Çetin:
YEREL 20.11.2016 13:39:26 317 0

Çetin: "Çukurova çalışıyor, Adana kazanıyor"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Merkezi´nin başlattığı ´CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor´ adıyla yapılan belediye tanıtım günlerinde, belediyelerinin muhteşem bir final yaptığını ifade ederek, "Çukurova çalışıyor, Adana kazanıyor" dedi.

 

Başkan Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi´nde düzenlenen ´Halk Günü´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve bürokratlar ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çetin, CHP Genel Merkezi´nin ´CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor´ adıyla yaptığı belediye tanıtım günlerinde, Çukurova Belediyesi´nin tanıtımı ile Çukurova´yı ve Adana´yı en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.

Ankara programı kapsamında, diğer belediyelerden farklı olarak, önce Anıtkabir´i ardından bir heyetin İsmet İnönü ile Bülent Ecevit´in kabrini ziyaret ettiklerini aktaran Çetin, "Ankara´ya gidipte, Ata´mızın huzuruna çıkmadan olmazdı. Anıtkabir´deki anlamlı ziyaretimizde çok duygusal anlar yaşadık" diye konuştu.
Tanıtım organizasyonu ile Çukurova´yı ve Adana´yı çok iyi temsil ettiklerini ve en iyi organizasyonlardan birini yaptıklarını belirten Çetin, şöyle devam etti:
"CHP Genel Merkez yöneticileri, belediyemizin en iyi organizasyonlardan birini yaptığını ifade ettiler. CHP Genel Merkezi, o gün tarihinin en kalabalık günlerinden birine tanıklık etti. Hizmet ve projelerimizi, yaklaşık bin kişinin katılımı ve muhteşem bir tanıtım ile ortaya koyduk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, genel sekreterimiz, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerimiz, bizleri yalnız bırakmadı. Muhteşem bir final yaptık."
Çukurova Belediyesi´nin etkinliğine Adana´dan katılan muhtarlarla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun toplantı yaptığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, Çukurova ilçesi muhtarlarının 27´sinin de toplantıya katıldığını belirterek, diğer ilçelerden gelen muhtarlarla birlikte, 100´ün üzerinde muhtarın, Kılıçdaroğlu´na Adana ve CHP ile ilgili fikirlerini aktardığını söyledi. Kılıçdaroğlu´yla verimli bir görüşme yaptıklarını aktaran Çetin, "O toplantıda, her ilçenin muhtarlarından o kadar güzel şeyler duydum ki, bir kez daha, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu anladım. Biz, sadece Çukurova´yı değil, tüm Adana´yı kucaklıyoruz. Muhtarlarımız ´Her ilde bir Soner Çetin olursa, CHP mutlak iktidar olur´ dediler. Muhtarlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun beraberindeki genel başkan yardımcıları ile proje stantlarını incelediğini ve Çukurova Belediyesi´nin Türkiye´ye örnek projeleri ile yakından ilgilendiğini aktaran Başkan Çetin, "Ne kadar doğru işler yaptığımızı ve halka dokunan projelere hizmetlere imza attığımızı o gün daha iyi anladık. Çukurova çalışıyor, Adana kazanıyor" dedi.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Halk Günü´nde Çetin, her hafta salı günü yaptıkları açılışlara devam edeceklerini de vurguladı. Çetin, Göl Mahallesi´nden gelen ve taziye evi isteyen bir grup vatandaşa da taziye evi sözü verdi.(VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli