BAŞAKŞEHİR İLE TRABZONSPOR PUANLARI PAYLAŞTI
SPOR 18.09.2017 13:55:51 277 0

BAŞAKŞEHİR İLE TRABZONSPOR PUANLARI PAYLAŞTI

Medipol Başakşehir, Süper Lig´in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir, Süper Lig´in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

ABDULLAH AVCI: "ZORLU BİR HAFTADAN SONRA OYUNUN İÇİNDE OLMAK ÖNEMLİYDİ"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Çok zorlu bir haftadan çıkmamıza rağmen oyunun içinde olmamız önemliydi. Geri dönüş yaptık. Maçı da kazanabilirdik" dedi.

Süper Lig´in 5. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, Trabzonspor´un ligdeki kaliteli ekiplerden biri olduğunu ifade ederek, ?Öne doğru koşu yapan takımlarından bir tanesi. Direkt oyunu daha fazla oynayan, düştükten sonra alıp orada bir opsiyon kullanan, alamıyorsa topun olduğu bölgede şiddetli baskı veya faul. Aslında konu başlığı baskıydı. Özellikle merkezde bize yapacakları baskıyı biliyorduk. Bununla ilgili çalışmıştık. Merkez orta saha oyuncularımızın topa değmeden koridor açarak hareket etmelerini istiyorduk. Kaybettiği top 3 saniye sonra penaltı oldu. Arkasından penaltıyı biz yakaladık. Oyunun içinde hep durduk? şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı, oyunda yaptığı değişikliklerin doğru hamleler olduğunu aktararak, ?Edin sıkıştırdı ve geriye oynadı. 4 saniye sonra da o gol oldu. Trabzonspor, kendi ayağımızdan biri penaltı biri taç olmak üzere bir de Yusuf´un vurduğu bir top var. Çok zorlu bir haftadan çıkmamıza rağmen oyunun içinde olmamız önemliydi. Geri dönüş yaptık. Maçı da kazanabilirdik. Bence bardağın dolu tarafı bu haftanın yoğunluğundan çıktığımız Fenerbahçe, Ludogorets ve Trabzonspor son derece sağlıklı. Trabzonspor´un oynadığı maçlarda topun oyunda kalma süresi 47-48 dakikalarda. Bizim 58 dakikalarda. Bugün 51 dakikayı bulduk. 23 faul Trabzonspor yapmış. 18´e yakın biz yapmışız. Ama biz 5 sarı kart gördük. Rakip 80´de Burak´ın itirazından dolayı sarı kart gördü. Oyunun içinde rakip bizden daha fazla sprint attı. Oyuna girenler doğru hamleler oldu. Mevlüt olsun Batdal olsun buna cevap verdiler. Bu süreçten baktığında son derece sağlıklı çıktık. Bugün Trabzonspor, korner kullanmadı. Oyunun içinde kalmaya çalıştık. Bu hafta fiziksel olarak iyi değerlendirip sonraki süreçte de yoğun bir haftaya gireceğiz. Braga, Gençlerbirliği ve Göztepe deplasmanı var. Oraya en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Trabzonspor´u ve kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarış devam ediyor? açıklamasını yaptı.

ERSUN YANAL: ?İYİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU YAVAŞ YAVAŞ HERKES GÖRECEKTİR?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ?İyi bir rekabet var. İyi bir takım olduğumuzu yavaş yavaş herkes sindirecektir? dedi.

Süper Lig´in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Her iki takımın da kazanmaya yakın olduğunu söyleyen Ersun Yanal, ?Kazanmaya yakın olduk ama rakibin kalitesi, deneyimi ve özgüveni oldukça yüksek. Özellikle skoru değiştirebileceğimizi belki biraz daha rakibi etkileyebilirdik. Yeni gelen oyuncularımız var. Onların katkısıyla gelişen takımız. Genç oyuncular ve deneyimlilerle henüz başında olduğumuzu düşünüyorum. Belirli bölümlerde iyi ritmi yakaladık. Maç lehimize de sonuçlanabilirdi. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Bu oyun ilerleyen haftalarda gelişebilir? şeklinde konuştu.

Yanal, Burak Yılmaz´ı henüz istedikleri gibi oynatamadıklarını dile getirerek, ?Tahminde bulunmak oldukça zor. Ben tahminci değilim. Burak´ın kalitesi ve mücadelesi ortada. Ondan beklentilere cevap verecektir. Takımı için fedakarlıkta bulunacaktır. Burak´ı henüz sağlıklı şekilde oynatamadık? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli