralarında neredeyse her gün bir yenilik oluyor. Bu haberleri yakından takip etmek isteyen kişiler için Webtekno doğru bir adres oluyor. Instagram, YouTube, Twitter ve Facebook'taki son trendler, YouTuber dünyası, sosyal medya fenomenleri ile ilgili tüm güncel haberlerleri ve sosyal medya ile ilgili merak ettiklerinizi Webtekno Sosyal Medya sayfasında bulabilirsiniz.

Webtekno’da teknoloji akıllı akıllı telefonlarla sınırlı değil:

Webtekno teknolojiyi yalnızca akıllı telefon haberleri ile sınırlandırmıyor. Webtekno’da okuyucular ,bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım ile ilgili haberlere ulaşabiliyor.

Yukarıdaki konulardaki önemli her gelişmeye yer veren tecrübeli yazar kadrosuyla, okuyucunun sitede daha çok vakit geçirmesini sağlıyor.

İnsanlığın ürettiği bilgi birikimi sayesinde bilim ve teknoloji sürekli gelişerek var oluyor. . Bilimin gelişmesi ve teknik bilgilerin artması sayesinde de teknolojik ürünler üretiliyor. Bilim ilerledikçe teknoloji de aynı oranda gelişir.Bunu bilen Webtekno, içeriklerinde çeşitliliğe önem veriyor. Teknoloji haberlerini akıllı telefonlarda sınırlı tutmayan, her kesimden okuyucuya hitap ediyor.

İşte Webtekno teknoloji haberlerine bu şekilde yaklaştığı için de diğer sitelerden ayrışıyor. Yeni bir iPhone tanıtıldığında Webtekno’dan detaylı tüm özelliklerini öğreniyor, inceleme videolarını izliyor, fiyatlarına bakabiliyorsunuz. Yeni iPhone hakkında bilgi sahibi olduktan sonra Webtekno’dan yeni yapılmış bir bilimsel keşfin haberini de alabilirsiniz. Bu oldukça değerli.Çünkü bugün yapılan keşiflerin yarının teknolojilerini belirliyor.

En güncel donanım haberlerini Webtekno’da takip edebilirsiniz:

Description: mobilanasayfa.jpgTeknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en samimi internet sitesi olan Webtekno’da donanım haberleri de büyük bir yer kaplıyor. Teknoloji geliştikçe artan donanım ihtiyacı ve bu alanda üretilen ürünler Webtekno'da her daim ulaşılabilir halde.

Yeni teknoloji ve donanımlar ile ilgili haberler okumak isteyebilir, İncelemeler ve markaların basın bültenlerine ulaşmak isteyebilirsiniz. Tüm bunlardan haberdar olmak için Webtekno Donanım sayfası size çözüm sunacaktır.

Mobil Uygulaması ile dikkat çeken teknoloji haber sitesi Webtekno:

Description: mobiluyg_ençokokunanlar.jpgİşletim sistemi Android ve iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, mobil uygulamasıyla fark yaratıyor. Webtekno mobil uygulaması sayesinde önemli haberler zahmetsiz size ulaşıyor.

Webtekno her günün sonunda 6 önemli haberi derlediği  bir bülteni de kullanıcılarıyla paylaşıyor, o güne dair yaşananları kolylaca öğrenmenize imkan sağlıyor.Webtekno mobil uygulaması teknoloji, bilim ve gündeme ilişkin önemli gelişmeleri bildirim olarak gönderiliyor. Bu bildirimleri diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık yapmadan, yalnızca önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlayacak şekilde yapıyor.
Webtekno’da uydurma haberler değil gerçek ve fark yaratan haber içerikleri ile karşılaşırsınız.

Description: masaüstühaber.jpgWebtekno her gün güncel ve güvenilir bir şekilde kendi gündemini oluşturmayı başarıyor. Bayat ve gerçekle alakalı olmayan haberlere asla yer vermiyor. Deneyimli ekibi ile, tasarımdan içeriğe her konuda okuyucuları için sitede iyileştirme yapıyor.

Diğer teknoloji haber sitelerinden ayıran en önemli özelliği ise samimi bir dille okuyucularına ulaşıyor olması.

Eğer siz de Webtekno’yu daha önce bir kere bile ziyaret etseniz, diğer teknolojiyi merkezine alarak yayın yapan haber sitelerinden daha farklı bir konsepte olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Yalnızca güvenilir kaynaklardan yararlanarak kendine has gündemini yaratan Webtekno, içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın. (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Adana’da Düğün İçin Uygun Mekan Çeşitleri Nelerdir?

Adım Adım E-ticarete Başlama Rehberi

Zarafeti ile Büyüleyen Altın Yüzükler

Gündemi Değiştiren Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false