BARUT:
SİYASET 14.01.2016 13:07:12 354 0

BARUT: "CHP´Yİ SOKAĞA İNDİRECEĞİZ"

?Söz verdiğimiz gibi Adanalıların başkanı olacağız, herkese eşit davranacağız ve CHP´yi halka, sokağa indireceğiz. ?CHP´nin kırsalla bağlarını yeniden kuracağız?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, parti içi yarışın sona erdiğini belirterek, ?Söz verdiğimiz gibi Adanalıların başkanı olacağız, herkese eşit davranacağız ve CHP´yi halka, sokağa indireceğiz. ?CHP´nin kırsalla bağlarını yeniden kuracağız? dedi.
Çukurova Emek ve Demokrasi Platformu, Kadirli Sevdalıları Derneği ile Adana Öğretmenevlerini Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği üyeleri CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut´u ve yönetim kurulunu ziyaret edip, görevlerinde başarı dilediler.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer´in de katılımıyla gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Ayhan Barut, katılımcıların fazlalığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yönetim kurulu adına teşekkür etti. 27 Aralık´ta gerçekleştirilen il kongresinin ardından parti içi yarışın sona erdiğini vurgulayan Barut, ?Kongrenin bitimiyle birlikte bizim için parti içi barış başladı. Adanalıların il başkanı olmak, Adana´da toplumu ilgilendiren her soruna dem vurmak ve parti içi barışı sağlamak istiyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarla da işbirliğine hazırız? diye konuştu.

?OMUZLARIMIZA BİNEN YÜKÜN, SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ?
Başarı kıstası olarak Büyükşehir Belediyesini CHP´ye kazandırmak ve CHP´yi de Adana´da birinci parti yapmayı belirlediklerini aktaran Barut, zorlu bir döneme talip olduklarını kaydetti. Barut, ?Omuzlarımıza binen yükün, sorumluluğun bilincindeyiz. Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeyi düşünüyoruz? şeklinde konuştu.
CHP´yi halka, sokağa indireceklerini anlatan Barut, ?CHP kırsalda yok eleştirilerin son bulacağını ve CHP´nin kırsalla bağlarını yeniden kuracağını söyledi. Barut, ?Köy kökenli, çiftçi, ziraat mühendisi olmamın avantajıyla kırsalla olan bağlantımızı birinci önceliğimiz güçlendirme yönünde çalışmalarımız olacak. Plan ve programları olan çalışma modelleri hazırlıyoruz. Somut plan ve projelerle yürüyeceğiz. Büyük Önder Atatürk´ün 1919´da Samsun´da yaktığı özgürlük ateşini 2019´da CHP olarak biz Adana´da yakıp tüm Türkiye´de iktidarı sağlayacağız diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

?EZİLMİŞLİKTEN KURTULMAMIZ, SİLKİNMEMİZ LAZIM?
Toplumsal barışın yitirildiği, temel hak ve hürriyetlerin askıya alındığı günümüzde insanların uykusuz geceler geçirdiğini ifade eden CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ise toplumun umuda ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Tümer ?Artık baskı altında ezilmişlikten kurtulmamız, silkinmemiz lazım. Çünkü devletimiz elden gidiyor, bölünüyor, eziliyoruz. Bu kadar sıkıntı içerisinde önümüze dayatılan bir anayasa değişikliği adı altında bir başkanlık sistemi var. Bu mudur Türkiye´nin problemi? Bunda bile CHP olarak etkisizleştirilmeye çalışılıyoruz. Bu anlamda hepimize çok ciddi görevler düşüyor? diye konuştu.
Katılımcılar adına konuşan Çukurova Emek Platformu sözcüsü Mehmet Bunsuz, Barut ve yönetimine güvendiklerini belirterek, ?İktidara yürüyüş ateşini Toroslarda yakmanızı bir an önce çabuklaştırmanızı temenni ediyoruz? şeklinde konuştu.
Parti üyeliklerinin güncellenmesi konusundaki taleplerini aktaran Bunsuz, parti içi seçimlerin delegeler tarafından değil seçmen tarafından yapılmasını istedi. Bunsuz, ?Ayrıca İl Başkanımızın en azından ayda bir kez danışma kuruluyla bir araya gelmesi ve CHP´nin sorunları çözüm aranmasını istiyoruz? ifadelerini kullandı.
Bunsuz, katılımcılar adına Barut´a karakalem portresini armağan etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli