SPOR 15.05.2018 13:13:45 474 0

"Başarılı olsaydık 26 milyon TL para harcayıp düşmemeye sevinir durumda olmazdık"

Adana Demirspor 2. Başkanı İmam Gazali Hiradağı, Başkan Mehmet Gökoğlu´nun transfer politikalarının başarısız olduğunu belirterek, ?Şu anda play-off´u konuşmalıydık, direkt çıkmayı konuşmalıydık. Süper Lig´i konuşmalıydık. Bunu başaramadığımız için, becer

 Aytaç Durak Tesisleri´nde basın toplantısı düzenleyen İmam Gazali Hiradağı, 2017- 2018 sezonu genel değerlendirmesini yaptı. Bu sene Mehmet Gökoğlu ile yönetimde 4. dönemi olduğunu belirten Hiradağı, ?İlk iki dönemde daha başarılıydık. İlk yıl play-off oynadık. İkinci yıl play-off finali oynadık. Ama 3. ve 4. dönemde tabii başarılı olamadık. Adana Demirspor gibi köklü ve güçlü bir camia için ligde kalmak sevindirici olmamalı. Bu sene Adana Demirspor maalesef ligde kalmayı başarabildi. Buna da ağlayacağımız, üzüleceğimiz yerde sevinir durumdayız. Bunun için öncelikle taraftarımızdan ben şahsım adına özür diliyorum. Yani biz Adana Demirspor´u bu duruma getirmemeliydik. Şu anda play-off´u konuşmalıydık, direkt çıkmayı konuşmalıydık. Süper Lig´i konuşmalıydık. Bunu başaramadığımız için, beceremediğimiz için ben tüm camiamızdan şahsım adına özür diliyorum? ifadelerini kullandı. 

Yönetim ile kendisine hakaret ve küfür edenlere de değinen Hiradağı, ?Burada yönetici arkadaşlar çok fazla küfüre maruz kalıyorlar. Özellikle şahsım adına söylüyorum. Bana hakaret edenlere, küfür edenlere ben Demirspor´a faydası olacaksa hakkımı helal ediyorum. Yani taraftarın tabii ki bilgi alma hakkı var, tabii ki sorgulama hakkı var. Sonuçta ben de bir taraftarım. Yarın burada görevim bitecek ben de öbür tarafa geçeceğim. Ama buradaki yöneticilere ve şahsıma yapılan küfür ve hakaretlerle alakalı diyorum ki eğer Adana Demirspor´un faydasına ise tamamına hakkımı helal ediyorum. Ama ben rica ediyorum. Herkesin bir şahsiyeti var, ailesi var, çoluğu çocuğu var. Lütfen kimse kimseye hakaret etmesin. Ben böyle arzu ediyorum? şeklinde konuşt

Hiçbir yöneticinin transfer yapmadığını, birkaç oyuncunun transferini ise Giray Bulak ile Gürcan Aday´ın yaptığını ve kalan transferleri de Mehmet Gökoğlu´nun gerçekleştirdiğini belirten İmam Gazali Hiradağı, şunları kaydetti: 
?Bunun çok doğru bir sistem, çok doğru bir yöntem olmadığını gördük. Bundan sonra yönetime talip olacak Demirsporlular için bu sene de iskelet kadroyu korumak ve üzere bir şey inşa etmek lazım. Yani her sene 20 tane oyuncuyu gönder, 20 tane oyuncu getir uygun olmuyor. Transfer açısından yönetimi başarılı buluyor musunuz diye soracak olursanız, başarılı değiliz. " (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı