CİMBOM´DAN AKHİSA´A FARKLI TARİFE
SPOR 29.01.2017 14:27:16 282 0

CİMBOM´DAN AKHİSA´A FARKLI TARİFE

Galatasaray, Süper Lig´in 19. haftasında TT Arena´da karşılaştığı Akhisar Belediyespor´u 6-0 mağlup etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Akhisar Belediyespor maçında farklı bir galibiyet alan takımını tebrik ederek, ?Bugün takımımla gurur duydum? ifadelerini kullandı. 

RİEKERİNK: "TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 6-0 kazandıkları karşılaşmadan dolayı takımını tebrik ederken, ?Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim. Karabük mağlubiyetinden sonra böyle bir hırs olacağını biliyordum. Özellikle ilk yarıdaki performanstan dolayı takımımı tebrik ediyorum. Bakıldığı zaman kadromuzda sakatlıktan dönen arkadaşlarımız var. Bu da bize daha fazla opsiyon sunuyor. Bu da sahaya yansıdı. Her zaman söylediğimiz, Galatasaray´ın bu şekilde oynaması gerektiğiydi. Bugün pas yapan, top tutan, geçişlerde çok iyi, önde basan bir Galatasaray vardı sahada. Beşiktaş maçından önce 3 tane maçımız vardı. Bu 3 maçtan ilk ayağını bugün oynadık. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde Başakşehir ile oynayacağımız önemli bir kupa maçı var. Yarından itibaren bu maça hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

GALATASARAY, FENERBAHÇE´Yİ GERİDE BIRAKTI

Akhisar Belediyespor´u 6-0 mağlup eden Galatasaray, 19 maçta 38 gole ulaşırken, 37 gol atan Fenerbahçe´yi geride bırakarak ligin en fazla skor üreten takımı oldu.

Akhisar Belediyespor karşısında aldığı farklı galibiyetle puanını 39´a yükselten Galatasaray, attığı 6 golle ligin en skorer takımı oldu. 37 golü bulunan Fenerbahçe´yi geçen sarı-kırmızılılar, aldığı bu sonuçla averajını da 20´ye yükseltmeyi başardı.

BRUMA, TT ARENA´DA İLK GOLLERİNİ ATTI

Galatasaray´ın yıldız oyuncusu Bruma, Akhisar Belediyespor karşısında attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi olurken, genç futbolcu bu sezon ilk kez iç sahada gol sevinci yaşadı.

Sezon başından bu yana yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken Bruma, Akhisar Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyette de büyük pay sahibi oldu. Portekizli futbolcu, 25 ve 41. dakikalarda attığı gollerle takımının rahat bir galibiyet almasına doğrudan etki ederken, bu sezon iç sahada da ilk kez gol sevinci yaşadı. Akhisar Belediyespor mücadelesi öncesinde ligde 5 golü bulunan yıldız futbolcu, bu 5 golü de deplasmanda atmıştı. Akhisar Belediyespor, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Adanaspor ve Kasımpaşa deplasmanlarında rakip fileleri sarsan Bruma, Akhisar Belediyespor´la oynanan iç saha maçında 2 gol atarak, bu sezon taraftarı önünde ilk kez gol sevinci yaşadı.

SİNAN GÜMÜŞ: ?GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM?

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Akhisar Belediyespor karşısında attığı gol için, ?Gol attığım için çok mutluyum. Bugün maça çıktığım için daha da mutluyum? dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig´in 19. haftasında TT Arena´da karşılaştığı Akhisar Belediyespor´u 6-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların genç futbolcusu Sinan Gümüş, ?Gol attığım için çok mutluyum. Bugün maça çıktığım için daha da mutluyum. Uzun bir aradan sonra yine sahalara döndüm. Sakatlık kolay değildi. O yüzden onu atlatmam gerekiyor. Tabii ki belimi daha kuvvetlendirmem lazım. Uzun süre çalıştım. Bu seviyeye gelmem için bazen günde çift idman yaptım. Şükürler olsun ki şu an iyiyim. Doktorlar ve fizyoterapistler de durumumdan çok memnunlar. Sezon sonuna kadar uzun bir süreç var. Her gün çalışıp orayı güçlü tutmak için elimden geleni yapacağım. Maça gelecek olursak bizim için çok önemli bir maçtı. Birkaç hafta sonra bizim oynayacağımız Beşiktaş derbisi var. Bu maça biz en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Puan durumunu o seviyeye getirmek istiyoruz. O maçtan galip gelip önlerine geçmek istiyoruz. Bugünkü hedefimiz maçı çabuk bitirmekti. Zaten 4-0´lık bir skorla girdik. Çok mutluyuz? şeklinde konuştu.

LEVENT NAZİFOĞLU: ?PODOLSKİ´YE ?HİÇBİR YERE GİTMİYORSUN´ DEDİM?

 Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, ?Podolski´ye ´Hiçbir yere gitmiyorsun. Otur oturduğun yerde´ diye söyledim. Madem o da burada çok mutlu, bizim de öyle bir niyetimiz yok. Podolski gittiği zaman yerine koyacağımız adamı bulma ihtimalimiz çok zayıf? dedi.

Galatasaray, Süper Lig´in 19. haftasında evinde oynadığı Akhisar Belediyespor´u 6-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspro karşısında alınan mağlubiyete üzüldüklerini belirten Nazifoğlu, ?Haddinden fazla üzdüler bizi, o kadarını hak etmiyordu çocuklar. Böyle bir geri dönüş olacağını tahmin ediyorduk ve düşündüğümüz gibi geçti maç. Diğer maçlara göre daha rahat geçeceğini düşünüyorduk? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli