Arın: ?Küme düşmeler gelip geçer?
SPOR 13.05.2017 23:06:45 346 0

Arın: ?Küme düşmeler gelip geçer?

"1 tane Adanaspor var başka Adanaspor yok"

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 1-1 berabere kalıp matematiksel olarak küme düştükleri Trabzonspor maçının ardından, ?Küme düşmeler gelip geçer ama hiçbir Adanaspor taraftarı turuncu beyaz renklere ne taş ne de sopa atamaz. Ben onu Adanasporlu olarak saymıyorum. Taraftarlarımız tekrardan Adanaspor için tekrar birlik ve beraberlik mesajları versinler? diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından konuşan teknik direktör Arın, küme düştükleri için üzgün olduklarını belirtti.

"1 tane Adanaspor var başka Adanaspor yok"

Matematiksel anlamda önemli maça çıktıklarını fakat başaramadıklarını kaydeden Eyüp Arın, daha sonra şunları söyledi:

?Üzgünüm. Küme düşen bir takımın hocası olarak karşısındayım. Üzgünüm bir şeyleri beceremediğimiz için. Üzgünüz Adanaspor taraftarlarının yaptıkları için. Maç öncesi, matematiksel olarak şekillenecek maça çıkıyoruz dedik. Ama biz her ne olursa olsun Adanaspor´a yakışır bir şekilde oyunu çirkinleştirmeden sahada mücadele edeceğimizi söylemiştik. Maça baktığımızda düşüncelerimiz tam oluşmaya başlamıştı. Kendi haddimizi bilerek oynuyorduk. Bunlar gelir geçer ama benim en çok üzüldüğüm nokta 40 yıldır bu camia içerisindeyim hiç duymadığım bir şeyi bugün yaşadım maçtan önce. Hiçbir Adanaspor taraftarı turuncu beyaz renklere ne taş ne de sopa atamaz. Ben onu Adanaspor´lu olarak saymıyorum. İçerisinde o formanın bir insan var. Taş, başına gelmedi ama cam kırıkları yüzüne geldi. Her şeye rağmen sahaya çıkıp bu forma için mücadele ettiler. Oyuncularımı sahada verdikleri mücadeleden dolayı başarılar diliyorum. Bizim takım düşerken, bütün oyuncuları tribüne çağırıp destek veren taraftarlarımız vardı. Başarısızlıklar bir kişiye mal edilmemeli. 11-12 senenin emeği var başkanımızda. Önemli olan bu yaşanmışlardan ders almak. 1 tane Adanaspor var başka Adanaspor yok. Camiamız bu işi kişiselleştirmesin, eski başarıları yakalamak istiyoruz. Küme düşmek var ama düşerken ayakta kalmak var. Biz önce içimizdekileri toplayacağız, sonra çevremizi toplayacağız. Taraftarlarımıza yine sesleniyorum buradan Adanaspor için tekrar birlik ve beraberlik mesajları versinler. Sosyal medyayı çok kullanmasınlar. İçim çok dertli Adanaspor´u kaybetmek istemiyoruz.?

 

/resimler/2017-5/13/2308107794071.jpg

 

Yanal: ?Önümüzde kalan 3 maça bakacağız?
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Adanaspor´la berabere kaldıkları maçın ardından, ?Son zamanlardan tempomuz düştü.Önümüzde güzel 3 maç daha var. Biran önce toparlanıp önümüze bakacağız? dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan bordo-mavili takımın teknik direktörü Yanal, kalan 3 maça odaklandıklarını belirtti.

Maçın futbol seyri açısından düşük geçtiğini belirten Ersun Yanal, daha sonra şunları söyledi:

?Rakibimizin durumu ortada. Hem futbol seyri hem de burada maç içerisinde olacak atmosferin çok sönük kaldığını söylemeliyim. Her iki takımın yanıtı da aynı oldu. Temposu olmayan düşük bir maç oynadık. Biz üç haftadan beri ligin ikinci yarısını iyi forsa etmiştik. Deplasmanda 2 puan kaybetmiş bir takımdık. Bugün de 2 puan kaybettik. Şu an 4 puan kaybımız oldu. Son 3 hafta kayıplarımız oldu. Tempomuz biraz düştü. İkinci yarının başından uzaklaştık. Tekrar eski tempomuzu yakalamak için önümüzde güzel 3 maç var. Onlarla devam edeceğiz. Adanaspor´a bundan sonra için başarılar diliyorum. Bugün küme düşmeleri kesinleşti çünkü. Biz de bir an önce toparlanıp önümüze bakacağız.? (VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli