Çukurova GİAD Akademi-3 başladı
YAŞAM 3.02.2019 12:03:32 1146 0

Çukurova GİAD Akademi-3 başladı

Çukurova Genç İşadamları Derneği´nin (Çukurova GİAD) büyük önem verdiği,insan odaklı projelerinden biri olan Çukurova GİAD Akademi´nin (Management Business Academy-MBA) üçüncüsü başladı. Geleceğin teminatı gençleri hayatta bir adım öne çıkartacak bilgiler

Üniversite son sınıf öğrencileri ile üniversiteyi yeni bitirmiş ve 30 yaşını geçmemiş gençlerin yararlanabildiği Çukurova GİAD Akademi´nin üçüncüsüne başvurular 5 Aralık 2018 tarihinde başladı. Yoğun ilgi gören ve yüzlerce gencin başvuru talep ettiği akademiye başvurular 5 Ocak´ta sona erdi. Yapılan mülakatla katılımcıların belirlenmesinin ardından ilk derse 1 Şubat´ta başlandı. Dernek binasında verilen ilk ders Çukurova Holding, Colgate-Palmolive, Enka, Swarovski, Yıldız Holding şirketlerinde 33 yıllık birikime sahip olan, ?7 Adımda Markalaşma´, ?Hayat Ne Zaman Kolay Oldu ki?´, ?Marka İnşası´ kitaplarının yazarıStratejik Yönetim Danışmanı Altay Ayhan tarafından ?Çağdaş Yönetim Becerileri ve Stratejik Yönetim´ konusuyla verildi.

 

GÜÇ BİLGİDE BİLGİ AKADEMİDE

Ders öncesi akademiye katılan gençlere hitap eden Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ilk 2 dönemi başarılı geçen akademiden onlarca genci mezun ettiklerini hatırlattı. Akademinin, üniversitede teorik bilgilerle donatılan gençleri, yeni bilgiler ve tecrübelerden yararlanarak geleceğe hazırlayan, pratik kazandıranprogram olduğunu vurgulayan Başkan Sakarya, kursiyer gençlerin katılımcı olmalarını istedi. Bilginin güç olduğunu kaydeden Sakarya, ?Türkiye´nin ünlü akademisyenleri, iş insanları, CEO´ları, genel müdürleri bu akademide sizlerle tecrübelerini paylaşacak, bilgilerini aktaracaklar. Akademide elde edeceğiniz bu bilgiler iş dünyasında size büyük bir güç, büyük bir avantaj sağlayacak. Bunu elde edecek olma şansını elde eden biri olarak akademideki derslerin her saniyesinde aktif ve katılımcı olup, bilgileri özümsemelisiniz? dedi.

 

İlk dersi veren Altay Ayhan da, Çukurova GİAD´ın akademi programıyla Türkiye´de bir ilke imza attığını vurgulayarak, ?21 ders, 21 farklı konu ve 19 konuşmacı. Bu insanların hepsi sizin için geliyor. Hepsi birbirinden değerli bu insanlara günlük hayatta ulaşabilmeniz bile belki çok zor. Ancak onlar yoğun iş tempolarından zaman ayırarak bu akademiye sizler için geliyorlar. Sizler de bu fırsatı iyi değerlendirin. Aşk dünyanın resmini yapmak için kullanılan renkli bir kalem. Siz de her şeyi severek, aşkla yapın, akademiye de aşkla, sevgiyle gelin, verilen bilgileri hafızanıza bir güç olarak alın ve bu bilgilerle birlikte iş dünyasında olmak istediğiniz yerin resmini kendiniz çizin? diye konuştu.

 

Cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftada toplam 7 saat verilecek derslerde Prof. Dr. Kerem Alkin,  Prof. Dr. Emre Alkin, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Prof. Dr. Azmi Yalçın, Prof. Dr. Harun Arıkan, Ahmet Şerif İzgören, Şeref Oğuz, Vahap Munyar, Hakan Güldağ, Cüneyt Başaran, Serdar Kuter, Altay Ayhan, Dr. Can Erdem, Ali Murat Özkeçeli başta olmak üzere alanlarında uzman önemli isimlerakademiye katılacaklar.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false