ATDSK´da 2. Ali Refah Keskin dönemi
SPOR 12.02.2018 11:18:22 21294 0

ATDSK´da 2. Ali Refah Keskin dönemi

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanlığı´na Ali Refah Keskin 2´nci kez seçildi. Başkan Keskin, başarılı 2 yıl geçirdiklerini, yeni dönemde yeni hedefler belirlediklerini söyledi.

2´si kapalı 4´ü toprak toplam 14 tenis kortu bulunan, yılın her günü tenis oynanabilecek iklime sahip Adana´dan  tenisçiler yetiştiren ATDSK´nın olağan genel kurulu gerçekleşti. Ayhan Sagay´ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda yönetim ve denetim kurullarının ibrası sonrası seçime geçildi. 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ali Refah Keskin, tek liste ile gidilip, gizli oy açık tasnifle yapılan seçimde katılan tüm üyelerin oylarıyla ikinci kez ATDSK Başkanlığı´na seçildi. Yönetim Kurulu´nda ise Abdullah Özdiler, Can İstif, Yusuf Boğa, Sermet Soylu, Necati Erdem, Tuna Girtine Işık, Özkan Çetin ve Serkan Şenlik yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar. ATDSK Denetim Kurulu´nda Mehmet Ali Keskin, Engin Altınsüzer, Tarık Müftüoğlu yer alırken, Onur Kurulu da İlker Güner, Ali Baş, Kadir Ateşok, Hilal Aksöz, Ömer Faruk Sakarya´dan oluştu.

   Başkan Keskin, yönetimde 2 yıl birlikte çalıştıkları, gerçekleşen hizmetlerde büyük katkıları bulunan Serdar Özbarlas ile Selçuk Şerifoğlu´na teşekkür plaketi sundu. Üyelere de teşekkür eden Keskin, sponsorların da desteğiyle kulüpte 2 yılda büyük yatırımlar yaptıklarını hatırlattı. Bu yatırımların süreceğini, kort sayısını yeni dönemde artıracaklarını açıklayan Keskin, ?2016´da ilk kez göreve geldiğimizde hedefler koymuştuk. Üyelerimizin ve sponsorlarımızın desteğiyle bu hedeflerimize ulaştık. Görev aldığımızda sponsor desteğimiz ve kortlarımıza verilen reklamlardan elde edilen gelirimiz azdı. Sponsor arayışına girdik, bize inanan bu sponsorlarımızın da desteğiyle çok şey başardık. Geldiğimiz noktada ise artık Adana´mızın, ülkemizin büyük firmaları sponsor olmak, kortlarımıza reklam vermek için bizimle irtibat kuruyor. Alt yapısından şampiyon tenisçiler çıkaran ATDSK olarak yeni dönemde yeni hedeflerle yolumuza devam edeceğiz. Tenis alt yapısına ağırlık verip, akademiyi hayata geçireceğiz. Yeni dönemde kulübü sistemli hale getirip, görevimizi tamamlamayı hedefliyorum. Şahıslar değil, sistemler yaşar. Kulübümüzü sistemli bir şekilde yönetilir hale getirerek, görevimizi tamamlayacağız? dedi.

   2 YILDA 125 ŞAMPİYONLUK

   Keskin, 2 yıllık görevleri süresince 4 toprak kort, 2 merkez kort yaptıklarını, 115 yeni üye kazandıklarını, 2 yılda 125 şampiyonluk, 141 ikincilik elde ettiklerini, Antalya´daki Senyör Takımlar Şampiyonası´ndan 3 kupa ile döndüklerini, 7 sporcunun senyör milli takımına seçildiğini sözlerine ekledi.

   GÖREV BÖLÜMÜ

   ATDSK Yönetim Kurulu´nun ilk toplantıda yaptığı görev bölümünde Abdullah Özdiler As Başkanlığa, Can İstif Genel Sekreterliğe, Yusuf Boğa Saymanlığa  getirildi. Yeni dönemde Sermet Soylu ile Özkan Çetin de Tenis Kaptanı olarak görev yapacaklar.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı