Başkan Çelikcan  ´Kıyı Park´ inşaatında
YAŞAM 18.04.2018 12:00:12 317 0

Başkan Çelikcan ´Kıyı Park´ inşaatında

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri Yüreğir´in en büyük parkı olacak olan ´Kıyı Park´ inşaatını gezdi.

Dünyanın en temiz nehirlerinden bir olan Seyhan Nehri´nin şehrin ortasından geçmesine rağmen Adanalı vatandaşların yeterince faydalanamadığını belirten Başkan Çelikcan ´´İçerisinde su kayağı tesisi, yüzer sahne, marina anfi, optimis marina, yelken kulübü, ahşap iskele, 2 adet kır kahvesi, emekli ve engelli evleri, festival alanları, seyir terasları ve deniz feneri parkımız Adanalı hemşerilerimizi suyla da buluşturacaktır.´´ diyerek Adanalı vatandaşların artık sudan daha fazla faydalanacağını belirtti..

Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan parktan bütün Adanalı vatandaşların faydalanacağını belirten Başkan Çelikcan meclis üyelerine de verdikleri destekler için teşekkür etti Yüreğir Belediyesi Meclisi´nde yaşanan birlik ve beraberliğin hizmete olumlu yönde katkı sağladığını belirten Başkan Çelikcan ´´Yüreğir Belediyesi´nde görev yapan bütün meclis üyelerimiz ilçemize yapılan bütün yatırımlarda bizim yanımızda olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum.´´ dedi.

İçerisinden böyle temiz bir nehir geçen çok az şehir olduğunu bu anlamda çok şanslı olduklarını belirten Başkan Çelikcan ´´Orman Bölge Müdürlüğümüze ait ve fidanlık olarak kullandıkları alanı yeşil alan ve park yapmak üzere tahsisini gerçekleştirdik. 130 bin metrekare bu alanı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Nehir ile vatandaşlarımızın buluşmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızın nefes alacağı Adana´da olmayan bir çok yeniliği burada gerçekleştireceğiz.´´ şeklinde konuştu.

İçerisinde çocuk alanları, aromatik peyzaj alanları olan Kıyıpark, botanik park olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan inşaatın planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek ´´Adana´ya önemli bir eser daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan bu hizmetten tüm Adanalı vatandaşlarımız faydalanacaktır.´´ diyerek yapılan hizmetlerin uzun süre kullanılacağını söyledi.

Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri Kıyıpark´ın Adana´nın prestijli bir park olduğunu, hizmete açılmasını dört gözle beklediklerini belirtti.(CO)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli