FENERBAHÇE UZATMALARDA YIKILDI
SPOR 10.09.2017 12:53:28 373 0

FENERBAHÇE UZATMALARDA YIKILDI

Spor Toto Süper Lig´in dördüncü haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Sahaya 3 puan için çıkan Fenerbahçe sahasında umduğunu bulamadı.

Spor Toto Süper Lig´in dördüncü haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Fenerbahçe´yi deplasmanda son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Medipol Başakşehir, bu sahadaki ilk galibiyetini aldı.Fenerbahçe, Süper Lig´in dördüncü haftasında sahasında karşılaştığı Başakşehir´e 3-2 mağlup oldu.

AYKUT KOCAMAN: ?GEREKLİ ÇABAYI GÖSTERİYORUZ ANCAK OLMUYOR"

- Medipol Başakşehir´e mağlup olarak 4 hafta sonunda 5 puanda kalan Fenerbahçe´de Teknik Direktör Aykut Kocaman maçın ardından konuştu. Kocaman, gerekli çabayı gösterdiklerini ancak bir türlü sonuca ulaşamadıklarını belirtirken, kadroyla ilgili olarak da, ?Kalibreli oyunculara sahibiz. Kadrodan şikayetim yok? ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir karşısında 2-0 mağlup durumdan mücadeleyi 2-2´e getiren ancak son dakika golüyle sahasında 3-2 kaybeden Fenerbahçe´de Teknik Direktör Aykut Kocaman karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Maçın sezon başı klasiği haline geldiğini söyleyen Kocaman, ?Oyunla ilgili söylenecek en önemli şey, sezon başı klasiği haline geldi. 8 resmi maçın 5´inde kaleye gelen ilk topla geriye düşme. Ondan sonra çaba sarf ettik. Bugün de öyle oldu. 2 senede 3 büyük takımla birlikte en çok puan toplayan ve iyi transferler yapan bir takım karşısında 2-0 geriye düşüp 2-2´yi yakalamak çok zordu. Bunu başardılar ancak dediğim gibi netice ortada? açıklamasını yaptı.

BAŞAKŞEHİR´İN KADIKÖY´DE İLK GALİBİYETİ

Fenerbahçe´yi deplasmanda son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Medipol Başakşehir, bu sahadaki ilk galibiyetini aldı. Turuncu-lacivertliler daha önce oynadığı 9 maçta yalnızca 2 kez beraberlik elde edebilmişti.

Fenerbahçe deplasmanında Attamah, Adebayor ve Kerim Frei´ın attığı gollerle 3-2 kazanmayı başaran Medipol Başakşehir, güçlü rakibini de deplasmanda ilk kez yenmeyi başardı. Abdullah Avcı´nın öğrencileri, daha önce bu statta 1´i Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere 9 kez boy gösterirken yalnızca 2 beraberlik elde edebilmişti. 2008´de oynanan lig maçında Fenerbahçe ile bu sahada 2-2 berabere kalan turuncu-lacivertli takım, ardından çıktığı 7 lig karşılaşmasında da puan alamamıştı. Geçtiğimiz sezon oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Medipol Başakşehir, penaltılarla turu geçmeyi başarırken, bu karşılaşma, Abdullah Avcı ve ekibinin Kadıköy´deki ilk galibiyeti oldu.

AZİZ YILDIRIM´A İSTİFA ÇAĞRISI

 Medipol Başakşehir karşısında takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, son dakikada gelen golün ardından Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya çağırdı.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken karşılaşmanın 2-0´dan 2-2´ye gelmesinde büyük rol oynadı. Ancak mücadelenin uzatma dakikalarında Kerim Frei´ın attığı golle Fenerbahçe mücadeleden puansız ayrılırken, taraftarların da hedefinde Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim vardı. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Aziz Yıldırım´ı istifaya çağıran taraftarlar, yönetime de istifa tezahüratları yaptı.

VİNCENT JANSSEN, KADIKÖY´DE

 Fenerbahçe´nin son transferi olan Vincent Janssen, ayağının tozuyla kadroya dahil oldu. Tottenham´dan kiralık olarak alınan forvet oyuncusu, Medipol Başakşehir karşılaşmasına yedek başladı.

Transfer döneminde kadrosunu 10 yeni isimle takviye eden Fenerbahçe, son olarak Tottenham´ın önemli isimlerinden Vincent Janssen´i 1 yıllığına kiralamıştı. Yıldız forvet, ayağının tozuyla Medipol Başakşehir maçının kadrosunda kendisine yer buldu. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir karşısında bir başka yeni isim olan Soldado´yu ilk 11´de sahaya sürerken, Janssen´i de maç kadrosuna dahil etti. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli