BAŞAKŞEHİR UZATMALARDA BERABERLİĞİ KURTARDI
SPOR 3.11.2017 11:51:54 249 0

BAŞAKŞEHİR UZATMALARDA BERABERLİĞİ KURTARDI

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Başakşehir evinde Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaştı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Medipol Başakşehir,Alman ekibi Hoffeheim ile sahasında mücadele etti. Mücadele 1-1 berabelikle sona erdi.

Avrupa´da beklenenin altında başlayan, Başakşehir, grubun ilk maçında Bulgar ekibi Ludogorets´i ağırlarken, mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılmıştı. İkinci mücadelesine Portekiz deplasmanına çıkan turuncu-lacivertliler, Braga´dan 2-1 mağlup ayrıldı. Başakşehir, 3. haftada ise Hoffenheim´e Almanya deplasmanda 3-1 yenildi. Bu mücadele de ise sahasında Alman ekiple 1-1 berabere kaldı.

ABDULLAH AVCI: ?UEFA´NIN AVUSTURYALI HAKEM ATAMASINI DOĞRU BULMUYORUM?

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alman ekibi Hoffenheim ile oynadıkları maça Avusturyalı bir hakemin atanmasını doğru bulmadığını söyledi.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ?Rakip 24 yaş ortalamasına sahip bir ekip. İlk maçta 4-4-2 ile oynadık. Bu maçta strateji değişikliği yaptık. Hep oyunun içinde kaldık. Yüzde 62 topa sahip olduk. 46. dakikada başlangıcı faul olan pozisyonda gol yedik. Hakem düdüğü ağzına götürdü ama çalmadı. Golden sonra disiplinden kopmadık. Sonuna kadar oyunun içinde kaldık. Son dakika gelen gol bizi mutlu etti. Diğer maç 1-1 berabere bitti. Bugün oynayan grup iyiydi. Onlara başarılar diliyorum? diye konuştu.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, AVRUPA´DA GALİBİYETE HASRET

Medipol Başakşehir, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesi ikinci maçında mağlup ettiği Club Brugge´den sonra oynadığı 6 karşılaşmada 3 yenilgi, 3 beraberlik aldı.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta karşılaşmasında Alman ekibi Hoffenheim ile mücadele etti. Turuncu-lacivertliler, bu müsabaka ile Avrupa kupalarındaki 14. maçına çıktı. Bugüne kadar grupta oynadığı müsabakalardan galibiyet alamayan Başakşehir, İstanbul´da oynadığı Hoffenheim´a son dakikalarda Visca´nın attığı gol ile 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir, Avrupa kupalarındaki en son ve tek galibiyetini bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ikinci maçında Belçika ekibi Club Brugge´ü 2-0 mağlup ederek almıştı. İstanbul ekibi, bu maçtan sonra oynadığı 6 maçtan 3 yenilgi, 3 beraberlik aldı.

?UEFA TARAFINDAN YAPILAN BU ATAMAYI DOĞRU BULMUYORUM?

Karşılaşmanın hakemi Avusturyalı Harald Lechner´i eleştiren Avcı, ?Kendi ülkemizde oynarken, hakemleri yerden yere vuruyoruz. Her maçta hedef tahtası yapıyoruz. Bugün Almanya ile oynuyoruz. Sahada komşu ülkesi olan Avusturya´dan hakem var. Sahada ve soyunma koridorlarında Almanca konuşuyorlar. UEFA tarafından yapılan bu atamayı doğru olmadığını düşünüyorum. Hakem yediğimiz golün başlangıcında, oyuncumuza yapılan harekette düdüğü ağzına götürdü ama çalmadı. Bugün hakem yönetimi, kendi hakemlerimizin değerini bilmemiz gerektiğini gösterdi? diye konuştu.

Avcı, gruptan çıkma şanslarının devam ettiğini ve kalan iki maçı kazanmaları halinde gruptan çıkabileceklerini ifade etti.

/resimler/2017-11/3/1152286654951.jpg

KONYA 1 PUANLA DÖNDÜ

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında Atiker Konyaspor deplasmanda Avusturya ekibi Salzburg ile karşılaştı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında Atiker Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Avusturya ekibi Salzburg ile golsüz berabere kaldı.

MEHMET ÖZDİLEK:"İSTEDİĞİMİZİ ALDIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu akşam alınan neticelerle grubun karıştığını söyleyerek, "Bu akşam alınan neticeler dört takımı da bu işe ortak etti. Maç öncesi söylemiştim; evimizde oynayacağımız Marsilya maçının anlam ifade edebilmesi için buradan alınacak sonucun çok önemli, kıymetli olduğunu söylemiştim. O anlamda istediğimizi aldığımızı söyleyebilirim" dedi.

Atiker Konyaspor Avusturya ekibi Salzburg deplasmanında golsüz beraberlikle ayrılarak UEFA´daki ilk deplasman puanını aldı. Karşılaşma sonrası Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bu akşam alınan neticeler sonucunda grubun karıştığını ve dört takımında bu işe ortak olduğunu belirterek, "Maç öncesi söylemiştim, evimizde oynayacağımız Marsilya maçının anlam ifade edebilmesi için buradan alınacak sonucun çok önemli, kıymetli olduğunu söylemiştim. O anlamda istediğimizi aldığımızı söyleyebilirim. Maç öncesi düşündüğümüz tüm senaryolarla maçta karşılaştık. Rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle kendi evinde etkili oynayan kanatları iyi kullanan ve duran toplarda çok etkili olan bir takımla oynadık. Bu özellikleri ve etkinliği olan takıma karşı 90 dakika rakibe pozisyon vermeden maçı tamamladık. Oyuncu arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Oynayan, oynamayan sonradan oyuna dahil olan tüm arkadaşlar sahada ne yapması gerektiğini iyi anlamış bir şekilde saha içerisinde oldular" dedi.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı