DERBİDE KAZANAN FENERBAHÇE OLDU
SPOR 24.09.2017 12:59:47 261 0

DERBİDE KAZANAN FENERBAHÇE OLDU

Fenerbahçe, Süper Lig´in 6. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Derbinin kazananı 2-1 üstünlüğüyle Fenerbahçe oldu.

FENERBAHÇE 15 MAÇTIR BEŞİKTAŞ´A YENİLMİYOR

Beşiktaş´ı sahasında Giuliano ve Janssen´in 2 penaltı golüyle mağlup eden Fenerbahçe, rakibine karşı sahasındaki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

Fenerbahçe, Kadıköy´de Beşiktaş´a 12 yıldır kaybetmiyor. 17 Nisan 2005 yılında oynanan ve Beşiktaş´ta Pancu´nun kaleye geçip siyah-beyazlıların 4-3 kazandığı karşılaşmanın ardından oynanan 14 karşılaşmada Fenerbahçe rakibine 8 kez üstünlük kurup 6 maçta da berabere kalmıştı. Fenerbahçe bugün oynanan karşılaşmada Giuliano ve Janssen´in attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken seriyi 15 maça çıkardı.

BEŞİKTAŞ, 46. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Süper Lig´de 123. kez Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, sarı-lacivertlilerden 46. mağlubiyetini aldı.

Süper Lig´in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, 2-1´lik sonuçla mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, Süper Lig tarihinde çıktığı 123. karşılaşmadan mağlup ayrılarak, sarı-lacivertlilerden 46. yenilgisini almış oldu.

123 maçlık derbi tarihinde Fenerbahçe 46 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar ise 38 galibiyet aldı.

Fenerbahçe, Süper Lig´in 6. haftasında evinde Beşiktaş´ı 2-1 mağlup etti. Müsabakanın oynadığı Ülker Stadyumu çıkışında sarı-lacivertli taraftar, derbi galibiyetini doyasıya kutladı. Büyük sevinç yaşayan taraftarlar, Teknik Direktör Aykut Kocaman´a da ayrı tezahüratta bulundu.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ ALİ PALABIYIK´A TEPKİLER SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Süper Lig´in 6. haftasında sahasında oynadığı derbi maçta Beşiktaş´ı 2-1 mağlup etti ancak tartışmaları devam ediyor. Müsabakada 5 kırmızı kart çıkması taraftarları çıldırttı.

Fenerbahçe, Süper Lig´in 6. haftasında sahasında oynadığı derbi maçta Beşiktaş´ı 2-1 mağlup etti. Dev derbinin sonucu belli ancak tartışmaları devam edecek gibi görünüyor.

İLK YARIDA 4 DAKİKADA 2 KIRMIZI KART

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde bu gün de kırmızı kartlar konuştu.Ricardo Querasma ilk olarak 41. dakikada kırmızı kart görürken maçın 45. dakikada Fenerbahçeli oyuncu Neto kırmızı kart gördü.

İKİNCİ YARIDA 3 KIRMIZ KART

Atiba 85. dakika da kırmızı kart görürken  İsmail Köybaşı dakika 89´da kırmızı kart gördü.Maçın son düdüğü çalmasının ardından ise Oğuzhan Özyakup son kırımızı kart gören isim oldu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı yöneten hakem Ali Palabıyık´a büyük tepki geldi. Maçta 3 Beşiktaş´lı 2 de Fenerbahçeli futbolcuya kırmızı kart gösteren Beşiktaş aleyhine iki de penaltı kararı veren hakem Ali Palabıyık sosyal medyada Türkiye´nin gündemine oturdu. Özellikle Beşiktaş taraftarı Ali Palabıyık´a sert tepki gösterdi.

Kadıköy Ülker Arena´da oynanan ve nefesleri kesen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık, Sosyal medyada Türkiye´nin en çok konuşulan ismi oldu. Maçta iki penaltı düdüğü çalan ve beş kırmızı kart gösteren Ali Palabıyık, gergin geçen maçın önüne geçti.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı ise maçta Beşiktaşlı Pepe´nin ve Medel´in yaptığı sert faullere kart göstermeyen hakeme yüklendi.  

