Büyükşehir Gençlik Eğitim Merkezi Öğretmenleri Feke´de toplandı
EĞİTİM 24.10.2017 12:45:11 644 0

Büyükşehir Gençlik Eğitim Merkezi Öğretmenleri Feke´de toplandı

Adana´nın 12 ilçesinde 14 şubesiyle her yıl 13 bin öğrenciye hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri´nde görevli öğretmenler Feke İlçesi´ndeki kaynaşma ve motivasyon toplantısında buluştu.

Yeni eğitim, öğretim döneminde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla düzenlenen ilk toplantıda Gençlik Eğitim Merkezleri´nde görev yapan 250 öğretmen, değişen sınav sistemi, motivasyon, eğitim koçluğu, kişisel gelişim, başarı odaklı çalışma, kriz yönetimi ve bireyi hayata hazırlama konularında donanımlarını güçlendirdi.
14 ŞUBENİN ÖĞRETMENLERİ BİR ARADA
Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı´na bağlı olarak 13 bin öğrenciyi her yıl ücretsiz kurslarla sınavlara hazırlayan Gençlik Eğitim Merkezleri´nde geleneksel olarak planlanan kaynaşma ve motivasyon toplantılarının ilki Feke İlçesi´nde gerçekleştirildi. Gençlik Eğitim Merkezleri´nin 14 şubesinde görev yapan toplam 250 öğretmen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy´un katılımıyla bir araya geldi.
"ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENİMİZ SONSUZ"
Toplantının açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin sadece bireylerin değil, toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığını belirtti.  Ramazan Akyürek, bu yönüyle öğretmenlik mesleğinin kutsal sayıldığını vurgulayıp, Gençlik Eğitim Merkezleri´nde görev yapan öğretmenlere sonsuz güven duyduklarının altını çizdi.
Başkan Hüseyin Sözlü´nün geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Adana Büyükşehir Belediyesi´nin tüm imkanlarını seferber ettiğini bildiren Ramazan Akyürek, "Geçen yıl Adana Büyükşehir Belediyesi´nin ücretsiz kurslarında sınavlara hazırlanan bin 687 öğrencimiz en seçkin liseleri ve fakülteleri kazanma başarısı gösterdi. Çocuklarımızın elde ettiği başarı bizlere büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Ortaya çıkan gurur tablosunda emeği geçen siz öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz. Daha büyük başarılar elde etme yolunda düzenlediğimizin bu toplantının da hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Vatanını yürekten seven, al bayrağına gönülden bağlı, çalışkan, başarılı nesiller sizlerin eseri olacaktır" diye konuştu.
"SÖZLÜ´NÜN HİZMETLERİYLE FEKE´LİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR"
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün Feke´nin çehresini değiştiren belediyecilik yatırımlarının yanı sıra eğitim hizmetinin de çok değerli olduğunu dile getirdi. Başkan Sözlü´nün Feke´de yürüttüğü eğitim hizmetleriyle hayatın zorluklarına göğüs veren Feke halkının yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Ahmet Sel, "3 yıl öncesine kadar ilçemizde üniversiteyi kazanan öğrencimiz sayımız bir elin parmaklarını geçmezken, bu yıl Feke Gençlik Eğitim Merkezi´nde kurs gören 33 gencimiz sınavlarda başarılı olup, üniversiteli oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, Başkanımız Hüseyin Sözlü´ye şükranlarımı sunuyorum" dedi.
HEDEF 20 MERKEZ, 26 BİN ÖĞRENCİ
Halil Hızlısoy da Gençlik Eğitim Merkezleri´nin ´büyük bir aile´ olduğunun altını çizdi. Hızlısoy, 14 olan Gençlik Eğitim Merkezi sayısını 20´ye çıkarmayı hedeflediklerini, 13 bin olan öğrenci mevcudunu da ikiye katlamak için planlamaların devam ettiğini bildirip, meslektaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaynaşma ve motivasyon toplantısında değişen sınav sistemi, motivasyon, eğitim koçluğu, kişisel gelişim, başarı odaklı çalışma, kriz yönetimi ve bireyi hayata hazırlama konularında görüş alışverişinde bulunuldu.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

ÇOCUĞUNUZU 8 ADIMDA OKULA HAZIRLAYIN!

Birinci Sınıfa Başlayan Çocukların Okula Uyum Sürecinde Neler Yapılmalı?

BİLGİ EVLERİNE DEVAM EDEN 266 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Sınavlara Hazırlıkta Kayıt Dışı Kurumlara Dikkat!

ÇGC'DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TEV'İN 2023-24 EĞİTİM YILI BURSLARI İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

SANKO Holding’den afete dirençli şehirler için tasarım kültürüne destek

LABEB, LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİMİ SAVUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

CEGEM’den büyük başarı

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 100 DOLULUK ORANI SAĞLANDI

EĞİTİM-SEN'DEN BAKAN TEKİN'E ELEŞTİRİ

Yakın Doğu Üniversitesi Yapay Zeka geliştirdi

Uzm.Eğitim Danışmanı Gülbenk: “Depremzede Çocuklarla İletişim Özveri Gerektiriyor”

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Prof. Dr. Arıboğan:“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

BİRİZ DAYANIŞMA DERNEĞİ,DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAZ OKULLARI VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLATTI

Tercihlerini ‘son dakikaya’ bırakan üniversite adaylarına öneriler

Antakyalı çocuklara bisiklet hediye edildi

"Yeni dünya, ‘çevreye duyarlı mühendis’ler istiyor!"

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“İletişimin popüler meslekleri etkileyicilik ve deneyimleyicilik”

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli