Fenerbahçe Başkan adayı Koç:?Hedefimiz zirve?
SPOR 20.03.2018 10:08:25 648 0

Fenerbahçe Başkan adayı Koç:?Hedefimiz zirve?

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, genel kurul üyeleriyle buluştuğu organizasyonda konuştu. Koç, ?Tek projemiz var, Fenerbahçe´yi ait olduğu yere, zirveye taşımak. İlk olarak sandığınızdan çok daha vahim durumdaki mali durumumuz için seferberlik ilan edeceğ

Fenerbahçe´de Haziran ayı yapılacak seçimde aday olan Ali Koç, genel kurul üyeleriyle buluştu. Cumartesi günü oynanan Galatasaray derbi maçına ilişkin konuşan Koç, ?İstemediğimiz bir sonuçla, derbiyi beraberlikle sonuçlayarak büyük bir fırsatı kaçırdık. Yine de kalan 8 maçı kazanacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe´nin olduğu yerde her zaman umut vardır? dedi.

Stattaki taraftar sayısının azaldığını söyleyen Koç, ?Bugün geldiğimiz noktada bizi biz yapan taraftarımızın, halkın Fenerbahçe´den uzaklaştığını görüyoruz. Özellikle son iki sezonda Kadıköy´deki taraftar ortalamamız, tarihimizde hiç alışkın olmadığımız seviyeye geldiği söyleniyor. Rekor şekilde puan kayıplarını da bunun bir etkisi olarak görüyorum. Bizler seçildiğimiz takdirde ilk olarak camiamızın kenetlenmesini sağlayacağız. Bunu da hep beraber omuz omuza vererek başarabiliriz? şeklinde konuştu.

Fenerbahçe´yle ilgili planlarını anlatan Ali Koç, ?Bizim tek projemiz var, Fenerbahçe´yi ait olduğu yere zirveye taşımak. İlk olarak sandığınızdan çok daha vahim durumdaki mali durumumuz için seferberlik ilan edeceğiz. Benim tarzım olmamasına karşın açıklamak zorundayım. Kulübümüzün kasasına 4 Haziran´da hatırı sayılır bir sermaye girişi için işlemleri başlatacağız. Şu an resmi bir görevimiz olmadığı için bu işlemleri başlatamıyoruz. Her sene 10 bin yeni üye girişi sağlamamız lazım. Bunu sadece gelir açısından da değerlendirmeyin. Fenerbahçe´de üye sayısı ne kadar artarsa, Fenerbahçe´nin bağımsızlığı da o kadar garanti altına alınır. Mali bağımsızlığımızın tehlikede olduğunu buradan açıkça ifade ediyorum. Gerçekçi olmak zorundayız ancak bunu yaparken şampiyonlukların en büyük adayı olmaktan da vazgeçeceğiz anlamı çıkarmayın. Fenerbahçe´nin böyle bir tahammülü yok? dedi.

Başkan adaylarının bir araya gelip konuşması gerektiğini aktaran Koç, ?2005 kongresinde Fenerbahçemize gelecekteki Fenerbahçe başkanı olarak gösterildim, onur duydum, şeref duydum. Ancak aday olduktan sonra iftiralarla karşı karşıya kalmak beni derinden yaraladı. Şampiyonluğu başkanlığa bin kere tercih ederim. Fenerbahçe´yi hiç kimse bölemez. Fenerbahçe TV ya da başka bir platformda başkan adaylarının konuşması bu konuların en iyi çözümüdür. Başkanımızın; bende, Türk sporunda, Fenerbahçemizde emeği çoktur. Ama bu iş bittiği zaman da birbirimizin yüzüne bakabilecek konumda olmalıyız? açıklamasında bulundu. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false