ERDOĞAN PARTİSİNİN ADANA İL KONGRESİNE KATILDI
SİYASET 1.04.2018 16:49:22 366 0

ERDOĞAN PARTİSİNİN ADANA İL KONGRESİNE KATILDI

?Metal yorgunluğunu geride bırakıyoruz, yeniden bir diriliş hareketini başlatıyoruz. Fitneye fesada aramızda yer vermeyeceğiz. Fitne üretmekten bıktık artık,? diyen Erdoğan İsrail Başbakanı Netanyahu´ya sert sözlerle yüklendi (Resim: Akparti internet

AKP Genel Başkanı Erdoğan, Partisinin il Kongresi için geldiği Adana´da,  ?Metal yorgunluğunu geride bırakıyoruz, yeniden bir diriliş hareketini başlatıyoruz. Fitneye fesada aramızda yer vermeyeceğiz. Fitne üretmekten bıktık artık. Asla? Birbirini sadece Allah için seven bir kadro olarak hedefe yürüyeceğiz. Adeta bir Adana mitingi yapıyoruz. Mart 2019´a hazır mıyız? Peki Kasım 2019´a var mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? İnşallah Mart 2019, kasım 2019´da ortalamaların çok çok üstüne çıkmak suretiyle bizler için farklı düşünenlere cevabı vereceğiz, ?diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan AKP Adana il kongresi öncesinde vatandaşlara seslenirken  İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu´ya  da şunları söyledi:

"Ey Netanyahu sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz ama senin derdin teröristler değil sen terör devletisin. Kudüs´te yaptıkların ortada. Ya, senin dünyada sevenin yok sevenin... İşte BM´de aldığın cevap ortada. Yani ´benim nükleer silahım var´ diye hava atma. Yeri geldiğinde o nükleer silahların da çalışmaz" dedi

Erdoğan daha sonra şöyle konuştu:

?Bugün Adana   AK Parti teşkilatımızın 6. kongresinde buradayız. Salon çok kalabalık ama siz 5 mislisiniz. Size selam vermeden geçmek olmaz. Adeta bir Adana mitingi yapıyoruz. Mart 2019´a hazır mıyız? Peki Kasım 2019´a var mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? İnşallah Mart 2019, kasım 2019´da ortalamaların çok çok üstüne çıkmak suretiyle bizler için farklı düşünenlere cevabı vereceğiz.

Herkes şimdi Şehir Hastanelerini seçiyor. Çünkü biliyor ki ihtimamla bakılacak. Diyorum ki biz AK Parti olarak siyasetin de sağlık merkezindeyiz. Sağlıklı siyasetteyiz. İşte bunu beraber inşa edeceğiz, ihya edeceğiz. Ana muhalefetin böyle bir derdi yok. Onlar zaten tıbbi bir vaka. Bugün buradayız. Buradan nereye gideceğiz, Hatay´a. Şu an Hatay´da stat tıklım tıklım dolu. Kongreyi statta yapacağız. Artık buralar almıyor.

´KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VER´

Şu an itibariyle Afrin´de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3348. Bazıları rahatsız. Türkiye´ye Fransız olanlar rahatsız. Ama biz dim dik yolumuzda yürüyeceğiz. Türkiye´ye sataşmasınlar. Önce teröristleri Elize Sarayı´nda kabul edenler kendilerine çeki düzen versinler. Kendilerine çeki düzen vermeyenler kusura bakmayanlar Türkiye´nin dostluğunu da kaybederler. Dün İsrail´in Başbakanı muhatabım değil de bir laf etmiş. Şu ettiği lafa bak. Onların ordusu hiçbir zaman zulüm yapmamış. Bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz, ağızları dilleri var hakkı söylemez. Kalpleri mühürlü. Dünyada İsrail ordusunun ne kadar zalim olduğunu benim anlatmama gerek yok. İsrail ve ordusu mazlumlara karşı cesur ama mazlumların dışında korkak, ürkek. Zaten zalimler hiçbir zaman cesur olamaz ve zalimler hiçbir zaman zafer anıtı dikemez. Kalkmış bizim Afrin´de mazlumlara kalkıp da oralarda askerimizin zulüm ettiğini söylüyor. Ey Netanyahu sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz ama senin derdin teröristler değil sen terör devletisin.

Kudüs´te yaptıkların ortada. Ya senin dünyada sevenin yok sevenin. İşte BM´de aldığın cevap ortada. Yani benim nükleer silahım var diye hava atma. Yeri geldiğinde o nükleer silahların da çalışmaz. Mazlumla uğraşma. Bizimle uğraşma ve dürüst ol. Dürüst olmadığın sürece hiçbir zaman bizden de olumlu bir kelam bulamazsın.

?Metal yorgunluğunu geride bırakıyoruz, yeniden bir diriliş hareketini başlatıyoruz. Fitneye fesada aramızda yer vermeyeceğiz. Fitne üretmekten bıktık artık. Asla? Birbirini sadece Allah için seven bir kadro olarak hedefe yürüyeceğiz. Adana´nın yanı başında bir harekat yürütüyoruz. Afrin 18 mart günü ele geçirildi. Tel Rıfat ve diğer bölgelere yönelik harekat devam ediyor.

´ADANA BU FRANSIZLARI İYİ BİLİR´

Buraya gelirken son sayıyı aldım. 3844 terörist etkisiz hale getirildi. Fransa´dan asla duymak istemeyeceğimiz ve kendilerine yakıştıramadığımız bir takım  haberler geldi. Adana bu Fransızları iyi bilir. Fransızlar da Adana´yı iyi bilir. Geçmişte hem Fransız işgalcilerinin kendilerine hem de onların besleyip büyüttüğü Ermeni çetelerine en güzel cevabı Adana vermişti. O kahramanları bir kez daha rahmetle hürmetle yad ediyorum. Dün Ermenileri kışkırtanlar bugün aynı oyunu başkaları üzerinde denemek istiyorlar."

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı