CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN´A İKİ KURŞUN SIKILMIŞ  .
SİYASET 30.10.2016 11:38:03 401 0

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN´A İKİ KURŞUN SIKILMIŞ .

Saldırıdan sonra hazteneye sevk edilen ve yaklaşık 45 dakika ameliyatta kaldıktan sonra servise alınan Tezcan´ın bacağındaki kurşunun kemiğe saplandığı için çıkarılmadığı belirtildi.

Dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ameliyat edildi. Yaklaşık 45 dakika ameliyatta kaldıktan sonra servise alınan Tezcan´ın bacağındaki kurşunun kemiğe saplandığı için çıkarılmadığı belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan´ın tedavi gördüğü hastane partililerin akınına uğrarken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da hastaneye gelip olayla ilgili bilgi alarak Tezcan´a geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali hastaneye gelip Tezcan ile görüştü
Olaydan sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler olayın failleri A.S. ve F.Y.´yi yakalamak için Şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturdu. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve parti yöneticileri hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Zanlılardan A.S. Kuşadası´nda yakalanırken olayın diğer zanlısı F.Y.´nin ise avukatı ile birlikte Aydın Emniyet Müdürlüğü´ne gelerek teslim olduğu belirtildi.
?Ameliyattan sonra servise kaldırıldı?
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yaklaşık 45 dakika süren ameliyatın ardından 4. Kata servise alınırken durumunun iyi olduğu belirtildi. İki kurşun isabet eden sağ bacağından ameliyat edilen Bülent Tezcan´ın ameliyatının başarılı geçtiği ancak kemiğe saplanan bir kurşunun çıkarılmadığı öğrenildi. Sağlıkçılar kurşunun kalmasının sağlık açısından daha uygun olduğunu belirttiler. Öte yandan yarın Bülent Tezcan´a geçmiş olsuna gelecek olan CHP Genele Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlıklar başladı.

 TEZCAN´ÎN DURUMU İYİ

Akşam saatlerinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan´ın ayağına iki kurşun isabet ettiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Cumhuriyet yürüyüşü öncesi CHP Aydın İl Teşkilatı ile aynı binada yer alan bir restoranda yemek yemekte olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yanına gelen iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan partililerin arasında ayrılıp tekrar dışarı çıkarak kaçan iki şüphelinin kimlikleri tespit edilirken her iki kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ile Aydın Adanan menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan´ın sağ bacağına iki kurşun isabet ettiği kurşunlardan birinin ise bacağında kaldığı öğrenildi.
ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´nde müşahede altına alınan Bülent Tezcan´ın tomografisi çekilirken, saldırıda 7,65 milimetre çapında tabanca kullanıldığı belirlendi.
Olaydan sonra silahlı saldırının yaşandığı restorana giden polis bölgeyi güvenlik çemberine alarak olay yeri çalışmasına başladı.
Saldırıyı duyan herkes Bülent Tezcan´ın kaldırıldığı ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılırken, CHP İl Başkanı Bayram İnce, olay esnasında restoranda olmadığını, saldırını sebebini henüz belli olmadığı söyledi.
Olaydan sonra kaçan A.S. ve F.Y. isimli iki kişinin yakalanması için çalışma başlatılırken CHP İl Başkanı Bayram İnci partililere sağ duyu çağrısında bulundu.

/resimler/2016-10/30/1138595713807.jpg

TEZCAN´IN YARALAYAN SALDIRGANDAN TEHDİTLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan´a silahla yaralayan saldırgan, yakalandığı Kuşadası´nda doktor kontrolü için hastaneye götürüldü.
Aydın´da Bülent Tezcan´a silahlı saldırıda bulunduktan sonra Kuşadası´na kaçak Alpaslan Sargın, saklandığı evde olaydan birkaç saat sonra Kuşadası polisi tarafından yakalanmıştı. Yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltında bulunduğu Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği´nden Kuşadası Devlet Hastanesi´ne götürülen Alparslan Sargın, saldırıyı Bülent Tezcan´ın HDP kongresinde teröristler için saygı duruşunda bulunduğu için gerçekleştirdiğini söyledi. Hastanede gazetecilerin sorularını cevaplayan saldırgan, ?Teröristlere sahip çıkmayacak, devlete sahip çıkacak, şehitlere sahip çıkacak. Şehitlere hiç saygılı değil. Aklını başını alacak. Rakı masalarında oturup ahkam kesmeyecek. Benim olduğum ortamlara gelmeyecek, Aydın´a gelmeyecek. Bülent Tezcan Aydın milletvekili olarak kabul etmiyorum, istifa etsin, Kandil milletvekili olsun.? diye tehditlerde bulundu.
Kuşadası Devlet Hastanesi´ndeki doktor muayenesinin ardından tekrar yoğun güvenlik önlemleri altında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği´ne getirilen saldırgan işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aydın Emniyet Müdürlüğü´ne götürülecek.

 

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli