Davutoğlu´nun Seçim Hükümeti´ni Açıklaması Bekleniyor
SİYASET 28.08.2015 13:36:20 329 0

Davutoğlu´nun Seçim Hükümeti´ni Açıklaması Bekleniyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada, ?Bugün öğleden sonra Cumhurbaşkanımıza yeni hükümetimizi takdim edeceğim, bir anlamda erken seçime gidiş startının en somut adımları da atılmış olacak? diye konuşt

?BU KABİNEYLE SANKİ DÖRT YIL TÜRKİYE´Yİ İDARE EDECEKMİŞİZ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ?

 Dvautoğlu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında şunları da söyledi:

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu geçici bir hükümettir tam da puslu havadır, puslu havalarda meydana çıkalım diyen çakallar varsa hiç hesap etmesinler biz onları o çakallara bırakmayız o meydanları. Baş şehirler baş verirler ama baş eğmezler. Bu yönetim anlayışını bugün kuracağımız kabineyle de devam ettireceğiz. Bu kabineyle sanki 4 yıl Türkiye´yi idare edecekmişiz gibi çalışacağız" dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´nda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 ?AK Parti´den önce Türkiye bir insana benzetilirse pazusu zayıflamış, yani savunma sanayi olmayan silahlı kuvvetleri dışa muhtaç hale getirilmiş bir haldeydi. O pazuyu beslemesi gereken güç kaynağı olan mide yani ekonomi çökmüştü. Ona bir stratejik hedef gösterecek olan beyin ve beyin faaliyetleri neredeyse tükenmişti. Cılız bir beyin zayıf bir kas ve pazu ve onları besleyemeyen bir mide ama en önemlisi de her an bölüneceğiz korkusu her an yıkılacağız korkusuyla kendi güvenini kaybetmiş tekleyen bir kalp. Şimdi 12 yıl önce böyle olan bir ülkeden yabancı gözlemcilerin hasta adamadı taktıkları bir ülkede Ak Parti Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde pazusu kuvvetli kendi savunma sanayine sahip, ekonomiye ve pazuya yol gösterebilecek bir stratejik akıl en önemlisi de bütün bunları yönetebilecek özgüven içerisinde bir kalp ortaya çıktı. Bir yürek ortaya çıktı. Yürekleri birleştirdik, akılları birleştirdik ve bütün imkanlarımızı seferber ettik ve uyuyan dev uyandı. İşte birileri bundan rahatsız oldu?

Davutoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

?3 terörist grup aynı yerden talimat alırcasına 20-23 Temmuz arasında Türkiye Cumhuriyetine halkımıza, kardeşliğimize saldırıya geçtiğinde hiç tereddüt etmedik. Kardeşliğimizi koruyacağız ama bize tuzak kuranların da tuzaklarını başlarında parçalayacağız dedik ve en kapsamlı operasyonları başlattık. 13.2 milyar TL´lik 4,5G ihalesi Türkiye´de gerçekleşti. Hani bir ümit Türkiye´de ekonomik kriz çıkar, diğer ülkeler gibi türbülans yaşanır da biz gelir AK Parti kadrolarından intikam alırız diye düşünen paralelciler ve diğerleri var ya onlara rağmen biz diyoruz ki bu topraklardan güç alanlar bu toprakları bereketlendirirler nerede ekonomik kriz olursa olsun bereketli topraklarda biz yaşamaya devam ederiz. Bu azimle ülkeye hiç yönetim eksikliği hissettirmedik. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim hükümetle de geçici bir hükümet havasında çalışmayacağız. Bu geçici bir hükümettir tam da puslu havadır, puslu havalarda meydana çıkalım diyen çakallar varsa hiç hesap etmesinler biz onları o çakallara bırakmayız o meydanları. Baş şehirler baş verirler ama baş eğmezler. Büyük devletler büyük milletler belki birçok saldırıyla karşı karşıya kaldıklarında kendi güçlerinde bir yeniden muhasebe ihtiyacı hissederler ama hiçbir zaman baş eğmezler. Bu yönetim anlayışını bugün kuracağımız kabineyle de devam ettireceğiz. Bu kabineyle sanki 4 yıl Türkiye´yi idare edecekmişiz gibi çalışacağız.?


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı