Çabalar, Adanalı´ya Daha Kaliteli Hizmet İçin
GÜNDEM 17.03.2016 11:52:07 326 0

Çabalar, Adanalı´ya Daha Kaliteli Hizmet İçin

2 yılda 39 hizmet içi seminer ve eğitim çalışmasıyla, 7040 personele ulaşıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi´nde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün göreve gelmesinin ardından hizmet içi seminerler yoğunlaştı. 2 yılda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı´nca 39 hizmet içi eğitime 7040 personelin katılımı sağlandı.

Çalışanların kendilerini özel hissetmeleri, kişisel gelişimlerine katkı konulması ve temelde Adanalıya daha iyi hizmet verilmesi amaçlarıyla yapılan seminer, eğitim ve kişisel gelişim çalışmaları ?Bilgi Küpü´ olarak adlandırıldı ve Bilgi Küpü Dergisi´yle kayıt altına alındı.

MUTLU PAZARTESİ

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi´nden yapılan açıklama şöyle: ?Eğitimlerimize ASKİ ve İlçe Belediye çalışanlarını da davet ederek Büyükşehir Belediyesi olarak tüm Adana´ya kucak açtık. Alanında uzman eğitimcilerimiz ?Bilgiküpü´ eğitimlerini oluşturarak ve renklendirerek, eğitimlerimizde bildiğimiz kalıpları kırdık, farklı bakış açılarıyla yepyeni çıkarımlar elde ettik.

2014 yılının Nisan ayında başlayan programlarımızın en başına ?Mutlu Pazartesi´yi alabiriz. Adana Büyükşehir Belediyesi´nde bir ilki gerçekletirerek ?Tiyatro Sporu Temelinde Kişisel Gelişim Eğitimleri´ başlattık. ?Her gün yeni bir başlangıçtır´ diyerek, kişisel gelişim günü olarak seçtiğimiz pazartesi gününü ?Mutlu Pazartesi´ olarak adlandırdık.

POZİTİF DÜŞÜNCE, GÜLÜMSEMENİN GÜCÜ, LİDER SENSİN?

?Bonzai Kullanımı ve Madde Bağımlılığı´ konusunda Türkiye´nin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Mansur Beyazyürek, tüm çalışanlarımızı bilinçlendirdi. Hakan Mengüç ile pozitif düşünme ve stress yönetimi eğitiminde piyano ve ney dinletisi yanı sıra hipnoz, bilinçaltı yönlendirme, zihin okuma gibi konulara da değinildi...

Büyükşehir Bürokratları ?Lider Sensin´ eğitimleri ile başarıya odaklandı. 2 yılda 2 önemli isimden eğitim aldık. Prof. Dr. Acar Baltaş ve Mümin Sekman, Adanalı´ya daha kaliteli hizmet için eğitimler verdi. Dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik, hoşgörü, yurt sevgisi gibi konuları ?Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak´ başlığı altında toplayan Ahmet Şerif  İzgören, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nu dolduran personelimize muhteşem bir seminer verdi. Alanlarında uzman 2 isim; Kutay Ürkmen ve TRT spikeri Hakan Urgancı ?Gülümsemenin Büyüsü´´ başlığında iletişim yöntemlerini anlattı. ?Hayata Güç Kat´ başlığı altında gerçekleştirdiğimiz aile seminerinde Yeliz Rüzgar ve Tolga Hancı ile benzersiz stratejiler kazandık.

AFFETMEK İYİLEŞTİRİR, MÜZİKLİ EĞİTİM, AİLE?

Bilgiküpü 2015 yılının son eğitimi ?NLP ile Düşünce Modelinizi Değiştirin, Hayatınız Değişsin´ sloganıyla Oğuz Saygın´dan NLP Giriş Eğitimi aldık.

Bilgiküpü Eğitimleri kapsamında Tuna Kiremitçi´nin sunumuyla düzenlenen "Hikayeleştirme Sanatı" eğitim semineri ile 2016 yılının açılışını yaptık. ?Affetmek İyileştirir´ diyerek bizleri çok etkileyen kıymetli kişisel gelişim uzmanımız İkbal Kaya´yla birlikte olduk.

Dünyada benzeri olmayan ?Müzikli Eğitim Hayatın Ritmi´ Mehmet Auf ve Fenomen Orkestrası bizlere muhteşem bir gün ve unutulmaz anlar yaşattı. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür eğitimde öncü olmanın gururunu yaşadık. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel eğitim semineri düzenledik. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen etkinlikte "Kadın Olmak" kitabının yazarı Hande Akın ?Aile´ konusunda bilgi aktardı.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli