AKP’Lİ DOĞRU’DAN YENİ PARTİLERE ELEŞTİRİ
SİYASET 1.06.2020 09:31:00 451 0

AKP’Lİ DOĞRU’DAN YENİ PARTİLERE ELEŞTİRİ

AKP ADANA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH DOĞRU, ALİ BABACAN VE AHMET DAVUTOĞLU’NA GÖNDERME YAPTI: “TRENDEN İNMEK BAŞKA ŞEY TRENİ TAŞLAMAK BAŞKA ŞEY”DEDİ.

AKP Adana Milletvekili Abdullah Doğru yeni kurulan partiler ve Türkiye gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğru’nun açıklamaları şu şekilde;

“AK PARTİ MİLLETİN SESİDİR”

AK Parti’nin ilk günkü azim ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini ifade eden Doğru, şunları söyledi: “AK Parti; milleti ve ihtiyaçlarını çok iyi analiz etmiş, bu sayede milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olmuş kadim bir fikriyatın temsilcisidir. Kurulduğumuz günden bu yana yalnızca aziz milletimizin sesine kulak verdik, yalnızca ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünerek hareket ettik ve henüz yolun başındayız. Türkiye’yi geçmişin karanlığından kurtarmış ve ülkemizin adeta yeni bir çehreye bürünmesinin mimarı olmuş AK Parti çalışmalarına; idealist ve kararlı bir gencin heyecanı ile yıllar süren araştırmalarının sonucu muazzam bir birikim elde etmiş mütefekkirin tecrübelerini birleştirmiş bir şekilde, yorulmak ve durmak bilmeden, sürekli yenilenerek devam ediyor. Bizler bu mukaddes davanın mübarek yoluna çıkarken tecrübe, hizmet, refah, kardeşlik gibi kavramları parola edindik ve yorulmak, yılgınlık, duraksamak, şikayet etmek gibi kavramları lügatımızdan sildik. Milletimizle bu denli kuvvetli bir birleşimin sonucunda ülkemizin ulusal ve uluslararası alandaki dik duruşu tesis ve tahkim edildi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, AK Parti’nin millet sevdası ile milletinden aldığı güç ve güven sayesinde artık dünyada oyun kurucu ülke konumuna gelmiştir. Bu muhteşem ilerleyişin yegane sebebi milletimizin AK Parti’ye duyduğu güven ve gösterdiği teveccühten başka bir şey değildir.”

"AK DAVA TÜRKİYE DAVASIDIR”

Daima birlik ve beraberlikten yana olacaklarını ifade eden Doğru, AK Parti’ye yönelik yürütülen karalama kampanyalarının manidar olduğuna dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“AK Parti’ye yönelik yürütülen karalama kampanyalarını cılız da olsa gerek televizyonlardan gerek sosyal medyadan gerekse sahadan takip ediyoruz. AK Parti’ye güç kaybettirmek gibi tam manasıyla beyhude bir hayalin peşine düşen, siyasi cehalet hastalığına tutulmuş olan bu çevrelerin karalama kampanyası yürütürken unuttukları bir şey vardır o da AK Parti’nin milletin ta kendisi olduğudur. Hizmet güneşi, küçük hesapların balçığıyla sıvanmaz, sıvanamaz. Yine son günlerde aynı trendeyken iyiydi, inince mi böyle konuşuluyor gibi bazı sesler çıkıyor. Herkesin siyasi görüş ve yolculuğuna sonuna kadar saygı duymaktayız. Ancak trenden inmek başka, indiğiniz treni taşlamak başka şeydir, bu ikisi arasında çok ince bir çizgi vardır, bu ayrıntıyı göz ardı etmemekte fayda var diye düşünüyorum. Devlet yönetmek kararlılık gerektirir, bu çevreler yalnızca yıkmak hedefiyle doğan ve başarısız olduklarını anladıklarında tarihin sayfalarına karışmaya mahkum yapılardır. Refah ve istikrar, hizmet ve kuvvet, kalkınma ve adalet Türkiye’de AK Parti sayesinde altı doldurulan ve tahkim edilen kavramlardır. Bunun tasdikini milletimiz 18 yıldır yapmıştır. Allah’ın izniyle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda en büyük destekçimiz yine aziz milletimiz olacaktır. Başka bir destekçiye, başka bir güce evelallah ihtiyacımız yoktur, böyle bir arayışımız hamdolsun olmayacaktır. AK Parti’yi kurarken vatandaşlarımız ile ayrım gözetmeksizin kucaklaşmak gibi bir hedefimiz vardı bu hedefimizden vazgeçmedik ve bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Herhangi bir sebeple kalbi kırılan gönlünü almamız gereken hangi dava arkadaşımız varsa kucaklaşmak ve fikir paylaşmak açısından biz hazırız. AK Dava 85 milyonun davasıdır, bu dava Türkiye’nin aydınlık geleceğinin davasıdır.”

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı