DURAN´DAN ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET
GÜNDEM 10.09.2017 12:58:35 1809 0

DURAN´DAN ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI´NA ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, kuruluş yıl dönümünü kutlayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret etti. Daire Başkanlığı görevine atanan Bayram Kadir Tüylü´yü de tebrik eden Duran, personele çiçek sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, ?Tüm güçlüklere karşın Zabıta Teşkilatımızın Adana´da vatandaşlarımızı memnun edecek daha güzel çalışmalar yapacağından kuşkum yok.? dedi.

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Türk Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı´na ziyarette bulundu. Adana Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden emekli olduktan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevine getirilen Bayram Kadir Tüylü ve yöneticiler tarafından karşılanan Duran´a MHP İl Sekreteri Fatih Kürşat Mert, MHP İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl da eşlik etti. Ziyarette Duran, hem yöneticilere hem de personele ayrı ayrı çiçekler sunarak mensubu oldukları Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

TÜYLÜ´NÜN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Sertan Duran, ?Bugün Zabıta Teşkilatımızın 191. kuruluş yıl dönümünü idrak ederken böylesi anlamlı bir günde değerli bir devlet tecrübesinin Zabıta Dairesi Başkanlığı´na aktarılmış olmasına da tanıklık ediyoruz. Yeni Daire Başkanımız Sayın Kadir Tüylü´yü daha önce görevde bulunduğu kurumlarda halkla iç içe olan çalışmalarından tanıyoruz. Şimdi, devlet hayatında geçen değerli bilgi ve tecrübelerini Adana´da Zabıta teşkilatında sahaya yansıtacak.? diye konuştu.

MÜLTECİLER DURUMU ZORLAŞTIRDI

Duran şöyle devam etti:

?Adana Zabıta hizmetleri bakımından öteden beri zaten zor bir bölge idi. Nüfusunun yüzde 10´u mültecilerden oluşan Adana´da şimdi bu durum daha da zor hale gelmiş olmasına rağmen, Zabıta Teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla sorunların en aza indirildiğini görmekteyiz. Bunda Emniyet teşkilatımızın, fedakâr polisimizin katkıları ise çok önemli. Tüm güçlüklere karşın Zabıta Teşkilatımızın Adana´da vatandaşlarımızı memnun edecek daha güzel çalışmalar yapacağından kuşkum yok. Bu vesileyle, yeni görevi sebebiyle Daire Başkanımız Kadir Beyi tebrik ediyor, kıymetli mesai arkadaşlarıyla birlikte Adana´mıza hayırlı hizmetler, üstün başarılar diliyorum.?

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Bayram Kadir Tüylü, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran´a teşekkür etti.(Haber Merkezi)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false