BEŞİKTAŞ, GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ
SPOR 29.10.2017 13:52:11 350 0

BEŞİKTAŞ, GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ

Süper Lig´in 10. haftasında Antalya´da oynanan Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş maçını siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.

Süper Lig´in 10. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor´u 2-1 mağlup ederek, ligde 4 maç sonra galibiyete ulaşmış oldu.

Süper Lig´in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor´u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, Atiker Konyaspor

galibiyetinden sonra mutlu sona ulaştı ve puanını 18´e yükseltti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet 2 beraberlikle geçiren Kartal, deplasmanda aldığı Alanyaspor galibiyeti ile UEFA Şampiyonlar Ligi´nde oynayacağı Monaco maçı öncesi moral buldu.

Beşiktaş, son 4 haftada deplasmanda Fenerbahçe ve Gençlerbirliği´ne 2-1 mağlup olurken, sahasında oynadığı Trabzonspor mücadelesinden 2-2, Medipol Başakşehir maçından ise 1-1´lik beraberlikle ayrılmıştı.

Beşiktaş´ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde de rakip fileleri boş geçmedi. Siyah-beyazlı oyuncu, deplasmanda oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının 8. dakikasında gol perdesini aralayan isim oldu. Başarılı oyuncu, attığı gol ile bu sezon 10. hafta itibariyle rakip fileleri 4. kez havalandırmış oldu.

GÜNEŞ: ?3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aytemiz Alanyaspor karşısında kazanmayı isteyen arzulu bir Beşiktaş olduğunu belirterek, "Oyunun baştan sonuna üstündük, geç de olsa golü bulduk, 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig´in 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyapor´u son dakikalarda Negrodo´nun kafasından bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, karşılaşmanın bekledikleri gibi olduğunu belirterek, rakibin hücum özellikleri olan iyi oyuncularının olduğunu söyledi.

Rakibin kapanıp iyi çıkmaya çalıştığını dile getiren Güneş, oyuna iyi başladıklarını iyi pasla erken gol bulduklarını kaydetti.

SUSİC: "BEŞİKTAŞ ŞU AN TÜRKİYE´NİN EN İYİ TAKIMI"

Süper Lig´in 10. haftasında sahasında Beşiktaş´a 2-1 yenilen Aytemiz Alanyaspor´da Teknik Direktör Safet Susic, ?Beşiktaş şu an Türkiye´nin en iyi takımı, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika dayanabilseydik 1 puanla sahadan ayrılabilirdik ancak olmadı? dedi.

Beşiktaş´ı galibiyetinden dolayı kutlayarak konuşmasına başlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, ?Beşiktaş´ı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Hak ettiler bizden daha iyi oynadılar. Özellikle ikinci yarı. İlk yarı bizim açımızdan kötü değildi. Ortada bir oyun vardı ama maalesef ikinci yarı sahip olduğumuz bütün topları iki üç pas yaptıktan sonra kaybettik ve Beşiktaş ikinci yarıyı bizim sahamızda oynadı. Aslında oyun planımızda bu kadar geri çekilmek gibi bir durum yoktu. Ancak orta sahada çok top kaybedince çıkamıyorsunuz. Bir iki pas yapıyoruz ve top kaybediyoruz. Tekrar söylüyorum Beşiktaş´ı tebrik ediyorum. Beşiktaş şuan Türkiye´nin en iyi takımı, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika dayanabilseydik 1 puanla sahadan ayrılabilirdik ancak olmadı? dedi.

Maçtan önce 4 oyuncularından yoksun kaldıklarını ifade eden Susic, ?Aslında biz çok kısa süre içerisinde 4 oyuncu kaybettik. Remy ve N´sakala´nın zehirlenmesi, M´billa ve Maniatis´in sakatlıkları. Alternatif açısından bizim için çok önemli futbolculardı. Maalesef onlardan mahrum sahaya çıktık? diye konuştu.

NEGREDO: ?UZUN ZAMANDIR ARADIĞIM GOLÜ BULDUM?

Beşiktaş´a Aytemiz Alanyaspor maçında galibiyet golünü getiren Alvaro Negredo, uzun zamandır aradığı golü bulduğunu ifade ederken, hafta içi oynayacakları Monaco maçını da kazanmak istediklerini ifade etti.

Süper Lig´in 10. haftasında Beşiktaş´ın Alanyaspor´u 2-1 mağlup ettiği maçta takımına galibiyet golünü getiren Alvaro Negredo, maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Negredo, uzun zamandır aradığı golü bulduğunu ifade ederken, hafta içi oynayacakları Monaco maçını da kazanmak istediklerini söyledi. Uzun zamandır aradığı golü bulduğunu ifade eden Negredo, ?Uzun zamandır aradığım beklediğim goldü. Bu maçta gelmesi elbette önemliydi az dakika görev almama rağmen. Çok da net pozisyonlarımızın olmadığı maçtı. Böyle bir gol atmak iyi değerlendirilmiş bir forma şansı oldu benim için? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false