?DEMOKRASİYE OLAN İNANCIMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ?
SİYASET 20.08.2017 13:38:33 432 0

?DEMOKRASİYE OLAN İNANCIMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ?

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, mevkilerin, makamların gelip geçici olduğunun herkesin farkına varması gerektiğini dile getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP kadrolarının hür iradesi ile vatandaş odaklı çalışmalarla başarıyı yakalayacağını vurguladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu´nun kararı ile olağan kongreler takviminin açıklandığını ve sürecin ilerlemeye başladığını hatırlatan Erdoğan, üye listelerinin hazırlanması, örgütlere gönderilmesi, itiraz ve değerlendirme sürelerinin ardından şu aşamada kongrelerde oy kullanacak üye listelerinin kesinleştiğini, bundan sonraki süreçte CHP Çukurova İlçe örgütü olarak kendilerine düşen görevin partiye ve Çukurova´ya yakışır bir şekilde, tüzük hükümlerine uygun davranarak, en demokratik yöntemler ve birleştirici bir tavır ile, öncelikle mahalle delege seçimlerini ardından da kongreyi tamamlamak olduğuna işaret etti.

?KOORDİNELİ OLACAĞIZ?

Mahalle delege seçimlerinde izleyecekleri yolun tarif gerektirmeyecek kadar net olduğunu kaydeden Erdoğan, ?Partimiz bu ülke için ne vaat ediyorsa bizler ülke için ne istiyorsak bunları önce parti içinde uygulayacağız. Parti içi demokrasi, ülke için demokrasinin anahtarıdır. Önümüzdeki günlerde mahallelerdeki örgütlü yapılarımız olan mahalle meclislerini her mahallede ayrı ayrı toplantıya davet ederek delege seçimlerine yönelik takvimi ve kongre sürecini, partinin sahipleri olan üyelerimiz ile görüşeceğiz. Bu süreci ilçe örgütü liderliğinde, mahalle dinamiklerimizin katılımı ve il başkanımız ile koordineli şekilde yöneteceğiz? diye konuştu.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Örgütler olarak görevlerini sadakat değil liyakat esasına göre yapacaklarını, kararlarını talimatla değil, hür iradeleriyle alacaklarını ifade eden Erdoğan, yaklaşan kongreler öncesi yaptığı açıklamada önemli mesajlara yer verdi.

CHP´nin ülkenin teminatı olduğuna işaret eden Erdoğan, mevkilerin, makamların gelip geçici olduğunun herkesin farkına varması gerektiğini dile getirdi. Bu nedenle makamdan değil, tabandan güç olarak siyaset yapacaklarının altını çizen Erdoğan,

?Kolayı seçip güçlünün yanında değil, zoru başarıp haklının yanında saf tutacağız. Çünkü bizler koltuklara değil, halkın iktidarına ihtiras duyuyoruz ve bu sebeple hiçbir koltuğu, partimizin kaybedeceği tek bir oydan daha değerli görmüyoruz.

?ÜLKEMİZ VE PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN?

Heyecanımız, gücümüz, umudumuz yerinde ve kuşku duymadan inanıyoruz; özlemini duyduğumuz o güneşli güzel günlerin geleceğine... Bir olacağız, birlikte olacağız ve bu ülkede halkın iktidarını kuracağız. Kongrelerimizin, ülkemiz,partimiz ve geleceğimiz için hayırlı olmasını dilerim? dedi.

?DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEYİZ?

Eylül ayında yapılacak delege seçimlerini bugüne kadar yaptıkları ve hep savundukları gibi sandık esası ile gerçekleştireceklerini kaydeden Erdoğan, 20 Ağustos´tan itibaren mahallelerde yapacakları delege seçimi ve kongre gündemli toplantılarla süreci partilileriyle birlikte değerlendireceklerini, delege seçim yöntemi hakkında yapılan asılsız söylemlere ve bu söylem sahiplerine itibar edilmemesini istedi. CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, ?Ne demokrasiye olan inancımızdan ne de üyelerimizin hür iradesine olan güvenimizden vazgeçeriz? şeklinde konuştu.

ÇUKUROVA FARK YARATTI

Göreve geldikleri günden bugüne parti kadroları, parti emekçileri ve partili-partisiz tüm kurum kuruluşlar ile son derece iyi diyaloglar kurarak örgüt çalışmalarını bütünlük içinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

?Örgütün asli görevlerine odaklanarak, özellikle sandık örgütlenmesinde Türkiye çapında önemli başarılar elde ettik. Parti içi eğitim alanında Adana´ya liderlik etmenin yanı sıra, Türkiye´nin en başarılı ilçeleri arasında yer bulduk. Seçim süreçlerinde çok önemli dev mitinglere ev sahipliği yaptık. Çukurova genelinde kurduğumuz mahalle bazlı örgütlü yapılarımız ile birlikte, planlı ve sürekliliği olan çalışmalar yaptık. Referandumda Çukurova´da yüzde 70 hayır oyunu sandıktan çıkararak bir önceki seçimde CHP-MHP-HDP´nin aldıkları oy toplamının üzerinde oy aldık. Bu bağlamda Adana´da hayır bloğunu en yüksek başarı ile konsolide eden ilçe olmayı başardık. Bunların hepsini inanarak ve birlikte çalışarak başardık. Bundan sonra da durmadan çalışmaya, eksiklerimizi gidermeye, herkesi kucaklayarak partimizi büyütmeye ve Çukurova´da oy oranımızı gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceğiz.? (HABER MERKEZİ) 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli