DERBİ´DEN GALİP ÇIKMADI
SPOR 28.05.2017 12:46:52 237 0

DERBİ´DEN GALİP ÇIKMADI

Spor Toto Süper Lig´in 33. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor ile sahasında berabere kalarak bu sezon iç sahada 21 puan kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig´in 18 takımla oynanmaya başladığı 1994-1995 sezonundan bu yana iç sahada en çok puan kaybettiği sezonu yaşadı.

Bu sezon iç sahada oynadığı 17 karşılaşmada sadece 8 galibiyet alan Fenerbahçe, taraftarı önünde puan kaybetme rekoru kırdı.

Sahasında 8 kez kaybeden, 6 kez berabere kalan ve 3 maçta da rakiplerine boyun eğer sarı-lacivertliler, Süper Lig´in 18 takımla oynanmaya başladığı 1994-1995 sezonundan bu yana taraftarı önünde en fazla puan kaybettiği sezonu yaşadı. İç sahadaki 17 karşılaşmada rakiplerine 21 puan kaptıran Dİck Advocaat´ın takımı, 1999-2000 sezonunda yaşadığı 20 puanlık kaybı da geçti.

1999-2000 yılında sahasında oynadığı karşılaşmalarda kaybettiği 20 puanla zirvenin çok uzağında kalan ve ligi 4. sırada bitiren Fenerbahçe, bu sezon da benzer bir performans sergiledi. Son olarak Trabzonspor´la 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, bu maçla birlikte iç sahadaki puan kaybını 21´e çıkardı ve rekor kırdı.

ADVOCAAT´TAN MEHMET EKİCİ VE SOSA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1 biten Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, Trabzonspor beraberliği sonrasında açıklamalarda bulundu. Sezonu değerlendiren Advocaat, ?Daha önce de söyledim; bu lig son derce kuvvetli bir lig. Bireysel anlamda iyi oyuncuların olduğu fiziksel anlamda da iyi bir lig. Bizim takımımız çok çalışkan oyunculardan kurulu. Bu akşam da bunu gördük. Ama kalite biraz daha iyi olsa işler daha farklı olabilirdi. Gelecek yıl bunu daha iyi yapmak gerekiyor bana göre. Aynı zamanda, Fenerbahçe´de geçirdiğim bu sezondan çok keyif aldım. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Doğru işler yapılırsa önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacaktır. Ben bunu sezon ortasında söyledim ama çok geçti bizim için. Bu akşam 54. maçımızı oynadık. Oyuncularımı mücadele ve çalışma anlamında suçlayamam. Burada başka konular geçerli? ifadelerini kullandı.

YANAL´DAN ´ŞENOL GÜNEŞ´ CEVABI: BUNU MUHATABINA SORUN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Şenol Güneş´in adının bordo-mavililerle anılmasıyla ilgili soruya, ?Bu sorunun muhatabı ben değilim, bu soruyu muhatabına sorun? yanıtını verdi.

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan Trabzonspor´da Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Bu sezon iki takım için de beklentilerin karşılanmadığını söyleyen Yanal, ?Bizim açımızdan oldukça zorlu bir durumun içinden çıkıyoruz. Birçok imkanı kullanamayan, devre arasında bazı takviyelerle güçlenmeye çalışan, sezon başı kampında da oyuncu durumda zorluk çeken bir sezon geçiyoruz. Rakibimiz bu sezon beklentilerin çok daha altında kaldı. Bugün ilk yarıda Fenerbahçe, ikinci yarıda biz daha etkili oynadık. Biz en azından nelere sahip olduğumuzu ve neler yapabileceğimizi gördük. Önümüzdeki sezonun hazırlıkları son hızıyla devam edecek? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı