ENERJİSA´DAN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ ÜRETİMİ
EKONOMİYE BAKIŞ 25.11.2016 15:17:49 966 0

ENERJİSA´DAN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ ÜRETİMİ

?Santral yatırımlarında ve işletmelerimizde, verimli ve çevre ile uyumlu teknolojileri uyguluyor, üretim portföyümüzle Türkiye elektrik sektörünün enerji güvenliğine ve büyümenin sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyoruz?

 

1996 yılında kurulan Enerjisa´nın daha iyi bir enerji geleceği için çalıştığı belirtilerek, ?Her enerji arkasında büyük bir güç ister. Türkiye´nin enerjisi olarak, 20 yıldır ülkemiz için çalışıyor, sektörümüzdeki dönüşüme öncülük ediyoruz? denildi.

Enerjisa tarafından verilen bilgide, ?Hayatın devamlılığı ve sürdürülebilir enerji için çevre ile uyumlu ve yüksek verimli tesisler kurup, güvenle işleterek yeni kaynaklardan sağladığımız temiz enerji ile geleceğe yatırım yapıyoruz? denildi.

Enerjisa olarak; entegre yapısı, müşteri ve pazar odaklı iş modelleri, verimliliği ve teknolojiyi esas alan üretim ve dağıtım yatırımları, rekabetçi stratejileri ile elektrik zincirinin tüm aşamalarında değer yaratmayı hedeflendiği kaydedilerek, ?Sektördeki fırsatları değerlendirerek ortaklarımıza, müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize ve topluma değer yaratmayı ve tüm faaliyet alanlarında tercih edilen tedarikçi olmayı amaçlıyoruz. Yatırım kararlarımızda ve operasyonlarımızda çevresel ve toplumsal faktörleri de hesaba katarak yeni projeler geliştiriyoruz. Verimli ve çevre ile uyumlu santrallerimiz, yenilenebilir enerjiye dayalı üretim ile sağladığımız karbon azaltım fırsatları, teknoloji ve verimlilik odaklı elektrik dağıtım yatırımlarımız ve operasyonlarımız ile sürdürülebilirliğe önemli katkılar sağlıyoruz. Enerjisa olarak, sürdürülebilirlik yaklaşımı çerçevesinde çalışmalarımızı 3 temel alana odaklıyoruz: Bunlar, çevre ve toplum, eğitim, enerjidir. Bu üç alanda, faaliyet gösterdiğimiz bölgelere mümkün olan en yüksek katma değerli iyileştirme ve yenilikleri getirerek, ortak yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla; Santrallerimizi inşa ettiğimiz ve faaliyete geçirdiğimiz bölgelerde başta yerel halk olmak üzere pek çok kişi için istihdam yaratıyor, bu bölgelerin toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak çeşitli projeler geliştiriyoruz, gençlerin eğitimine katkıda bulunuyoruz, çalışanlarımızın gönüllülük esası ile katılım gösterdiği sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz, yatırımlarımızı planlarken yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasına büyük önem gösteriyoruz,santral yatırımlarında ve işletmelerimizde, verimli ve çevre ile uyumlu teknolojileri uyguluyor, üretim portföyümüzle Türkiye elektrik sektörünün enerji güvenliğine ve büyümenin sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyoruz? görüşlerine yer verildi.

Açıklamada, yerli kaynakları ekonomiye kazandırmanın yanında, faaliyet gösterdikleri bölgelerde yaşayan yerel halkla ortak bir yaşamı paylaşıyor, faaliyetleri çevreye duyarlı şekilde yürüttükleri kaydedildi.

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

CHP’Lİ BULUT, “BÜTÇE KEYİF ÇAYI ÖNERİYOR” (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yunanistan,Afgan göçmenleri denize itti (VİDEOLU HABER)

Besicilerin saman telaşı başladı

Ekonomik güven endeksi yüzde 8.5 azaldı

Sanayi üretimi Nisanda % 0,9 arttı

Tamer Son, ?Konut Yatırımı İçin En Cazip Dönem?

İnşaatın ilk 4 aylık karnesi zayıf

Limon değerleneceği güne kadar yatağa giriyor

Fitch, Türkiye´nin kredi notunu açıkladı

ANAVARZA BAL´IN 2018 HEDEFİ YÜZDE 40 BÜYÜME

Linyitin kalorisini arttıran buluş 1 milyar TL tasarruf sağlayacak

BAYRAKTAR, "CEVİZ ÜRETİMİNDE DÖRDÜNCÜYÜZ?

Domateste firma kısıtlaması

Türkiye´deki dolar milyarderlerinin sayıları azaldı, servetleri arttı

Rus uzmanlar Türk domates üreticilerini teftiş edecek

Domatesin Rusya´ya ihracat tarihi belli oldu

11. ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI YENİ İŞ ORTAKLIKLARINA İMZA ATTIRIYOR

ADANA´DA MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Resmi Rezerv Varlıkları Temmuz´da azaldı

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,1 azaldı

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli