Eskişehirspor kaynıyor!
SPOR 29.08.2018 09:37:37 285 0

Eskişehirspor kaynıyor!

Eskişehirspor´da yaşanan lisans sorunu sebebiyle futbolcular antrenmana çıkmadı.

Eskişehirspor´da son dönemlerde yaşanan sorunlar giderek çözülmez bir hal alıyor. Son olarak oyuncuların lisanslarının çıkmaması üzerine Eskişehirsporlu futbolcular akşam gerçekleştirilecek olan antrenmana katılmadı. Yaklaşık 500 taraftarın da futbolcuların antrenmanını izlemek için geldiği Vali Hanefi Demirkol Tesisleri´nde bulunan oyuncular ise birer birer tesislerden ayrıldı.

"Direnmeye devam edeceğiz" 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, tesislere gelen taraftarlara teşekkür ederek açıklamalarda buldu. Son saniyeye kadar direnmeye devam edeceklerini söyleyen Çapa, "Gönül isterdi ki sezon sonunda burada buluşalım. Bizim elimizde kupa olsun, sizi burada güzel bir şekilde ağırlayalım. Ama maalesef bugünkü ortam ve şartlar bizi değişik bir şekilde karşı karşıya getirdi. Öncelikle ben size teşekkür etmek istiyorum. Hem futbolculara hem ekipteki arkadaşlara hem de bize, hem de şahsıma destek çıkmanız bizim için gurur vericiydi. Sizlerle birlikte olmak bizim için gerçekten ayrıcalık. Bunu az da olsa, bir sefere de mahsus da olsa Balıkesirspor karşılaşmasında çok iyi bir şekilde yaşadım iç sahada. Deplasmanda oynamış olduğumuz iki karşılaşmada da aslında deplasmanda oynamadık. İçeride oynadık. Taraftarın o kadar yolu kat ederek gelmesi inanılmaz bir şey ama bu şekilde olmamalıydı. Bu şehir ve sizler bunları hak etmiyorsunuz. İnşallah ayın 31´ine kadar değişik şeyler olmuş olur. İnşallah hep birlikte bundan sonrası için güzel şeyler yaşarız. Bunu ümit ederiz bundan sonra. Ama biz son saniyeye kadar siz nasıl direniyorsanız, biz de direnmeye devam edeceğiz. bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncu arkadaşlarımıza gelince onlara da gönül koyamayız. Çünkü onlarda bu güne kadar ellerinden gelen fedakarlığı yaptılar. Bundan sonraki süreçte de burada olurlarsa tabii ki mutlu olacağız. Olmazlarsa da kesinlikle ne sizler ne de bizler sitem etmemeliyiz. Ben sizlere tekrar teşekkür etmek istiyorum. İnşallah cumartesi günü birlikte statta oluruz" dedi.  

Ertuğrul Sağlam´dan vefa

Borçlar nedeniyle devre arasında transfer yapamayan Eskişehirspor, bu sezon da yeni transferlerine lisans çıkaramadı. Oynayamayan yeni transferler idmana çıkmazken, Eskişehir´deki atanmış, seçilmiş ve iş adamlarından herhangi bir destek verilmedi. 3 haftadır U-21 takımı ile lig maçlarına çıkmak zorunda kalan Eskişehirspor, yasakların kaldırılması için bir çok girişimde bulundu. Alacaklılar UEFA ve TFF´ye yaptıkları şikayetleri geri çekmezken, Eskişehirspor´a müjdeli haber Ertuğrul Sağlam´dan geldi. Transfer yasağının kalkması için gerekli imzayı verdiğini sosyal medyasından açıklayan Ertuğrul Sağlam, "Geçtiğimiz yıllarda 1,5 sezon teknik direktörlüğünü yaptığım Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor´un transfer yasağının kalkması adına gereken imzayı verdiğimi belirterek, diğer arkadaşlarıma da çağrıda bulunuyorum. Geçmişi ve camiasıyla büyük bir değer olan Eskişehirspor´un daha güzel günlere ulaşması ve varlığını sürdürebilmesi için gereken destek ortamının bir an önce oluşması adına herkes elinden geleni ortaya koymalıdır" ifadelerine yer verdi.

Ertuğrul Sağlam´ın sosyal medyadan yaptığı bu açıklamaların ardından Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesinden teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda Ertuğrul Sağlam´ın bir vefa örneği gösterdiğine dikkat çekilerek, "Eski Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam kulübümüzün yaşadığı zor günlerde büyük bir vefa örneği göstererek muvafakat belgesi vermiştir. Ertuğrul Sağlam Hocamıza gösterdiği bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Türk futbolunun bir aile olduğunu gösteren bu kadirşinas yaklaşımın Eskişehirspor´da görev almış bütün futbolcu ve teknik adamlarımıza örnek olmasını arzu eder, sayın hocamız Ertuğrul Sağlam´a futbol hayatında başarılar dileriz" denildi. (CO) 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli