Fırat Arslan maçı için nefesler tutuldu
SPOR 13.09.2019 11:04:00 808 0

Fırat Arslan maçı için nefesler tutuldu

Almanya'nın Berlin kentinde cumartesi günü Finlandiyalı Sami Enbom ile karşılaşacak olan Dünya şampiyonu Fırat Arslan, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, cumartesi gecesi Almanya'da Finlandiyalı Sami Enbom ile ringe çıkacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Arslan, "Kısa bir hazırlık süremiz olmasına rağmen elimizden gelenin en iyisini yaparak, iyi bir antrenman dönemi geçirdik. Tüm ekibim elinden gelenin en iyisini yaptı ve herhangi bir sakatlık veya olumsuz durum yaşamadan, güzel bir performans ile karşılaşmaya çıkacağız. Hedefimiz her zaman olduğu gibi bayrağımızı Avrupa’nın göbeğinde dalgalandırarak, zirveye dikmektir. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Dilek Arslan, eşine yardımcı oldu
Sporcunun eşi Dilek Arslan da, antrenman sırasında eşine yardımcı oldu. Antrenman döneminde kısa bir soğuk algınlığı geçiren eşinin bir an önce iyileşmesi için gerekli müdahaleleri bizzat yaptığını belirten Dilek Arslan, "Son dönemlerde havaların da soğuması ve yoğun antrenmandan dolayı eşim kısa bir rahatsızlık geçirdi. Gerekli müdahaleleri yaparak kısa sürede iyileştirip, antrenmanlarının başına dönmesini sağladık. Bu rahatsızlıktan dolayı üç gün antrenman yapamadı" dedi. Kendisi de sağlıkçı olan Dilek Arslan, özellikle eşinin sağlıklı bir şekilde bu karşılaşmaya çıkabilmesi için büyük özen gösterdi. Evlerinin altında bulunan dev antrenman salonundaki tüm sorumluluğunu üstlenen Dilek Arslan, çalışmaların sorunsuz bir şekilde yürüyebilmesi için büyük çaba harcadı.

Vedat Alyaz: "Hedefimiz Dünya şampiyonluğu"
Önümüzdeki günlerde dev bir organizasyonun hazırlıkları içinde olduklarını vurgulayan Fırat Arslan'ın basın danışmanı Vedat Alyaz, "Göppingen kentinde her yıl geleneksel hal alan dev boks galamızın hazırlıklarına başladık. Kışa doğru Fırat Arslan’ın da ringe çıkacağı bir kemer maçı için çalışmalarımız sürüyor. Ardından gelecek yılın başında da dünya çapında büyük bir maç ile dünya şampiyonluk karşılaşması yaparak, dünya rekorunu kırmak istiyoruz. 49 yaşındaki boksörümüz Fırat Arslan, dünya şampiyonluğunu yeniden kazanırsa dünya tarihindeki gelmiş geçmiş tüm rekorları kırarak, dünyanın en yaşlı dünya şampiyonu olarak tarihin sayfalarına altın harflerle geçecek. Bu doğrultudaki çalışmalarımızı sürüyor Aynı gece ringe üç Türk boksör daha çıkacak. Burak Şahin, İbrahim Gümüş ve Engin solmaz da mücadele verecekler. Karşılaşmalar Türkiye saati ile 20.30'dan itibaren naklen yayınlanacak" ifadelerini kullandı. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli