FENERBAHÇE KENDİNE GELDİ
SPOR 18.09.2017 13:56:44 254 0

FENERBAHÇE KENDİNE GELDİ

Süper Lig´in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadele sarı-lacivertli ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig´in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadele sarı-lacivertli ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

KOCAMAN:  ?SON ANA KADAR BURADAN AYRILMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK?

Süper Lig´in 5. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor´u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe´de Teknik Direktör Aykut Kocaman, son günlerde alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesiyle ilgili gündem oluşturulmasıyla ilgili sert konuştu. Kocaman, ?Yönetim Kurulu şahsımla ilgili bir tasarrufta bulunana kadar sonuna kadar buradayım" dedi.

Ligin ilk 4 maçında kayıp olacağının daha önceden belli olduğunu ifade eden Aykut Kocaman, ?Bu konuda acayip beklentilere sahip değildim ama öbür taraftan da bu kadar yüksek kayıp olacağını, puan ortalaması olarak düşünmedim. İlk 4 haftadan sonra mutlak kazanmak bizim için zorunlu oldu. Esas olan şu, maçın genelinde iyi sayılabilecek bir oyun. Doğru, iyi oyun açısından belki diğer maçlara göre bir adım yukarıda olduğumuz söylenebilir. Uyum açısından da bir adım yukarıda olduğumuz söylenebilir ama maçın en büyük kazancı, hem 3 puanın farklı bir skorla gelmesi, önümüzdeki haftalara bizi daha da uyumlandıracak bir duruma soktu. O nedenle son derece mutluyum. Esas itibarı ile Beşiktaş ve Milli Takım arasına girerken ki, biraz daha uyumumuzu arttıracak bir süreci beklerken, Beşiktaş ve Akhisar maçlarını bunun arkasına bağlayabilirsek bundan sonra çok daha güçlü, daha kuvvetli bir şekilde konuşabileceğimi tahmin ediyorum? dedi.

Medipol Başakşehir maçında da aynı oyunun sergilenmesine rağmen skorun farklı olduğuyla ilgili soruya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Yapısal olarak oyuncuların oyunda tabii ki ağırlıkları var. Oyun güçlerinden, ya da oyun tarzlarından dolayı. Hasan ve İsmail biraz daha kontrolü sağlayan oyuncular. Herkesi bir anda göndermenin şeyi yok. Isla hücumcu bir oyuncu zaten. Onu kullanırken, diğer taraftan takımın dengesinin olması gerekiyor. Dolayısıyla bir tarafı çıkarırken bütün olarak bakmaya çalışıyorum. Bir tarafı da eleştirmenin bir mantığını görmüyorum ben. İlerleyen haftalarda uyum süreci gerçekleştikçe, daha akıcı ve daha iyi oynayan bir takım olacağını düşünüyorum. Oraya doğru gidecek. Ama o zamanı geçirirken, özellikle skor ve sonuç bizim için çok daha önemli gözüküyor? diye cevap verdi.

SUSİC: ?İLK YARININ SON DAKİKASINDA GOLÜ YEMESEYDİK SONUÇ BELKİ FARKLI OLABİLİRDİ?

Süper Lig´in 5. haftasında sahasında Fenerbahçe´ye 4-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor´da Safet Susic, ilk yarının son dakikalarında yedikleri golün olmaması halinde maçın farklı sonuçlanabileceğini dile getirdi.

Fenerbahçe´yi galibiyetinden dolayı kutlayarak konuşmasına başlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, ?Fenerbahçe bizden uzak ara farkla iyi oynadı. Çok büyük boş alanlar bıraktık. Bunun üstüne bir sürü yanlışlar yaptık. Savunmada hatalar yatık. Tekrar ifade etmeliyim ki Fenerbahçe bizden iyi oynadı. İlk yarının son dakikasında golü yemeseydik devreye 1-1 gitseydik sonuç belki farklı olabilirdi? dedi.

?2-3 OYUNCUMUZ UĞRAŞTI AMA OLMADI?

Defans oyuncularının hatalarıyla ilgili bir soruya Susic, ?Sadece tek tarafa bakmamak lazım birçok oyuncumuz normal performansından kötü oynadı. 2-3 oyuncumuz maçta uğraştı ama Fenerbahçe bizden daha iyi mücadele etti? şeklinde cevap verdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false