GALATASARAY´DA HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM´İN İHRACI REDDEDİLDİ
SPOR 26.03.2017 14:40:26 402 0

GALATASARAY´DA HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM´İN İHRACI REDDEDİLDİ

Galatasaray Genel Kurul toplantısında FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı kulüpten ihraç edilmek üzere dolayı disiplin kuruluna sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ile Arif Erdem´in ihracı oy çokluğu ile reddedildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi´nde düzenlenen Galatasaray Genel Kurul toplantısında, disiplin kurulu sevklerinin sonuçları belli oldu. FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı eski futbolculardan; Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz, eski valilerden; Hüseyin Avni Mutlu ile Şahabettin Harput, eski savcı Zekeriya Öz ve iş adamı Hazim Sesli ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Kurulda yapılan oylamalarda Zekeriya Öz (oy çokluğu), Şahabettin Harput (oy çokluğu), Hüseyin Avni Mutlu (oy çokluğu) ve İsmail Demiriz (oy çokluğu) ve Hazim Sesli (oy çokluğu) kulüpten ihraç edildi. Hakan Şükür (oy çokluğu) ile Arif Erdem´in (oy çokluğu) ihracı ise reddedildi.

BAKAN KILIÇ: "HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM HAKKINDA VERİLEN KARAR DÜZELTİLMELİDİR"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Galatasaray yönetim kurulunda bir kısım üyelerin Hakan Şükür ve Arif Erdem´in ihraç konusunda hayır oyu kullanmalarının bir açıklaması yoktur. Galatasaray bu kararı ivedi şekilde düzeltmelidir" dedi.

Galatasaray´ın Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı´nda, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri nedeniyle yönetim kurulunun üyelikten çıkartırmalarına karar verdiği Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında oylama yapıldı. Genel kurulda Hakan Şükür ve Arif Erdem´in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin oy çokluğuyla reddedilmesi hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç açıklamalarda bulundu.

Bakan Kılıç, "Galatasaray yönetim kurulunun daha önce almış olduğu bir ihraç kararı vardı. Bununla alakalı olarak bugün bir oylama yapılacaktı. Galatasaray bugün yapılan oylamada, Türkiye Cumhuriyeti´nden (TC) firar etmiş, hakkında terör örgütüne üyelikten dolayı yakalama kararı çıkartılan ve mal varlığına el konulmuş olan, aynı zamanda da 15 Temmuz gecesi bu ülkeye ihanet eden terör örgütünün ele başıyla yakın ilşkilerinin aşikar olduğu ve bunları saklamayıp açıkca dile getiren kişilerin bu ülkeye yaşattıkları acıları hepimiz biliyoruz. Galatasaray genel kurulunda bir kısım üyelerin bu kişilerin ihraç konusunda hayır oyu vermelerini ne Galatasaray camiasına ne Türkiye´ye ne de 15 Temmuz´da şehit olan kardeşlerimizin ailelerine açıklayamazdık. Galatasaray ivedi bir şekilde bu alınmış olan kararı düzeltmelidir. Çünkü ülkemize ve milletimize ihanet edenlerin böyle köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur" diye konuştu

GALATASARAY´IN 2017 BÜTÇESİ

Galatasaray Genel Kurulu´nda açıklanan 2017 gelir bütçesinin 129 milyon 370 bin 112 TL, gider bütçesinin de 156 milyon 693 bin 558 TL olacağı kabul edildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi´nde düzenlenen Galatasaray´ın Olağan Genel Kurulu´nda son maddede bütçe oylaması yapıldı. Kurulda oy çokluğu ile kabul edilen bütçeye göre sarı-kırmızılıların 2017 gelir bütçesinin 129 milyon 370 bin 112 TL olduğunu açıklandı. Gider bütçesinin ise 156 milyon 693 bin 558 TL olacağı belirtildi. Gelir-gider arasındaki fark ise 27 milyon 323 bin 446 TL oldu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli