ÇukurovaMED ilk toplantısını yaptı
YAŞAM 11.12.2018 09:30:01 589 0

ÇukurovaMED ilk toplantısını yaptı

Çukurova Üniversitesi´nin koordinatörlüğünde yürütülen CukurovaMED Staj Konsorsiyum Projesinin yeni dönem toplantısı Dış İlişkiler Birimi toplantı salonunda tüm yükseköğretim ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Erasmus Koordinatörleri ve Dış İlişkiler yetkilileri katıldı.

Erasmus+ Programı kapsamında hareketlilik faaliyeti gerçekleştirme amacı ile Ulusal Ajansa yapılan ?Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu? başvurularının değerlendirme süreci sonucu Çukurova Üniversitesi´nin koordinatörlüğünde yürütülen CukurovaMED Staj Konsorsiyum projesi yeniden akredite oldu. 2014 Proje Dönemi ve 2016 Proje Dönemini başarıyla tamamlayan konsorsiyum projesi, yeni dönemde Toros Üniversitesi´ni de dahil ederek ortak sayısını dokuza yükseltti.

ÇukurovaMED Toplantısı Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Toplandı.

Prof. Dr. Harun Arıkan´ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Erasmus Kurum Koordinatörü Semra Sadık Krupka ve Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Müge Ergin´in 2016 Projesini değerlendirme ve 2018 projesinin yürütülmesine ilişkin hareketlilik takvimi ve hibe yönetimi konusunda yaptıkları sunumla devam etti. Toplantının birinci bölümünde projeye yeni katılan Toros Üniversitesi´nin proje uygulamasına yönelik soruları cevaplandı.

Proje Ortaklarını Sunumlarını Yaptı.

Toplantının ikinci bölümünde proje ortakları 2018 projesinin kurumsal etkilerini ve konsorsiyum çerçevesinde yürütülen faaliyetlerini değerlendiren sunumlarını gerçekleştirdi. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi´nden Öğr. Gör. Yunus Çelik, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi´nden ilk staj öğrencilerini Erasmus Konsorsiyum Projesi ile yurt dışına gönderdiklerini ve proje sayesinde staj hareketliliği ve personel hareketliliği faaliyetleri konusunda oldukça deneyim sahibi olduklarını ifade etti. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinden Öğr. Gör. Funda Özbakır da proje kapsamında gerçekleştirilen iyi uygulama örnekleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Mersin Üniversitesinden Öğr. Gör. Duygu Sümer proje kapsamında yurt dışına gönderilen personellerin izlenimleri ve staj olanaklarını görüşmek üzere Dış İlişkiler sorumluları olarak yaptıkları işletme ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çağ Üniversitesinden Gül Kulak proje sayesinde farklı sektörlerden davet ettikleri uzmanlar konusunda kurumsal anlamda kazanımlarından bahsederken Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden Aylin Yardımcı sunumunda 2018 projesi değerlendirmesi ve ortaklarla etkili iletişim konularına değindi.

Toplantı, ortakların iyi uygulama örneklerinin ardından proje yönetim toplantılarının takviminin belirlenmesiyle sona erdi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu