Fener´e Kayseri´de ağır darbe
SPOR 30.01.2017 09:42:28 228 0

Fener´e Kayseri´de ağır darbe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 19. haftasında Kayserispor´a konuk oldu. Maçı sarı kırmızılı ekip 4-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Bu sonucun ardında Fenerbahçe bu sonuçla zirve yolunda ağır bir yara aldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncularının inanılmaz bir mücadele gösterdiklerini kaydederek sonuçtan memnun olduklarını dile getirdi. Yalçın, ?Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularım inanılmaz bir mücadele gösterdi, hepsine teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede hazırlanma imkanı bulduk. Çünkü devre arasında çok çalışma imkanımız çok olmadı. Kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bugün için çok mutluyuz, gerçekten puan cetvelinde buna çok ihtiyacımız vardı, hala kırmızı çizgideyiz. Ama bugün bu galibiyetin mutluluğunu yaşayıp yarından itibaren sonraki maçları düşüneceğiz. Mücadele, arzu olarak oyuncularımız harikaydı? dedi.

Fenerbahçe´yi iyi analiz ettiklerinin altını çizen Yalçın, ?Fenerbahçe güçlü bir ekip. Çok çalıştık, çok analiz ettik. Bugün itibariyle istediğimiz oyun planını uygulayıp bunun neticesinde arzu ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fenerbahçe şampiyonluğa oynayan bir ekip, şampiyonluk mücadelelerine devam edecekler? diye konuştu.

Öte yandan, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat´da, ?Biraz farklı bir sonuç oldu bizim için. Fenerbahçe olarak nasıl yola devam edeceğiz düşünmemiz gerekiyor? dedi.

Sonucun beklediklerinden çok farklı olduğunu söyleyen Advocaat, ?Transferde çok fazla isimlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Bizim başka oyunculara ihtiyacımız var. Daha kaliteli isimleri getirmeye ihtiyacımız var. Bunu son zamanlarda dile getiriyorum. Ama bence çözüm bu da değil, nasıl açıklayabileceğimizi bilmiyorum. Geçtiğimiz hafta Başakşehir´i yeniyoruz, bu hafta 4-1 mağlup ayrılıyoruz. Kaleye bir şut geliyor geriye düşüyoruz, 1-1´i yakalıyoruz, hiçbir şey yokken 2-1, 3-1 oluyor ve yine güzel bir golle 4-1 oldu. Biraz farklı bir sonuç oldu bizim için. Fenerbahçe olarak nasıl yola devam edeceğiz düşünmemiz gerekiyor? şeklinde konuştu.

Quaresma´yı takımda görmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine Advocaat, ?Quaresma ile ilgili bir şey bilmiyorum. 10 numara istemiyorum. Orta sahada çok sayıda aynı kavramda oyuncumuz var. İstediğimiz şu aslında bir tane ofansif orta sahamız olsun, bir tanesi defansif orta sahamız olsun bir tanesi de hücuma yönelik orta sahamız olsun diyorum. Aslında bu işin anahtarı nerede ben biliyorum, bunu basına doğru cevap vermek zor? ifadelerini kullandı.

Maç sırasında oyuncuların taktik disiplinin dışına çıktıklarını ve yarın onlara neden yaptıklarını soracağını ifade eden Advocaat, ?Elinizdeki kadronun özelliklerine göre oyun planı çizer ve ona göre oynarsınız. Bizim takımımız önde basmaya uygun bir takım değil. Normalde bizim oturtmuş olduğumuz bir taktik disiplin var ve bu disiplinin dışında iş yaptılar. Yarın onlara soracağım, neden böyle yaptılar? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false