?FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞI SENSİN ARKADAŞ!?
SİYASET 27.03.2018 17:20:10 141 0

?FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞI SENSİN ARKADAŞ!?

Kılıçdaroğlu "FETÖ´nün siyasi ayağını ortaya çıkarmamak için ve bu konuda millet konuşmasın diye OHAL´i sürdürüyorlar? dedi

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı,? FETÖ´nün sanayici ayağını çıkardılar, baklavacı ayağını çıkardılar, esnaf ayağını çıkardılar, işçi ayağını çıkardılar, öğretmen ayağını çıkardılar, hakim savcı ayağını çıkardılar, siyasi ayağı yok,? dedi ekledi:

 

?Buradan ilk kez, FETÖ´nün bir numaralı siyasi ayağı cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır, diyorum. FETÖ´nün bir numaralı siyasi ayağı, bir numaralı sanığı cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. OHAL´den sonra bakanlar açıklama yaptı. Askeriyedeki FETÖ´cüleri temizledik diyorlar, Milli Eğitim´dekileri temizledik, yargıdaki FETÖ´cüleri temizledik diyorlar. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Sen devletin bütün sırlarını, kozmik odayı FETÖ´ye açacaksın, sonra kalkıp diyeceksin ki ?ne istedin de vermedik´. Vali verdin, kaymakam verdin, general verdin, rektör verdin, her şeyi verdin, üniversite verdin şimdi diyorsun ki FETÖ´nün siyasi ayağı kim? Siyasi ayağı sensin arkadaş!?

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM grup toplantısındaki konuşmasında şu konulara da değindi:

 

?ŞEHİTLER ARASINDA AYRIM YAPILMAZ?

 

?Şehitler arasında ayrım yapanlar vatan hainleridir. Şehitler, şehit yakınları, gaziler arasında ayrım yapanlar vatan hainleridir. Şehit şehittir. Şehidin sağcısı solcusu mu olur? Şehitler üzerinden siyaset yapılmaz. Maden şehitleri için de aynı ayrımcılığı yaptılar. 2003-2014 arasında hayatını kaybeden madenciler için özel kanun getirdiler. Peki, 2003´ten önce hayatını kaybedenler, onlar sayılmayacaklar. Neden yapıyorlar? Emin olun, ben anlamakta zorlanıyorum. İnsan bizim insanımız, ölen de bizim insanımız niye ayrım yapıyorsunuz? Her seçim öncesi Zonguldak´a gidiyorlar, oyları alıyorlar sonra uyutuyorlar. Zonguldak´a da Soma´ya da sesleniyorum, bu oyuna gelmeyin. Bunlara oy verdiğiniz andan itibaren sizi kullanırlar.

 

 ?ÜNİVERSİTELERDE ŞİDDET OLMAZ?

 

?Üniversiteler bilgi yuvalarıdır. Üniversitelerde şiddet olmaz. Üniversiteyi şiddete teslim ederseniz, bilgi üretmez. Afrin için lokum dağıtanlara müdahaleyi doğru bulmuyoruz. Üniversite yönetimi müdahale etmeli. Koltuğu işgal eden zat, sizi o üniversitede okutmayacağım diyor. Sen kimsin, üniversiteler senin babanın malı mı?

 

?DİKTATÖRLÜĞE YÜRÜNEN YOLLARI HAKİM VE SAVCILAR DÖŞER?

 

?Bir diktatörün diktatörlüğe doğru yürüdüğü yolun taşlarını hakim ve savcılar döşer. Bu nedenle hakim ve savcılara söylüyorum, korkmayınız. Adaletten ve insan haklarından yana olunuz. Birilerinin beklentiler ile karar vermeyiniz.  Çocuklarınıza torunlarınıza gelecekte hesap veremezsiniz. Cehenneme giden yollar iyi niyet taşları ile doludur. Adaleti çürütürseniz devleti çürütürsünüz. AİHM kararları bile şu an uygulanmıyor. Akın Atalay 1.5 yıldır tutuklu. Yurt dışından kendi geldi, teslim oldu. Neden tutuyorsunuz? Osman Kavala 5 aydır hapiste tek kişilik bir odada kalıyor. İddianamesi yok

 

Gitmişler AB´ye Türkiye´yi anlatacaklar. Ne anlatacaksın, raporlar orada her şey var. Milletvekillere Türkiye´da hapiste. Bütün bunlar OHAL nedeniyle oluyor. Her 100 işsizden 27´si üniversite mezunu. Her evde ber işsiz var har evde huzursuzluk var. Bunların çocuklarının hiçbirisi işsiz değil. İşçinin hayatı da ucuz.

 

 ?YAKANIZI FAİZCİYE KAPTIRDINIZ DOLAR DA FAİZ DE YÜKSELİYOR?

 

Dolar almış başını gidiyor. Parayı tefecilere veriyorlar. Ağlıyorlar efendim faizler çok yüksek. Bu faizin artıyor ama sebebi Kılıçdaroğlu´dur diyecek. Kardeşim sana söyledim, bir KHK çıkar faizi sıfırla. Yapabilir mi yapamaz. Çünkü yakasını faizciye kaptırmış. Diyorlar ki vatandaşın ne işi var dolarla. Köprüden geçiş dolar endeksli. Hastane yapıyorsun dolarla, gübre ham maddesi getirirsin dolarla.. MAN Adası´nda şirket kurarsın dolarla değil sterlin´le , para yollarsın dolarla?

 

?

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı