Aziz Yıldırım Adanaspor maçı sonrası verdi veriştirdi.
SPOR 16.01.2017 10:31:44 337 0

Aziz Yıldırım Adanaspor maçı sonrası verdi veriştirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Adanaspor maçının ardından hakemlere tepki gösterdi. Yıldırım, "Şu anda da Türk futbolunda hakem terörü var. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, sporla ilgili olan herkese sesleniyorum. Bu işin temizle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor karşılaşmasının ardından hakemlere yüklendi. Maçın hakeminin bugün karşılaşmanın kontrolünü kaybettiğini belirten Yıldırım, ?Maçın hakemi 17. dakikada penaltıyı görmüyor. Senin işin görmek. Bugün kontrolü kaybetti. Konuşmayalım diyoruz ama artık konuşacağım. Ne zaman konuşsak ceza yiyoruz. Versinler bana ceza. Tribünde izlemem. Türk futbolunun temizlenmesi gerekiyor. Birlik beraberlik olması gereken günler geçiriyoruz. Ülkemizin üzerinde oyunlar oynanıyor. Ancak şu anda da Türk futbolunda hakem terörü var. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, sporla ilgili olan herkese sesleniyorum. Bu işin temizlenmesi lazım.? İfadelerini kullandı.

?Takım çok kötü oynadı?
Bugün takım olarak Adanaspor karşısında çok kötü oynadıklarını da söyleyen Aziz Yıldırım, ?Bugün soğukta gelen taraftarlar, tribünde desteğini veriyor, takım oyun oynamıyor. Futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli. Bizim futbolcular, Anadolu kulübünden büyük takıma geldiği zaman kendilerini çıtanın üzerine çıkmış olarak görüyor. Kendilerine ?Oğlum bak, iyi oyna Avrupa´ya git? diyoruz, ?Ben zaten iyi oynuyorum? diyor. Bugün gördük sahadaki yerli oyuncuları. Milli takım 30 futbolcu içinden kadro kurmaya çalışıyor. Böyle gitmez. Biz 10 sene sonra bile başarılı olursak tesadüf olur. Almanya, Belçika, Macaristan; 2000-2005 yılları arasında çok mu iyiydi. Ama yaptılar yatırımlarını, şimdi 150-200 futbolcu içinden milli takım kuruyorlar. Ben bunları söyleyince kötü oluyorum. Kulüpler Birliği´yle de işim yok. Kendi toplantılarına katılım göstermemizi istiyorlar, bizden birisi gidiyor. Ama benim işim olmaz. Ben hapse girdim, hangi biri gelmiş cezaevine beni ziyarete? dedi.

?2 milyon Euro önerdik?
Mehmet Ekici konusuna da değinen Aziz Yıldırım, ?Bu futbolcuyla görüşen kulüpler vardı. ?Eğer Fenerbahçe isterse görüşelim? dediler, biz de görüştük. Aatif ve Fernandao´yu istediler bizden. Biz de Fernandao´yu veremeyeceğimizi söyledik. Aatif ve 500 bin Euro önerdik. Ama Aatıf gitmedi. Son olarak dün 2 milyon Euro önerdik kabul etmediler. Trabzon´un oyuncusuna karışamayız. Sezon sonunda konuşulur. Çocuk tercihinin Fenerbahçe olduğunu söylüyor. Kulüplerin menfaati doğrultusunda hareket ediliyor.Birçok kulüpten birçok futbolcu gelmek istiyor. Hepsini divanda açıklayacağım? dedi.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli