BÜYÜKŞEHİR´DEN 23 NİSAN´DA ÇİFTE KONSER
GÜNDEM 21.04.2017 13:09:40 594 0

BÜYÜKŞEHİR´DEN 23 NİSAN´DA ÇİFTE KONSER

Halk müziği sanatçıları Ankaralı Ayşe ve Osman Öztunç Karaisalı´da, pop star Emre Kaya Çukurova´da hayranları ilr buluşacak.

-          Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Geleneksel Karaisalı Kuvayı Milliye Şenlikleri için iki ayrı ücretsiz konser organize etti.

-          Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Kuvayı Milliye Şenlikleri için saat 09.00´dan itibaren belediye otobüsleri ücretsiz seferler yapacak.

(HABER ? CİHAT OVALI) Karaisalı Stadı´ndaki şenlikte saat 14.00´da Ankaları Ayşe ve Osman Öztunç sahne alacak. Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı´nda saat 20.00´daki konserde ise Emre Kaya, Adanalı hayranları için sevilen şarkılarını seslendirecek.
KARAİSALI´YA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ
Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Kuvayı Milliye Şenlikleri için saat 09.00´dan itibaren belediye otobüsleri ücretsiz seferler yapacak. Merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi´ndekiÇifte Minare Camii önünden hareket edecek belediye otobüsleri, şenlik coşkusu yaşamak isteyen vatandaşların ulaşımını sağlayacak.
Karaisalı Stadı´nda gerçekleştirilecek Kuvayı Milliye Şenlikleri´nde, Yörük Türkmen kültürü, çeşitli yönleriyle yansıtılacak. Şenlik alanında kurulacak sahnede saat 11.00´dan itibaren halk ozanları, sevilen türküleri seslendirirken, halk oyunları ekipleri Anadolu´nun yöresel oyunlarını sergileyecek. Kıl çadırlarda katılımcılara yayık ayran ve sıkma ikramı yapılacak. Saat 14.00´da ise sevilen halk müziği sanatçıları Ankaralı Ayşe ve Osman Öztunç sahne alacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, hemşehrilerinin coşkusunu paylaşacak.
Büyükşehir Belediyesi´nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Uğur Mumcu Bulvarı Mono Kafe yakınındaorganize ettiği konserde ise ünlü sanatçı Emre Kaya, Adanalıları coşturacak.  8 yıllık sanat kariyerine ?Yılın En İyi Bestecisi´, ?En İyi Çıkış Yapan Sanatçı´, ?Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı´ ödülleri sığdıran Emre Kaya, ?Böyle Gitmez´, ?Toz´, ?Teşekkür Ederim´, ?Apayrı´, ?Yapboz´, ?Esaret´, ?DınDın´ ve ?Aşk Diye Soludum´ şarkılarını Adanalı severleri için seslendirecek. 

BİLİNEN EN ESKİ TÜRK SANATI ADANALILARLA BULUŞTU

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı´na bağlı okuma salonlarında Ebru Sanatı eğitmenliği yapan Tülin Kayhan, 2. kişisel sergisini 75.Yıl Sanat Galerisi´nde açtı.

Kayhan´ın ??Mistik Yolculuğum´´ adını taşıyan sergisinde 150 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 27 Nisan´a kadar sanatseverlerin beğenisine açık olan sergide ?Çiçekli Ebru, Akkase Ebru, Kumlu Ebru, Mumlu Ebru, Rölyef, Resim olmak üzere 6 kategorideki eserler sanatseverlerle buluştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarının altını çizen Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bürokratları, sergiyle ilgili şunları söyledi: ?Adana, daima sanatla iç içe yaşamış ve sanata sahip çıkmış bir şehirdir. İçinden ünlü sanat isimleri çıkaran Adana,  sanatın şehridir. Ebru sanatı bilinen en eski Türk sanatıdır. Okuma salonlarında yüzlerce vatandaşımıza ebru sanatı eğitimi vererek bu sanatın yaşamasına katkıda bulunuyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da sanata ve sanatçıya daima sahip çıkacağız.´´

75. Yıl Sanat Galerisi´ndeki serginin açılışına Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Adanalı sanatseverler katıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false