DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI
SPOR 21.08.2017 13:20:40 213 0

DERBİDE KAZANAN ÇIKMADI

Fenerbahçe, Süper Lig´in ikinci haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor ile 2-2 beraberlikle biten maçın ardından, ?Çok kuvvetli bir kadromuz var. Rahat olmamın bir nedeni de bu. Düzeltmeleri yapacağız. Çok büyük bir aksilik olmazsa şampiyon olacak bir kadromuz var. Her şeye rağmen şampiyon da olacağız? dedi.

?HER ŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON OLACAĞIZ?

Süper Lig´in 2. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ?Kötü bir hafta. Cumartesi Göztepe, ardından Vardar, arkasından da bugün kaybedilen 2 puan. 3 maçta top yüzde yetmiş civarında bizde kalmış. Net pozisyonlarımız var ancak elde var iki puan? diye konuştu.

Bu akşam topun 43 dakika oyunda kaldığını ifade eden Kocaman, ?Trabzonspor´un iki haftaya baktığımızda maçı eksik tamamlamaması enteresan bir durum. 43 dakikaya zaman zaman inişler olmasına rağmen çok şey sığdırmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Bu sıkıntılı haftanın bitmiş olmasını temenni ediyorum? şeklinde konuştu. Kocaman, ?Orta sahadaki oyunculardan ziyade bütün olarak hücum etmeye çalışan bir takımız. Top rakibe geçince bütün olarak savunmaya çalışıyoruz. Sıkıntılı bir süreci aşmak için çok istekli bir grup var. Giuliano ve Soldado hücum anlamında çok başarılı olacak gibi gözüküyor? değerlendirmesini yaptı.

VOLKAN DEMİREL´E KADIKÖY´DE ISLIKLI PROTESTO

Süper Lig´in ikinci haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ikinci yarısında hatalı bir gol yiyen sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, yediği golün ardından ayağına top geldiğinde taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Geçtiğimiz hafta ligin ikinci haftasında Göztepe deplasmanında yediği hatalı golün ardından Trabzonspor karşılaşmasında da bu tarz bir gole engel olamayan Volkan Demirel, taraftarların yoğun tepkisine maruz kaldı. Yaşanan bir pozisyon sonrasında ayağına gelen topu kontrol eden Milli futbolcu, bu esnada tribünler tarafından ıslıkladı.

ERSUN YANAL: ?ŞAMPİYONLUĞU HERKESTEN ÇOK BEN İSTİYORUM?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2-2 beraberlikle biten maçın ardından, ?Herkesten çok ben şampiyonluk istiyorum. İyi gidiyoruz. Alacağımız oyuncular var. Acele etmiyoruz, doğru oyuncuları almak istiyoruz? dedi.

Süper Lig´in 2. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ?Zor maçlardan biriydi. Bugün her iki takımın da maçı eksiksiz tamamlaması, seyirci açısından da coşkulu olması kazançtı. Bizim kazancımız da 1 puan ama geriye düşmeden oynamak büyük avantajdı. Son dakikalarda ceza sahası çevremizde faullerden çok baskı yedik. Buna daha dikkat etmemiz gerekiyor. Neticede puan aldık, Fenerbahçe´ye de başarılar diliyorum? diye konuştu.

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE GERGİN ANLAR

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelede protokol tribününde gergin anlar yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin genel sekreteri Mahmut Uslu ile bordo-mavili yönetici Gökhan Saral tartıştı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Trabzon yöneticisi Gökhan Saral bugünkü maçta protokol tribününde Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu´yu önce tehdit edip ardından da küfretmiştir. Konu hakkında Sayın Uslu maç sonunda polise gidip şikayetçi olmuştur. Bu şahıs geçen yıl da yine Ülker Stadı Fenerbahçe Spor Kompleksi´nde polise hakaret etmiş, polis Saral hakkında şikayetçi olmuş ama savcı işlem yapmamıştı" denildi.

SOSA, TRABZONSPOR´A GELİYOR

Trabzonspor, Milan´da forma giyen Beşiktaş´ın eski yıldızı Jose Sosa´yı transfer etmeye çok yakın. Arjantinli yıldızın transferinde önemli mesafe kat eden bordo-mavililerin bir iki gün içinde 32 yaşındaki oyuncuyu Trabzon´a getireceği iddia edildi.

Trabzonspor, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Milanlı oyuncu Sosa´yı renklerine katmaya hazırlanıyor. Kulübüyle ve oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlayan bordo-mavili takımın küçük pürüzleri de giderdikten sonra Sosa´yı Trabzon´a getireceği belirtildi. Transferin bir iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı