ÇUKUROVA GİAD´DAN HUZUREVİNE 4 EV
26.06.2015 12:00:23 275 0

ÇUKUROVA GİAD´DAN HUZUREVİNE 4 EV

Çukurova Genç İşadamları Derneği´nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerden biri olan Adana Huzurevi sakinlerine yönelik iftar programı 10´uncu kez gerçekleşti.


 Çukurova Genç İşadamları Derneği´nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerden biri olan Adana Huzurevi sakinlerine yönelik iftar programı 10´uncu kez gerçekleşti. Huzurevi sakinlerinin çeşitli şarkılar seslendirip, eğlendiği buluşmada, Çukurova GİAD´ın huzurevi için yaptırdığı 4 Küçük Ev´in tamamlandığı müjdesi verildi.
Park Zirve´deki iftar yemeğinde Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, misafirlerini kapıda çiçeklerle karşıladı, program sonrasında araçlarına kadar da uğurladılar. Ezanın okunması ile iftarlar açıldı, yemekler yenilip, sohbetler yapıldı. Müzisyenlerin tasavvuf ve Türk Sanat Müziği´nden çeşitli besteleri seslendirdiği iftar programında, zaman zaman mikrofonu huzurevi aldı. Bazıları solo şarkılar seslendirdi, bazıları da dernek üyeleriyle birlikte küçük bir koro oluşturarak müzikteki hünerlerini sergilediler. Çukurova GİAD üyeleri de, alkışlarla tempo tutarak, büyükleriyle birlikte dans edip, oynayarak şarkılara eşlik ettiler.
?Kalbi Adana için atan genç işadamlarının kurduğu ve üye olduğu´, Adana yararına projeleri hayata geçiren, çalışmalarıyla Adana´nın en etkin sivil toplum kuruluşu olan Çukurova GİAD, farkını bir kez daha hissettirdi. İftar yemeğinde konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, huzurevi sakinlerinin Çukurova GİAD ailesinin bir parçası olduğunu belirterek, ?Bu programın bize kazandırdığı şeylerden biri gerçekten hayatınızın her anını verimli olarak geçiren sizlerin bizlerle yaptığınız paylaşımlardır. Sizlerin anlatımlarınızı anne-babalarımızın öğütleri gibi bilgi dağarcığımıza alıyoruz. Çukurova GİAD olarak Huzurevi´nin Küçük Ev Projesi´ne destek sözümüzü 4 ev yaptırarak gerçekleştirdik. Bu evlerin yapımında büyük emeği olan üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu evlerimizin açılışını şenlik havasında gerçekleştireceğiz? dedi.
Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı da, huzurevi sakinlerinin Çukurova GİAD üyeleri gibi iftar programını heyecanla beklediğini, bu yemeğin aile ortamı, ailesi havası içerisinde geçmesi nedeniyle ayrı bir önemi bulunduğunu söyledi. 10 yıldır süren bu geleneğin genç işadamları ile huzurevi sakini büyüklerin bir araya getiren bir aile buluşması olarak gördüklerini kaydeden Avcı, ?Bu yıl bu iftar yemeğini 4 küçük ev ile taçlandırıyoruz. Küçük evlerden ikisini dernek üyelerimiz, diğer ikisini de başkanımız sayın Ömer Faruk Sakarya ve ağabeyi İskender Sakarya yaptırdılar. Yaşlı bakımı profesyonel hizmet isteyen bir alan. Bu nedenle, Küçük Evler Projesi´ne sahip çıktığınız, desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.(İHA)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

ÇOCUĞUNUZU 8 ADIMDA OKULA HAZIRLAYIN!

Birinci Sınıfa Başlayan Çocukların Okula Uyum Sürecinde Neler Yapılmalı?

BİLGİ EVLERİNE DEVAM EDEN 266 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Sınavlara Hazırlıkta Kayıt Dışı Kurumlara Dikkat!

ÇGC'DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TEV'İN 2023-24 EĞİTİM YILI BURSLARI İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

SANKO Holding’den afete dirençli şehirler için tasarım kültürüne destek

LABEB, LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİMİ SAVUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

CEGEM’den büyük başarı

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 100 DOLULUK ORANI SAĞLANDI

EĞİTİM-SEN'DEN BAKAN TEKİN'E ELEŞTİRİ

Yakın Doğu Üniversitesi Yapay Zeka geliştirdi

Uzm.Eğitim Danışmanı Gülbenk: “Depremzede Çocuklarla İletişim Özveri Gerektiriyor”

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Prof. Dr. Arıboğan:“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

BİRİZ DAYANIŞMA DERNEĞİ,DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAZ OKULLARI VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLATTI

Tercihlerini ‘son dakikaya’ bırakan üniversite adaylarına öneriler

Antakyalı çocuklara bisiklet hediye edildi

"Yeni dünya, ‘çevreye duyarlı mühendis’ler istiyor!"

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“İletişimin popüler meslekleri etkileyicilik ve deneyimleyicilik”

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli