ARA TRANSFER PANORAMASI
SPOR 3.01.2018 12:58:37 280 0

ARA TRANSFER PANORAMASI

2017-2018 futbol sezonunda kulüpler, ara transfer dönemi 4 Ocak 2018 Perşembe günü başlayacak. 28 gün sürecek ara transfer dönemi 31 Ocak 2018 Çarşamba günü ise sona erecek.

(HABER - EYYUP ALTUN) 2018 Ara transfer sezonunun açılmasıyla biten transferler açıklandı. Süper Lig ve TFF 1. Lig ekipleri transferlere hızlı başladı. Gerek sezonu erken açacak takımlar, gerekse şampiyonluk hedefleyen takımlar ara transferlerini  bir an önce tamamlak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu´nun aldığı karara göre 2. transfer tescil dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

ADANA DEMİRSPOR´DA AYDIN YILMAZ VE KUBİLAY SÖNMEZ KAMPA KATILDI

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor´un anlaşma sağladığı Aydın Yılmaz ve Kubilay Sönmez kampa katıldı.

Mavi-lacivertli kulüp, transfer sezonun açılmasıyla birlikte iki oyuncuyla sözleşme imzalayacak. Daha önce Galatasaray formasını terleten Aydın Yılmaz son olarak Kasımpaşa´da görev almıştı. Orta saha oyuncusu Kubilay Sönmez ise sezonun ilk yarısında Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin formasını giydi.

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya´da sürdüren Adana Demirspor´da devre arası kampı bir günlük izinin ardından devam ediyor. Teknik Direktör Timuçin Bayazit, yönetiminde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından topla koordinasyon ve pas çalışması yapıldı.

CAN DEMİR, DEMİRSPOR´DAN AYRILDI

Konyaspor´un Adana Demirspor´a kiraladığı genç stoper Can Demir Aktav, kulübünden ayrıldı

Konyaspor´un bu sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor´a kiraladığı 23 yaşındaki genç stoper Can Demir Aktav, kulübünden ayrıldı. Lacivert-mavili takımda fazla süre alamayan Can Demir´in, ligin ikinci devresinde başka bir kulübe kiralık olarak gitmesi bekleniyor. Genç stoper, Adana Demirspor formasıyla TFF 1. Lig´de 1, Ziraat Türkiye Kupası´nda 3 maçta forma giydi.

TRANSFER DUYUMLARI

Galatasaray´da yeni transferlere yer açma adına gönderilmesi düşünülen Emrah Başsan´a ilk teklif Adana Demirspor´dan geldi.

Adana Demirspor, Emrah´ı sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerde bulundu. Güney ekibinin 25 yaşındaki orta sahanın 225 bin euro olan yarım sezonluk maliyetini karşılaması halinde sarı-kırmızılılar bu transfere izin verecek. Emrah bu sezon Süper Lig´de bir dakika bile forma şansı bulamadı. Sadece Ziraat Türkiye Kupası´nda Sivas Belediye ile oynanan iki karşılaşmada oynarken 1 gol, 1 asistle takımın galibiyetlerine katkı sağladı.

LİGLER 1 HAFTA ERTELENDİ

TFF 1. Lig´de yer alan 18 kulüp,TFF´ye yazılı olarak başvurup ikinci yarının bir hafta geç başlamasını talep etti. TFF tarafından kabul edilen bu talebe istinaden ligin; 18, 19, 20, 21 ve 22. haftaları bir hafta sonraya kaydırılmış olup, 23. Hafta müsabakaları ise 20, 21, 22 Şubat tarihlerine denk gelen hafta içerisinde oynanacak.

VİDA: ?TARAFTARIMIZIN ÖNÜNE ÇIKMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM?

Beşiktaş´ın yeni transferi Domagoj Vida, siyah-beyazlı taraftarların önüne çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Siyah-beyazlıların devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Domagoj Vida, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımda birçok oyuncuyu tanıdığını söyleyen Vida, ?Milli takımlarda, Şampiyonlar Ligi´nde ve Avrupa Ligi´nde takımdaki birçok oyuncu ile karşılaştım. Lens ile beraber oynadık. Mitrovic milli takım arkadaşım. Kendimizi kanıtlayacağız? dedi.

Transfer sürecinde yöneticilerle olan görüşmelerden çok etkilendiğini belirten Hırvat oyuncu, ?Beşiktaş ile orada etkilendim. Bana yakın davrandılar. Daha sonra ailemle karar verdik? şeklinde konuştu.

Türkiye´den birçok takımın kendisi ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine 28 yaşındaki futbolcu, ?Ben artık Beşiktaş´ın oyuncusuyum. Önemli olan benim Beşiktaş´ta olduğum? cevabını verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu´nda Alman ekibi Bayern Münih ile oynayacakları karşılaşma için de değerlendirme bulunan Vida, ?Zor maç olacak. Bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş çok güçlü bir takıma sahip. İyi hocalarımız var. Taraftarlarımız muhteşem. Dinamo Kiev ile oynadığımız maçta 2 metre ötedeki arkadaşıma sesimi duyuramadım. Taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum? ifadelerini kullandı.

A. ALANYASPOR, HİKMET KARAMAN´LA SÖZLEŞME İMZALADI

Aytemiz Alanyaspor, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Boşnak teknik direktör Safet Susic ile yollarını ayıran A. Alanyaspor, Hikmet Karaman´la anlaştı. Teknik Direktör Karaman, kulüp binasında kendisini 1.5 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan A. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig´de sezonun ikinci yarısı öncesi kulüpte oluşan teknik direktör sorununu Hikmet Karaman ile çözdüklerini aktardı. Çavuşoğlu, "A. Alanyaspor´un yeni teknik direktörü tecrübesi ve birikimiyle camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bir canlılık, hareketlilik getirecektir. Herkesin bildiği, tanıdığı hocamız da bu kapasitede biridir? dedi.

"BAŞARILARI DAHA YUKARIYA ÇEKMEYE GELDİK"

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ise, ?Hasan Bey´e ve yönetim kuruluna bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Alanyaspor için hayırlı olur. Ligin özellikle ikinci yarı daha zor geçeceği malum ama biz de buraya renk katmaya, bugüne kadar olan başarıları daha yukarıya çekmeye geldik. İnşallah taraftarlarımızla, şehrimizle ve yönetimimizle bunu gerçekleştiririz? diye konuştu.

ÇAVUŞOĞLU: "TRANSFERLERİ EN KISA ZAMANDA YAPACAĞIZ"

´Transfer çalışması olacak mı?´ sorusuna cevap veren Başkan Çavuşoğlu, ?İmza törenin ardından hocamızla konuşacağız. Biz eksikliklerimiz biliyoruz ama hocamızın da belirlediği eksiklikler varsa hep beraber gerekli çalışmaları ve transferleri de en kısa zamanda yapacağız? ifadelerini kullandı.

EVKUR YENİ MALATYASPOR´DA ROBİN YALÇIN VE İHAN DEPE SESLERİ

Evkur Yeni Malatyaspor, Karabükspor´lu sol açık İlhan Depe ve Çaykur Rizespor´lu ön libero Robin Yalçın´ı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor´da transfer komitesinin belirlenmesinin ardından teknik heyetin alınmasını istediği isimlerle görüşülmeye başlandı. Sarı-kırmızılı transfer komitesinin ilk etapta Teknik Direktör Erol Bulut´un listesinde yer aldığı ifade edilen Çaykur Rizespor´lu Robin Yalçın ve Karabükspor´lu İlhan Depe ile anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

Bulut´un bu isimlerden özellikle Robin Yalçın´ı çok istediği ve Antalya kampına yetiştirilmesini yönetimden talep ettiği öğrenildi.

KULÜBÜ, SATMAYA SICAK BAKMIYOR

Sarı-kırmızılı kulübün talip olduğu Çaykur Rizespor´lu Robin Yalçın, ön libero mevkisinde görev yapıyor. 23 yaşındaki Almanya uyruklu genç futbolcu, bu sezon kulübünde 16 resmi müsabakaya çıktı. TFF 1. Lig´de şampiyonluk hedefleyen Çaykur Rizespor´un, başarılı futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

İLHAN DEPE KULÜBÜNDEN AYRILMAK İSTİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor´un gündeminde yer alan bir diğer isim İlhan Depe ise zor günler geçiren kulübü Kardemir Karabükspor´dan ayrılmak istiyor. 25 yaşındaki sol açık, ligin ilk yarısında 15 resmi müsabakada görev aldı. İlhan Depe´nin kulübüyle 2019 yılına kadar kontratı bulunuyor.

E.YENİ MALATYASPOR´DA YALÇIN AYHAN İLE YOLLAR AYRILDI

Evkur Yeni Malatyaspor´da aldığı süresiz kadro dışı cezasından dolayı bir süredir takımdan ayrı çalışan futbolcu Yalçın Ayhan ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Gündüz yaptığı açıklamada tecrübeli futbolcuyla karşılıklı görüşerek yolları ayırdıklarını ifade etti.

Yapılan yazılı açıklamada, ?2017-2018 futbol sezonu başında anlaştığımız profesyonel futbolcumuz Yalçın Ayhan ile Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz? denildi.

ELAZIĞSPOR İLK TRANSFERİNİ SÜPER LİG´DEN YAPTI

Elazığspor, Atiker Konyaspor´dan 19 yaşındaki genç stoper Kadir Kaan Özdemir´i kiralık olarak renklerine bağladı.

İkinci Transfer ve Tescil Döneminin başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor ilk transferini Atiker Konyaspor´dan yaptı. 4 Ocak´ta başlayacak olan Ara Transfer Dönemi öncesi çalışmalarına devam eden Elazığspor, Süper Lig Takımlarından Atiker Konyaspor´un genç stoperi Kadir Kaan Özdemir´i kiralık olarak kadrosuna kattı. Fenerbahçe´nin altyapısında yetişen ve sezon başında 250 bin Euro karşılığında Atiker Konyaspor´a transfer olan 19 yaşındaki genç stoperle 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlandı.

Elazığspor´un Antalya Kampı´na katılan genç oyuncu, ligin ilk devresinde Atiker Konyaspor´da 1 Süper Lig, 2 de Ziraat Türkiye Kupası maçına görev aldı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli