ÇKHD ÇOCUKLAR İÇİN PROJELERE DEVAM EDİYOR
YAŞAM 5.11.2019 10:57:00 659 0

ÇKHD ÇOCUKLAR İÇİN PROJELERE DEVAM EDİYOR

 

 

ÇKHD:  Çocuklarda Giyinmeli, Okumalı ve Oynamalı Projesi

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği nin Çocuklar da Okumalı, Çocuklarda Giyinmeli ve Çocuklarda Oynamalı Projesi kapsamında düzenlediği sabah kahvaltısında, dernek başkanları, siyasi parti yönetici ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dernek yöneticileri ve gönüllüler, üniversite öğrencileri çocuklar için bir araya geldiler. 

Açılış konuşması ÇKHD Genel Sekreteri Metin Turgut tarafından yapıldı. Daha sonra söz alan ÇKHD Gençlik Proje Sorumlusu Burak Tüfekçi ulu önder Atatürk ün ölüm yıl dönümüne binaen Atatürk ün Gençliğe Hitabesinin cevabı olan,"Gençlerin Ataya Cevabı Belgesi "ni büyük bir coşkuyla okudu. Daha sonra söz alan ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça; "ÇKHD MİSYONU; Çocukların ve kadınların şiddet ve istismardan korunması ile yaşam kalitelerinin yükseltilmesi. Çocukların ve kadınların insana yakışır bir şekilde yaşamalarına katkı verilmesidir. ÇKHD VİZYONU; Çocukların ve kadınların sosyal ve kültürel alanlarda daha etkin ve katılımcı olmalarını sağlamak; eğitim, kültür, sanat etkinlikleri ve insani yardım faaliyetleri düzenlemek, kamu kurumları ile iş birliği kurarak il genelinde ihmal ve istismarda önleme ve koruma stratejilerini güçlendirmek, projeler ve araştırmalar ile çocuk ve kadın haklarının uygulanabilir olması konusunda kamuoyunda sürdürülebilir bir bilinç yaratmaktır. Toplantımıza katılımınız bize güç ve onur vermekte, doğru işler yaptığımıza inancımızı arttırmaktadır. STK lar onlara inanan ve destek veren kitlelerle var olurlar" dedi.

Kahvaltı Programına destek veren İYİ Parti il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başkan ve yöneticileri kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Sivil Düşün AB Hibe Programı kapsamında çekilen, Çocuk ve Kadın Hak İhlalleri Karşısında Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Mücadele ediyor temalı dernek tanıtım filmi izlendi. 

26 Ekim de Büyükşehir Belediyesinde, Üniversiteli Gençlerle gerçekleştirilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalıştayı Sonuç Raporu sunumunu Çalıştayın eğitimcisi olan Başkan Çiğdem Akça katılımcılarla paylaştı. 

Çalıştayda koordinatörlük yapan ve ikramlara sponsor olan ÇKHD Genel Sekreteri Metin Turgut, akran eğitmenleri ÇKHD Gençlik Projeleri Sorumlusu Burak Tüfekçi ve Akdeniz Gençlik Derneği Adana il temsilciliği başkan yarımcısı Emre Bostancı teşekkür belgelerini aldılar.

Tüm katılımcılara teşekkür eden ÇKHD Yönetim kurulu üyeleri, hak ihlaline uğrayan tüm çocuk ve kadınların yanında olacağız dediler.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli