Galatasaray Avrupa´da kayıp
SPOR 7.11.2018 11:29:08 594 0

Galatasaray Avrupa´da kayıp

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Galatasaray deplasmanda Schalke 04 ile karşı karşıya geldi. Mücadele Schalke 04´ün 2-0´lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 
4. dakikada Fernando Muslera´nın elinden kaçırdığı topu ceza sahası sağ yan çizgisinden Guido Burgstaller ağlara gönderdi. 1-0 
21. dakikada Breel Embolo´nun sağ kanattan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Amine Harit´in vuruşunda top dışarı gitti. 
28. dakikada Belhanda´nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Garry Rodrigues´in vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti. 
38. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza yayı gerisinde önünde bulan Rudy´in vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. 
39. dakikada ceza yayında topla buluşan Rudy´in pasında sol kanattan topu kontrol eden Burgstaller´in vuruşunda kaleci Muslera topu çeldi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 
57. dakikada Guido Burgstaller´in sağ kanattan ceza sahasına pasında topla buluşan Mark Uth düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0 
86. dakikada soldan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisine hareketlenen Guido Burgstaller kafayla topu altıpasa indirdi. Breel Embolo´nun kafa vuruşunda Fernando Muslera tek hamlede topu kontrol etti. 
90+1. dakikada kaleyi cepheden gören Selçuk İnan´ın uzak mesafeden sert şutunda top dışarı gitti. 

Stat: Veltins-Arena 
Hakemler: William Collum xx, David McGeachie xx, Graeme Stewart xx 
Schalke 04: Nübel xx, Nastasic xx, Alessandro Schöpf xx, Benjamin Stambouli xx, Caligiuri xx, Sane xx, Rudy xx (Suat Serdar dk. 76 xx), Mark Uth xx (Nabil Bentaleb dk. 63 xx), Breel Embolo xx, Amine Harit xx (Weston Mckennie dk. 56 xx), Guido Burgstaller xx 
Yedekler: Ralf Fahrmann, Naldo, Konoplyanka 
Teknik Direktör: Domenico Tedesco 
Galatasaray: Muslera xx, Serdar Aziz x, Mariano Filho xx, Linnes xx (Ömer Bayram dk. 46 xx), Ozan x, Belhanda xx, Ndiaye xx, Ryan Donk xx, Sinan Gümüş xx (Muğdat Çelik dk. 72 x), Garry Rodrigues xx (Selçuk İnan dk. 63 x), Henry Onyekuru xx 
Yedekler: İsmail, Ahmet Çalık, Roque, Sofiane Feghouli 
Teknik Direktör: Fatih Terim 
Goller: Guido Burgstaller (dk. 4), Mark Uth (dk. 57) (Schalke 04) 
Sarı kartlar: Sebastian Rudy, Benjamin Stambouli (Schalke 04), Ryan Donk, Serdar Aziz, Muğdat Çelik (Galatasaray) 

 

 Fatih Terim: "Enteresan goller kaçırıp, enteresan goller yiyoruz" 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı sonrası yaptığı açıklamada, "3-4 maça baktığımda bu kadar enteresan golleri kaçıran biziz, enteresan goller yiyen de biziz" dedi. 
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Galatasaray deplasmanda Schalke 04´e 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi´ne uygun oynadık. 3-4 maça baktığımda bu kadar enteresan golleri kaçıran biziz, enteresan goller yiyen de biziz. Enteresan bir gol yedik, sonra oyunu dengeledik. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı, ikinci golden sonra kırıldık, oyunu da bıraktık" dedi. 
Taraftar adına üzgün olduğunu söyleyen Terim, "İstanbul´da Ali Sami Yen´de oynar gibi hava oluşturan gurbetçilere teşekkür ederim. Onlar adına üzüldüm. Biz burada galibiyetlere alışkınız. İlk yarı belki ama ikinci yarıda skoru değiştirecek oyun oynamadık" şeklinde konuştu. 

Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maçla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Şimdi Moskova´da kıran kırana bir maç olacak. Şampiyonayı kazanabilmek için Lokomotiv Moskova´ya yenilmemiz yeterli. O atmosferde, o düşünce ile oynayacağız" dedi.

Domenico Tedesco: "Güzel bir maç çıkardık" 

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu´nda temsilcimiz Galatasaray bugün Schalke 04 ile oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Schalke 04 teknik direktörü Domenico Tedesco basın mensuplarına maçı değerlendirdi. 

Karşılaşmada başarılı olduklarını söyleyen Schalke 04 Teknik direktörü Domenico Tedesco ´´Şanslıydık ve iyi başladık. Galatasaray´a çok bir imkan tanımadık. İkinci yarı 2-3 pozisyona daha girdik. Galatasaray taktiksel bir şey yapmaya çalıştı. Bu açıdan o konuda da etki yaratamadılar. Tamamen oyunumuzu sürdürdük. Oyun biraz daha yavaşlamış olsa bile güzel bir maç çıkardık. Serdar Aziz ve Onyekuru ilk maçta oynamamıştı. Kıvrak oyuncuları var. Prese karşı oyun yapabiliyorlar. Benim açımdan iyi bir takım ve maç umduğum gibi oldu." dedi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false