Ç.Ü.Hukuk Fakültesi´nin 11. kuruluş yıldönümü kutlandı
YAŞAM 22.03.2018 12:06:01 708 0

Ç.Ü.Hukuk Fakültesi´nin 11. kuruluş yıldönümü kutlandı

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nin 11. Kuruluş yıldönümü kutlamaları Baro Tesisleri´nde yapıldı. Programda; Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ve Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi de hazır bulundu.

 Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, gecede yaptığı konuşmada, Geleceğin avukat, hakim, savcı , hukuk danışmanı, kaymakamı veya devlet kadamelerinin en üstünde yer alacak adaylarına bu kutsal yolda başarılar diledi.

29. Dönem Adana Barosu yönetimi olarak, 17 aydır görevde olduklarını anımsatan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, "Güzel ülkemizin hukuk, adalet, temel hak ve özgürlükler alanında her geçen gün geriye gittiğini görmek biz hukukçuları üzmektedir. Bu yüzünden TBB ve barolara çok iş düşüyor. Biz de yılmadan, usanmadan; adalet ve hukuk mücadelesini sonuna kadar vereceğiz. Baro yönetimi olarak, seçim programımızda da yer aldığı gibi;biz insan yaşamının olduğu her yerde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kadına şiddet ve cinsel istismarın sembolü Özgecan Aslan , Aladağ yurt yangını , engelli Agit Acun ve Atatürk´e hakaret gibi birçok davayı takip ettik.

Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmayı hedefledik. 17 aydır bu işbirliğini, panel, konferans, etkinlikler de dahil olmak üzere her platformda sürdürdük. Her çalışmamızı bilginin paylaşımı üzerine inşa ettik.

Savunma mesleğinin geleceğini oluşturan değerli öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi´ni, bugün, Türkiye´nin sayılı Üniversiteleri arasına girmesinde katkısı olan saygıdeğer akademisyenlerimizi kutluyorum.

Fakültemizin bu duruma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sizleri 5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerinde de görmek istiyorum. Bu meslek özgüven mesleğidir. Kendinizi geliştirmek ve bilgilerinizi diri tutmak zorundasınız. 2002 yılından beri 10 bin yasa maddesi değişti. Biz de en az sizler kadar kendimizi bu mevzuatları öğrenmeye çalışan öğrenci gibi hissediyoruz. Teknolojinin üst düzeyde olduğu günümüzde sizler daha rahat bu çalışmaları yapabilirsiniz. Hukukçu olmak kendinizi en iyi ifade edebilme sanatıdır. Doğruluk ve dürüstlükten asla şaşmayın. Daha nice 11 yıllarda buluşmayı diliyorum? dedi.
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bilgili de, "Bugün özel bir gün. 11 yıl önce kurulduğumuzda binanımız bile yoktu. Bugün çok mutluyuz binamız var. Öğrencilerimize en iyi hizmeti vermek için zoru başarma azmi ve kararlılığı ile çalışıyoruz. Fakültemizin ulaşım sorunun çözümünü için Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. Fakültemizin kuruluşunun Nevruz gününe denk geldiği için de mutluyuz. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum? dedi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu