FENERBAHÇE BERABERLİKLE YETİNDİ
SPOR 13.08.2017 15:13:21 248 0

FENERBAHÇE BERABERLİKLE YETİNDİ

Spor Toto Süper Lig´in ilk hafta maçında Göztepe, Fenerbahçe´yi konuk etti. Mücadele 2-2´lik eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Göztepe, Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe ile Göztepe 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar. İzmir´de uzun süredir görülmeyen bir tablo vardı.

AYKUT KOCAMAN: ?ŞUURSUZ OYNADIK, RASTLANTI ATAKLAR YETMEDİ?

Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Fenerbahçe´nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın sonlarına doğru şuursuz oynadıkları yorumunu yaparak, ?Ceza sahalarına girişlerimiz rastlantı olarak kaldı. Bu da kazanmaya yetmedi? ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Göztepe´ye konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, özellikle ilk 9 haftanın şampiyonluk yarışı için önemli olduğunu ifade etti. İlk 9 maçı kayıpsız geçmek istediklerini ancak Göztepe maçında puan kaybı yaşadıklarını anlatan Kocaman, ?Harika bir golle başladık. Her şey istediğimiz gibi olacak diye düşünürken santrayla beraber kalemizde golü gördük. Maçın oyunu, stratejisi tamamen değişti. 10-15 dakikalık periyot bu sıkıntıyla geçti. Daha sonra biraz daha oyuna tutunmaya başladık. Topu hızlandıramadığımız için rakip kendi sahasına yerleşti. İkinci yarı ciddi bir fırsatla başladık. Göztepe´nin kalemize ilk geldiği pozisyonun gol olması dengeleri yine değiştirdi. Bizim bulduğumuz golden sonra şuuruz bir oyuna döndü. Bu da rakibin tamamen istediği oyuna dönmesini sağladı. Ceza sahalarına girişlerimiz rastlantı olarak kaldı. Bu da kazanmaya yetmedi? dedi.

TAMER TUNA: ?FENERBAHÇE´DEN 1 PUAN ALMAK ÖNEMLİYDİ"

Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Fenerbahçe´den aldıkları 1 puanın özgüven bakımından önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig´in ilk hafta maçında Fenerbahçe´yi konuk eden Göztepe, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligin ilk maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, ?Geçen haftaya kadar aramıza dahil olan oyuncular vardı. Zorlu bir dönemdi. Bu dönemi sorunsuz atlattık. Bugünkü maçta geldiğimiz noktada inancımızı sahada göstermek zorundaydık. Oyuncularımızı bu inancı gösterdikleri için tebrik ediyorum. Daha iyi olabilirdik. Fenerbahçe ile 14 yıl sonra 1 puanla başlamak oyuncularımızın özgüveni açısından önemliydi. Taraftarımız tribünde olsaydı daha farklı bir coşku olacağından emindim? dedi.  Adama Traore ile de anlaştıklarını ifade eden Tuna, ?Bir oyuncu daha transfer edebiliriz. Oldukça iyi bir takıma sahibiz. Lig daha yeni başlıyor. Göztepe olarak iyi çalışıyoruz? diye konuştu.

VOLKAN´LA SABRİ YİNE EL SIKIŞMADI

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında İzmir´de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesi Volkan Demirel ile Sabri Sarıoğlu yine el sıkışmadı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde kavga ettikten sonra arası düzelmeyen iki oyuncu, Göztepe - Fenerbahçe maçından önce de el sıkışmadı. İki oyuncu geçtiğimiz sezonda karşı karşıya geldikleri karşılaşmalarda el sıkışmamıştı.

3 BÜYÜKLER SÜLEYMAN SEBA´YI ANDI

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüpleri, Beşiktaş Kulübü´nün Onursal Başkanı Süleyman Seba´yı vefatının 3. yıl dönümünde andı.

Süper Lig´in demirbaş kulüplerinden olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Süleyman Seba´nın ebediyete intikal edişinin 3. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. Anma mesajı yayınlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, ?Onursal başkanımız Süleyman Seba´yı vefatının üçüncü yılında saygıyla, özlemle ve rahmetle anıyoruz? dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, ?Efsanevi Spor Adamı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü´nün unutulmaz Başkanı Süleyman Seba´yı, ebediyete intikal edişinin 3. yıl dönümünde saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz? açıklamasında bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü ise, ?Vefatının üçüncü yılında, taraflı tarafsız her futbolseverin sevgisini kazanmış değerli spor adamı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü´nün efsane başkanı Süleyman Seba´yı saygı ve rahmetle anıyoruz? mesajını yayınladı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı