?DOLAR BOZ SENİ BEDAVA TRAŞ EDEYİM İLE EKONOMİ DÜZELMEZ?
SİYASET 8.12.2016 14:21:06 348 0

?DOLAR BOZ SENİ BEDAVA TRAŞ EDEYİM İLE EKONOMİ DÜZELMEZ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, . ?Herkes tedirgin. Paran varsa sorun yok. Paran yoksa devletin size sunması gereken eğitim hizmeti şu anda bitmiş durumda. Dünya sıralamalarında Meksika´dan sonra biz geliyoruz. Ekonomi aynı şekilde. Türkiye üretem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Parti Meclis Üyesi Canan Kaftancıoğlu, Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte Düzce´ye geldi.

Parti binasında bir açıklama yapan Haluk Koç, Türkiye´nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

?Türkiye sıkıntılı bir iklimden geçiyor. Türkiye´de bugün nefes almanın bile zorlaştığı bir dönemden geçtiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir yandan uygulanan olağan üstü hal uygulamaları ve onun sonuçları bir yandan ekonomideki daralma sıkışmaları vatandaşa olan yansımaları, sokağa esnafa olan yansıması, bütün bunlar birde insanların korktuğu bir Türkiye. Acaba bir şey söylersem yarın benim başıma bir şey gelir mi? Diye ürktüğü bir Türkiye. Herkesin birinden çekindiği birbirini muhbir olarak gördüğü bir Türkiye. Böyle bir baskı döneminden geçiyoruz. Bu dönemde biz herkesle düşüncelerimizi paylaşmak onların düşüncelerini almak ve Düzce´nin temel sorunlarıyla ilgili bizim parlamentoda yapabileceğimiz çalışmalara zemin oluşturabilmek adına Düzce´ye geldik?

?Türkiye sıkıştı?

Türkiye´nin iç ve dış sorunlarla bunaldığını söyleyen Haluk Koç şunları söyledi:

?Türkiye´ye bir pencere açmak zorundayız. Türkiye sıkıştı, Türkiye iç ve dış sorunlarla bunalmış vaziyette. E siz muhalefet partisisiniz hep sürekli felaket tellallığı yaparsınız. Hep olumsuz konuşursunuz. İktidar partisine oy veren insanlarında açıkça mutsuzluklarını ifade ettikleri bir dönemden geçiyoruz. Aynı çekince onlarda da var. Ağzınızı açtığınızda bir sıkıntıyı ifade ettiğiniz zaman siz sucusunuz, bucusunuz, biz hiçbir şeyci değiliz. Biz Türkiye Cumhuriyetinin yurttaşlarının yanındayız, milletimizin yanındayız?

?Ekonomi böyle düzelmez?

Ekonominin berberin dolar bozması ile düzelmeyeceğini işaret eden Koç şunları ekledi:

 ?Türkiye eğitimde sınıfta kalmış durumda, çocuğunun bugün eğitiminden bir tane mutlu olan bir veli gösterin. Herkes tedirgin. Paran varsa sorun yok. Paran yoksa devletin size sunması gereken eğitim hizmeti şu anda bitmiş durumda. Dünya sıralamalarında Meksika´dan sonra biz geliyoruz. Ekonomi aynı şekilde. Türkiye üretemez duruma düştü. Şu kadar Dolar boz seni bedava tıraş edeyimle ekonomi düzelmez. Türkiye hukuk devletinin rafa kaldırıldığı uygulamalara tanık oluyor. Hukuk, Anayasa maalesef ayaklar altında. Ben ne dersem o olacak o yapılacak herkes ona uyacak. Sorgulanmayacağım, denetlenmeyeceğim, başka, yargılanmayacağım, ben istediğimi yapacağım içeride ve dışarıda. Böyle bir yetki devre dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Ortada bir anayasa var herkesin göreve tarif edilmiş. Hayır ben o göreve sığmam ne olacak siyasetin görevi ne? Siyasetin görevi oluşturulan fiili hukuksuz durumu hukuk devleti kuralları içerisine çekmektir. Siyasetin görevi budur. Biz ne yapıyoruz. Bir üçüncü muhalefet partisinin Sayın genel başkanı efendim mademki bu fiili durumu biz hukuk devleti kuralları içerisine çekemiyoruz. O zaman yeni hukuk yapalım. Bu anayasayı ihlal eden kişiyi ihlal ettiği ile ödüllendirelim. Ona yeni hukuk yapalım. Her özel hukuk isteyene bir hukuk devleti yapılmaz. 5 kişi daha özel hukuk isterse ne olacak?

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı