CHP, her ilçede vatandaşın sorununa çözüm arıyor
SİYASET 12.06.2016 12:42:29 337 0

CHP, her ilçede vatandaşın sorununa çözüm arıyor

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Aladağ´da vatandaşların sorunlarını dinledi anında yetkililerden bilgi aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Aladağ ilçe merkezinde ve Başpınar Mahallesi´nde esnaf ziyaretleri yaptı, yurttaşların sorunlarına çözüm aradı. Barut, nerede bir sorun varsa CHP´lilerin orada olduğunu belirterek, ?Halkın partisi olarak örgütlerimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte halkımızın dertlerine ortak olup, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü CHP herkes için var?  dedi. Milletvekili Tümer de İlçe halkının devlet hastanesi eksikliği, çiftçilerin bitirilemeyen sulama göleti projesi ve Adana - Aladağ yolunun yapımıyla ilgili sorunları için yetkililerle görüşüp aldığı bilgileri ilçe halkıyla paylaştı, çözümü noktasında sorunların takipçisi olacağını söyledi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve İl Başkan Yardımcısı Yüksel Karaaslan, Aladağ´da önce partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Zeki Erkan´dan ilçe hakkında bilgiler alan Barut ve Tümer, eski İlçe Başkanı Osman Çetinkaya´ya da CHP için bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

/resimler/2016-6/12/1244118354908.jpg

?ALADAĞ´IN SOSYAL DEMOKRAT KİMLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ?

Aladağ´ın sosyal demokrat bir geçmişe sahip olduğunu belirten İlçe Başkanı Zeki Erkan,  bu kimliği yeniden gün yüzüne çıkarmak için ilçe örgütü olarak yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

?ÇOK ÇALIŞACAĞIZ?

Aladağ´da CHP´nin hak ettiği konumda olmadığına dikkati çeken İl Başkanı Barut, CHP örgütleri olarak hem Aladağ´da hem de diğer ilçelere daha sık geleceklerini vurguladı. Çalışmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını belirten Barut, ?Halkımızın sorunlarına ortak olacağız. Onların acılarını paylaşacağız. En önemlisi de onlarla dayanışma içinde olacağız. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Çünkü CHP herkes için var. Bugün nerede bir sorun varsa CHP´liler orada? diye konuştu.

?CHP İKTİDARINI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ?

CHP İl ve ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları olarak sürekli alanlarda olacaklarının altını çizen Barut, ?Çalışmak için seçim dönemlerini beklemeyeceğiz. Hiç durmadan çalışacağız ve Türkiye´yi huzura, barışa, mutluluğa kavuşturacak CHP iktidarını hep birlikte kuracağız? ifadelerini kullandı.

SORUNLARI DİNLEYEN TÜMER, ANINDA YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Barut ve Tümer, İlçe başkanı Erkan ve eski ilçe başkanı Çetinkaya´yla birlikte ilçe merkezinde ve Başpınar mahallelerinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptılar. Yurttaşların Adana-Aladağ yolu, yapılacağı açıklanan ancak bugüne kadar çivi dahi çakılmayan devlet hastanesi ve çiftçilerin bir türlü bitirilemeyen sulama göleti projesiyle ilgili sorunları hakkında yetkilileri arayıp bilgi alan Milletvekili Tümer, halkın aktardığı tüm sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi.

?SORUMLULUKTAN HİÇBİR ZAMAN KAÇMAYACAĞIZ?

Tümer, ?Halkımızın oylarıyla seçilerek milletvekili olduk ve göreve seçildiğimiz günden itibaren halkımızın emrindeyiz. Gücümüz yettiği, elimizden geldiğince yurttaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışmak asli görevimiz. Bu görevden hiçbir zamandan kaçmayacağız çünkü biz halkımızın vekiliyiz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false