AYKUT KOCAMAN: ´HAKEMİN KARARLARI SONUCA ETKİ ETTİ´

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından konuştu. Kocaman, hakemin maçın sonucuna etki ettiğini söylerken, ?Her takımı yenebilecek bir takımız. Oyuncularımı kutluyorum? dedi.

Hakemin karşılaşmanın sonucuna etki ettiğini söyleyen Aykut Kocaman, ?Her iki takım için de konuşulabilir bu. Trabzonspor maçında da aynı hakemdi. Konuşup konuşmamakta da kararsız kalıyorum ama konuşacağım. Takımımız son derece yetenekli oyunculardan kurulu. Bu takım ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacak. Bu net şekilde görünüyor. Eğer şahsım adına ya da yönetim ve futbolcular çok önemli hatalar yapmazsa, bütün takımları yenebilecek güçte bir takımız ama hakemleri yenme şansımız yok. Bu maç özelinde konuşmuyorum. Fenerbahçe adına bir dönem bu anlamda bazı şeylerin doğru gittiğini söylemek zor. İki takım da bunları konuşabilir. Kendi adıma bizim aleyhimize yapılan hatalar daha çoktu? dedi.

´CAMİAMIZ GEREKEN KİŞİLERE GEREKEN CEVAPLARI VERECEKTİR´

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş´in tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısında yardımcı hoca Şeref Çiçek konuştu. Çiçek, ?Camiamız gereken kişilere gereken cevapları verecektir? dedi.

Maçtan önce Şenol Güneş´in soyunma odasında konuşma yaptığını söyleyen Çiçek, ?Maçtan önce hocamız ?rakip nasıl oynarsa oynasın, biz geliştirmeye çalıştığımız, futbolu oynayalım´ dedi. Ama maçta zaman zaman Fenerbahçe´nin iyi oynadığı, bizim de iyi oynadığımız dönemde maçta başka durumlar ortaya çıktı ve iyi ortamdan uzak bir durum oldu. Biz Leipzig maçına odaklanacağız ve ardından lig maçımıza odaklanacağız. Hakem kararlarını siz zaten yorumlayacaksınız. Bununla ilgili konuşmaya gerek yok. Diğer konularla ilgili de camiamız gereken kişilere gereken cevapları verecektir? ifadelerini kullandı.

MAHMUT USLU: "BU YAKIŞIR MI ŞENOL GÜNEŞ´E?"

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş´ı 2-1 mağlup ettikleri mücadele sonrası, "Antrenör orada küfürlü kelimeler diyor. Bu yakışır mı Şenol Güneş´e?" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig´in 6. haftasında evinde Beşiktaş´ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, ?Biz 3 senedir hiç konuşmuyor. Arsen diyor ahali. Sayın Orman hep konuşuyor. Etki altında alıyor. Bugünkü iki penaltı da yüzde yüz penaltı. Maçı aldık. Fenerbahçe camiası açısından çok önemli bir maç. Hakem niye attı diyor. Antrenör orada küfürlü kelimeler diyor. Bu yakışır mı Şenol Güneş´e? O yüzden atılıyor. Mesela yarım metre ötede stoper, kırmızı kart veriyor. Neden? Çünkü kırmızı kart, 1-0 geride Beşiktaş. Hakem bu koşullar altında iyi maç yönetti. Çok mutlu muyuz? Hayır. Kırmızı kart olmaz. İkinci kırmızı kart yine öyle. Neden? Çünkü manevi baskı var. Yanlış yapıyorlar. Biz de zamanında yaptık ama bazı arkadaşlar yanlış yapıyorlar. Fenerbahçe çok iyi yerlere gelecektir. Önümüzdeki haftalarda göreceksiniz. Çok iyi bir takımız. Karşı takımdan iki kişi daha kırmızı kart görmesi gerekirdi. Ama vermediler, önemli değil. Her şey güzel olacak? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli