ERDOĞAN´DAN İNCE İÇİN ?EŞEKLİ´ YORUM
SİYASET 5.05.2018 18:55:23 345 0

ERDOĞAN´DAN İNCE İÇİN ?EŞEKLİ´ YORUM

Erdoğan, Muharrem İnce´nin adaylığıyla ilgili olarak, ´´Birileri çıkmış diyorlar ya... ´Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek.´ Nerede o cumhurbaşkanı? O aday nerede? Ziya Paşa ´Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri´ diyor. Biz eserlerimizle

AKP Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin  Kayseri Kadın Kolları İl Kongresi´nde konuştu. Erdoğan, konuşmasında CHP´nin cumhurbaşkanı Muharrem İnce ile ilgili "Haftalardır milleti oyaladılar. Yok çatı dediler, pencere dediler. Sonuçta ´İnce´ siyasette karar kıldılar" dedi. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P´nin Türkiye kararı hakkında da konuşan Erdoğan "Haddini bil! Biz zaten bunları dehledik. Artık onlara üyeliğimiz falan da yok. Ama onlar rahat durmuyor" şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, ?İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran´da hep birlikte yere gömeceğiz. 24 Haziran´da gelişmiş demokrasisi ile sınırlarımız içinde ve dışında sağlanmış güvenliği ile daha güçlü bir Türkiye´ye yürüyeceğiz? dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

 ?Yeni bir Türkiye´ye merhaba demeye hazır mıyız? Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Oyumu Cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti´ye vermeyeceğim´ diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozacağız. Bu tezgahın kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran´da hep birlikte yere gömeceğiz. Kayseri buna muktedirdir. 24 Haziran´da gelişmiş demokrasisi ile sınırlarımız içinde ve dışında sağlanmış güvenliği ile daha güçlü bir Türkiye´ye yürüyeceğiz. Kayseri bize destek verdi, biz de Kayseri´ye destek verdik. Son 15 yılda 20 milyar liralık yatırım yaptık. Biz de Kayseri´ye yakışanı yaptık. Şehir hastaneleri benim Belediye Başkanlığı dönemimdeki rüyamdı. Maliyeti 430 milyon Avro. Kayseri´ye yakışanı bu. Burada yok yok. Her şey var. Bin 607 yatak kapasitesi var. Örnek bir sağlık kuruluşu. Kayseri ile birlikte 5. Şehir hastanesini açıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar 4 şehir hastanesini daha hizmete alacağız.?

 ?Biz eserlerimizle konuşuyoruz? 

TOKİ´nin Kayseri´de son 16 yılda 17 bin 800 konut projesi gerçekleştirdiğini belirten Erdoğan, ?Kayseri´ye Cumhuriyet tarihi boyunca 83 km bölünmüş yol yapılmıştı. 16 yılda 537 km bölünmüş yol yaptık. Toplam maliyeti 1 milyar lirayı aşan 16 adet yol projemizin yapımı da devam ediyor. Kayseri için çok önemli olan hızlı tren projesi Antalya, Konya, Aksaray, Nevşehir hızlı tren projesidir. Kayseri havalimanımız 2017´de 2 milyon 150 bin kişi geldi. Mevcut terminal binası artık yetersiz kalıyor. Kayseri hava limanımıza yeni bir terminal binası yapmayı planlıyoruz. Kayseri´ye 7 baraj 4 gölet inşa ettik? diye konuştu. 

?Birileri çıkmış, cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek diyorlar ya, cumhurbaşkanı adayı yatırımları ile tanınacak. Nerede o aday?? diyen Erdoğan, ?Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı ne ile milletin karşısında. Bizim bu millete eser verişimiz yeni başlamadı. Biz eser vermeye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında başladık, Başbakanlığımızda devam etti, Cumhurbaşkanlığımızda da devam ediyoruz? şeklinde konuştu.  

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı