Fenerbahçe, Benfica maçına hazır
SPOR 7.08.2018 11:53:32 200 0

Fenerbahçe, Benfica maçına hazır

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında, yarın Sport Lisboa e Benfica Stadyumu´nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

TSİ 21.00´de başlayan antrenmanı Başkan Ali Koç da izledi. Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen çalışma koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5´e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. 

Cezası nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek Josef de Souza ile sakatlığı bulunan yeni transfer Andre Ayew de idmana katıldı.Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli bazı yöneticiler de izledi. 

Phillip Cocu: "Kalitemize inancımız sonsuz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Benfica maçı öncesi, "Benfica kaliteli bir takım ama kendi kalitemize de inancımız sonsuz" dedi. 
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Benfica ile karşılaşacak. Mücadele öncesi düzenlen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Benfica karşısında dikkatli bir olacaklarını ifade ederek, "Artık lig dönemi, gerçek mücadele başlıyor. Böyle bir maçı oynayacak olmaktan dolayı gerçekten mutluyuz. Benfica çok kaliteli bir takım. Büyük kulüpler. Çok saygı duyuyoruz ama kendi kalitemize de inancımız sonsuz. Çok iyi sezon öncesi dönem geçirdik. Bu maça kesinlikle hazırız. Böyle statta, böyle atmosferde, böyle büyük maça çıkacak olmaktan dolayı mutluyuz. İyi mücadele olacak. Mücadelemizi sonuna kadar sergileyeceğiz. İkinci maçta, kendi taraftarımız önünde turu geçen taraf olmak istiyoruz? dedi. 
Maça hazır olduklarına söyleyen Cocu, "Yarınki maça hazırız. Hazırlık döneminde çok hazırlık maçı oynadık. Felsefenizi, futbolunuzu, oyununuzu geliştirebilmek için maçlara ihtiyacınız vardır. Art arda maçlar oynayarak, yolumuza devam edeceğiz. Oyuncu anlamında şu anda geçen sezona göre çok da değişiklik olmadı ama burada yeni bir antrenör, yeni bir antrenman ve yeni bir oyun tarzı var. Oyuncularımızın çalışmasından ve gayretinden mutluyum. Özellikle son maçlarda niyetimizi, neler yapmak istediğimizi gösterdik. Avrupa´da oynuyorsanız kolay takım yoktur. Siz her maçta maksimum seviyenizi göstermek mecburiyetindesiniz. Turu geçip adımızı Play-off´a yazdırmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bu saygı korkudan değil. Kalitemize inanıyoruz ve son dakikaya kadar iyi bir sonuç almak için mücadelemizi sürdüreceğiz? diye konuştu. (Öİ)

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli