GALATASARAY, ŞUBAT´TA BUZ TUTTU
SPOR 28.02.2017 11:41:08 313 0

GALATASARAY, ŞUBAT´TA BUZ TUTTU

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 22. haftasında TT Arena´da karşılaştığı Galatasaray´ı 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 50´ye yükseltti. Galatasaray ise 40 puanda kaldı

BEŞİKTAŞ YİNE 1-0 KAZANDI

Galatasaray deplasmanından 1-0´lık galibiyetle dönerek zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, ezeli rakibini deplasmanda geçtiğimiz sene olduğu gibi yine aynı skorla devirdi.

Galatasaray deplasmanında 47. dakikada Talisca´nın attığı golle kazanan Beşiktaş, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Siyah-beyazlılar bu sonuçla, ezeli rakipleri olan Galatasaray´a 10 puan, Fenerbahçe´ye de 12 puan fark atmış oldu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, sarı-kırmızılı rakibini geçtiğimiz sene de deplasmanda 1-0´lık skorla devirmeyi başarmıştı. 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar, ligin 32. haftasında TT Arena´da Galatasaray´ı Mario Gomez´in 76. dakikadaki golüyle mağlup etmeyi başarmıştı.

Spor Toto Süper Lig´in 2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, Şubat ayında oynadığı üç lig maçından 1 puan alırken, Ziraat Türkiye Kupası´ndan ise elendi.

Galatasaray, Şubat ayında oynadığı üç lig maçından 1 puan alırken, Ziraat Türkiye Kupası´ndan ise elendi.
Spor Toto Süper Lig´in 2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, kötü bir sezon geçiriyor. Sarı-kırmızılar ilk önce Ziraat Türkiye Kupası´ndan elendi, daha sonra da lig yarışının uzağında kaldı.

Galatasaray, Şubat ayında kötü bir tablo çizerken, teknik direktör değişikliğine de gitti. Sarı-kırmızılılar, TT Arena´da yaşanan Kayserispor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Jan Olde Riekerink´in yerine Kardemir Karabükspor´un Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor´u getirdi.

BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EZELİ RAKİPLERİNE FARK ATTI

Derbide Galatasaray´ı 1-0 ile geçen Beşiktaş, şampiyonluk yolunda ezeli rakiplerine fark attı.

Spor Toto Süper Lig´in 22. haftası dün oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisi ile kapandı. TT Arena´da oynanan derbiyi Talisca´nın golü ile 1-0 kazanan Beşiktaş ezeli rakiplerine fark attı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR TAKİPTE

Süper Lig´de 50 puanı bulunan Beşiktaş´ın en yakın takipçisi 46 puanlı Medipol Başakşehir. İlk yarıyı namağlup kapatan ve ligde fırtına gibi esen Başakşehir, ikinci yarıda inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Haftayı deplasmanda Osmanlıspor´u 1-0 mağlup ederek kapatan Başakşehir´in şampiyonluk yarışını ne kadar sürdüreceği merakla bekleniyor.

GALATASARAY´A 10 PUAN FARK

Lider Beşiktaş, ezeli rakipleri arasında bulunan Galatasaray´a ise 10 puan fark attı. Şampiyonluk yarışında kritik bir viraj olan dün akşamki derbiyi kazanan siyah-beyazlılar, büyük avantaj elde etti. Ligde 3. sırada yer alan Galatasaray´ın 40 puanı bulunuyor.

FENERBAHÇE İLE 12 PUAN

Beşiktaş ile bir diğer ezeli rakibi Fenerbahçe arasında 12 puanlık bir fark bulunuyor. Bu sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışının çok gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu sezon tribünleri boş bırakırken, UEFA Avrupa Ligi´ne son 32 turunda veda edilmesinin ardından Gaziantep´te bırakılan 2 puan da camiada tepki ile karşılandı.

ŞENOL GÜNEŞ: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Sıkıntılı bir dönemimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

"YARIŞ DEVAM EDECEKTİR"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "22. haftasında lig maçı oynadık ve bu maç sadece bir lig maçıydı. Aynı zamanda derbi maçıydı, ligin son maçı da değildi. Önemli bir büyük maçı Galatasaray camiasının destek olduğu, taraftarının destek olduğu sıkıntılı bir dönemimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbol pozisyonları az oldu ama taraftar baskısıyla oynayan Galatasaray´a karşı akılcı olmak bizim artılarımızdı. Burada bitmiyor. Yarış devam edecektir. Arkada olan takımlar olacaktır ve önde olan takım olarak yakalanmamak için devam edeceğiz. Tekrar bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false