?AVRUPA´DA MASKELİ BALO SONA ERDİ?
SİYASET 20.03.2017 00:02:35 414 0

?AVRUPA´DA MASKELİ BALO SONA ERDİ?

Erdoğan, ?Maşalarıyla silah verdikleri, sırtını sıvazladıkları terör örgütleriyle, bir dolara satın aldıkları ajanlarıyla bizi sıkıştırmaya çalışanlar artık bizzat sahaya indiler. Maskeli balo sona erdi. Diplomasiyi bile bir kenara bıraktılar? dedi.

İlim Yayma Vakfının Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen 46. Genel Kuruluna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada 16 Nisan referandumuna da değinerek, "Nereden nereye. Daha iyi günler var önümüzde. İnşallah 16 Nisan aynı zamanda bunun kararının verileceği gündür. Buna hazır mıyız? Bu önemli, 16 Nisan bir kırılma günü" dedi. .

Hayırcı zihniyetin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü´ne, FSM´ye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü´ne, Osmangazi Köprüsü´ne de hayır dediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"18 Mart Çanakkale Köprüsü´ne de utanma arlanma olmasa bunlar ona da hayır der. Demek ki doğru yoldayız. Bunlarda yalan bol. Yalana aldanan da çok. Çok kararlı bir şekilde adım atacağız. Avrupa´da bakan arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar. Niye? PKK´yı, FETÖ´cüleri konuşturuyorlar. Türkiye Barolar Birliği Başkanı oraya gidip terör örgütü uzantılarıyla toplantı yapıyor. Sözde hukukçu. Kişi sevdikleriyle beraberdir. Kandil´deki hayır deyin. Kandil´deki hayır diyorsa onlarla beraber hareket edilir mi? İmralı´daki hayır diyorsa bunlar ülkemizi bölmeye çalışanlar değil mi, katil değil mi? Bunlarla beraber hareket etmek düşündürücü değil mi? Daily Sabah´ı Avrupa Parlamentosuna sokmak istemeyenler var. Onlar milli, yerli olan bir gazetemizi oraya sokmuyorsa siz de bunun karşılığını göreceksiniz. Karşılığını Türkiye´de göreceksiniz. Arapların güzel bir sözü var, ´Men dakka dukka´, karşılığını göreceksiniz"

?Milletimiz zenginleşirken elbette birileri de büyük hayal kırıklığı yaşıyor? 

Her yarışın kazananı olduğu gibi bir de kaybedeni olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz zenginleşirken elbette birileri de büyük hayal kırıklığı yaşıyor. 14 yılın kaybedenleri kimler. Kurdukları faiz düzeni üzerinden milletin ekmeğine, emeğine, çocuklarının rızkına ortak olanlar kaybetti. Darbecilerin hazırladığı anayasalar tarafından korunan, hiçbir yetkileri olmadığı halde milletin iradesine ortak olan vesayet odakları kaybetti. Sandık yoluyla iktidara gelmek yerine tankların namluları bunlarla iktidar hayali kuran kifayetsiz muhterisler kaybetti. Üstad Nurettin Topçu ´Zaferin değerini kazananlar bilmez, onu asıl mağluplara sorun´ diyor. Yıllardır bu ülkenin kıt kaynaklarını hortumlayanlar, Türkiye üzerinden istedikleri gibi at koşturanlar son 14 yılın anlamını çok iyi biliyorlar" dedi. 

Erdoğan, hükümetler değişse de iktidarını koruyanların 2002´den beri gerçekleşen sessiz devrimin anlamını çok iyi bildiklerini söyleyerek şöyle konuştu:

 "Yarım asırdır Avrupa kapılarında sığıntı, pısırık, güçsüz bir Türkiye isteyenler cumhurbaşkanı sisteminin ne demek olduğunu çok iyi farkındalar. İlk defa bu saldırılarla karşılaşmıyoruz. Suikast girişiminden darbe girişimine birçok tehlikeye maruz kaldık. Vesayet güçleriyle, manşetlerle çarpışa çarpışa bu günlere geldik. Hukukun ayaklar altına aldığı kapatma davalarının bizi yıldırmasına asla izin vermedik. Birileri çıkıyor bu sistem parlamentoyu fesheden sistemdir. Sıfatı avukat. Bunları anlamak mümkün değil. Dürüst ol, internet sitelerinde dolaşma suretiyle bu yalanları söylemeyin. Ana muhalefetin başındaki zatın bu yalanlarına alıştık. Siz aynı lafları etmeyin. Güya okumuşsunuz. Cumhurbaşkanının fesih yetkisi yok, böyle bir süreç içerisinde bir seçim yenilemesine, erken seçime gitme talebi olursa kendisinin seçimi yenilecektir, aynı zamanda parlamentonun seçimi yenilecektir. Yalanlardan bıktık. Çift dikiş gidiyorlar. Son günlerde Avrupa´da yaşananlar ülkemize, davamıza karşı yürütülen mücadelenin yeni safhaya geçtiğini gösteriyor. Maşalarıyla silah verdikleri, sırtını sıvazladıkları terör örgütleriyle, bir dolara satın aldıkları ajanlarıyla bizi sıkıştırmaya çalışanlar artık bizzat sahaya indiler. Maskeli balo sona erdi. Diplomasiyi bile bir kenara bıraktılar. Güçlenen Türkiye´ye duydukları nefreti artık saklamıyorlar. Ülkemize, milletimize, hatta tüm Müslümanlara duydukları hıncı, nefreti her gün TV´den, gazete manşetlerinden adeta kusuyorlar. Çünkü bunlar 16 Nisan´ın içerideki taşeronlara havale edilmeyecek kadar önemli ve kritik bir gün olduğunu biliyorlar. 16 Nisan´da sadece Türkiye´nin yönetim sisteminin değil, yıllardır istismar ettikleri düzenin yıkılmayla karşı karşıya olduğunu çok iyi biliyorlar. Tek adam, tek adam, tek adam. O zaman Gazi Mustafa Kemal´e hakaret ediyorsun"

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli