ADANASPOR SÜPER LİG´E VEDA ETTİ
SPOR 4.06.2017 12:57:37 294 0

ADANASPOR SÜPER LİG´E VEDA ETTİ

Spor Toto Süper Lig´in 34. haftasında Adanaspor evinde Fenerbahçe ile karşılaştı ve Mücadeleden Fenerbahçe 3-1 galip ayrılarak sıralamada 3. sıraya yükseldi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 34. ve son haftasında deplasmanda Adanaspor´u 3-1 yendi.

Bu galibiyetle sarı-lacivertli takım, aynı puana sahip ezeli rakibi Galatasaray´ın önünde sezonu 64 puanla 3. sırada tamamlamayı başardı.

Fenerbahçe sezonu 3. sırada tamamlayarak gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi´nde 2 ön eleme oynayacak ve ilk resmi maçını 27 Temmuz´da yapacak.

GOL 6. dakikada Adanaspor öne geçti. Ceza sahasına giren Emre Uğur Uruç, Chahechouhe´nun müdahalesiyle yerde kalınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Koman, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

GOL 9. dakikada Fenerbahçe beraberliği sağladı. Hızlı gelişen atakta Chahechouhe´nun ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan De Souza, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlara yolladı: 1-1

GOL 22. dakikada Fenerbahçe skoru lehine çevirdi. Chahechouhe´nun ceza sahası dışından çektiği şutta, savunmada Viera´ya çarparak kaleci İrfan Can Eğribayat´ı yanıltan top, filelere gitti: 1-2

Fenerbahçe, maçın ilk yarısını 2-1 önde bitirdi.

İkinci Yarı

62. dakikada Lens´in kaptırdığı top sonrası Ahmet Dereli´nin soldan attığı şutta, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

77. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Chahechouhe´nun şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat topu kornere gönderdi.

GOL 90. dakikada Fenerbahçe farkı 2´ye çıkardı. Mehmet Topal´ın gönderdiği uzun pasta topla buluşan Emenike, savunmada Ramos´u geçtikten sonra ceza yayı önünden çektiği şutta, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-3

ARIN: "HATAMIZI GELDİĞİMİZ LİGE DÖNEREK ÖDÜYORUZ"

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ?Bugünkü konumda olmayı istemezdik. Hepimiz hata yaptık ama bu hatayı geldiğimiz lige geri dönerek ödüyoruz? dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 34. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-1 mağlup olan Adanaspor´da Teknik Direktör Arın, maç sonu açıklamalarda bulundu. Arın, ligin başında bu yana ayakta durarak oynadıklarını belirterek, şunları söyledi:

?Öncelikle Şırnak´ta hayatını kaybeden askerlerimize başsağlığı diliyorum. 2016-2017 sezonunda mücadele eden tüm kulüplerimizi ve bizim ilk yarıda Trabzon maçına kadar bizim oyun ve skorumuza çok etki eden hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Şu maçın konuşması sezon sonu son maçında Fenerbahçe gibi bir camia ile oynamak gurur vericiydi ama gurur verici hali şölene dönüştürmek istiyorduk, bu şartlarda oynamak istemiyorduk. Küme düşen bir takımın Fenerbahçe ile oynaması bize yakışmıyordu. Ama her ne kadar olursa olsun ilk geldiğimiz günden beri düşsek de ayakta kalarak mücadele edeceğiz dedik. Bu işin zevkini şartları ne olursa olsun yaşayacağız dedik. Oynadığımız her mücadelede başa baş oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık ama bazen gücümüz yetmedi. Bugünkü maçta onlardan biriydi. Elimizdeki kadronun en sağlıklısını bugün sahaya sürmeye çalıştık. Yanımızda oturan oyuncularımızın sağlıksızlığı da bizi kadro konusunda çok sıkıntıya sokmuştu. Oyuncularımı her konuda bizi son 7 haftada sıkıntıya sokmadan sezonu ayakta bitirdikleri için ve bugünkü mücadele de bizim için risk alan oyuncularımı kutluyorum. Onlarda bugünkü konumda olmamızı istemezlerdi ama bu hatayı geldiğimiz lige geri dönerek ödüyoruz.?

ADVOCAAT: "ŞAMPİYONLUK İÇİN YETERLİ DEĞİLDİK"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, ligde şampiyon olan Beşiktaş´ı tebrik ederken, ?Bu sezon bizim en fazla elde edebileceğimiz yer üçüncü sıraydı. 60´dan fazla maç oynadık ama şampiyonluk için yeterli değildik? dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 34. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan ve 3-1 yenen Fenerbahçe´de Teknik Direktör Advocaat, maç sonu açıklamalarda bulundu. İyi oyun çıkarttıklarını fakat şampiyonluk için yeterli olmadığını belirten Advocaat, şunları söyledi:

?Beşiktaş´ı tebrik ediyorum. Ama Beşiktaş´ı tebrik ederken Başakşehir´e ve teknik direktörünü de tebrik ediyorum. Bu sezon bizim en fazla elde edebileceğimiz yer üçüncü sıraydı. 60´dan fazla maç oynadık. Avrupa Ligi´nde mücadele ettik. Türkiye kupasında yarı final oynadık ama şampiyonluk için yeterli değildik. Türkiye´de benim için İstanbul anlamına geliyordu. Burada çalıştığım süre boyunca sadece İstanbul olmadığını görmüş oldum. Zorlu ligi olan bir ülkede çalıştım. Çok güzel stadyumları var. Ben ve ekibim burada çalışmaktan çok mutlu olduk. Türkiye ile aklımda hep pozitif anılar kalacak. Oyuncularımız yapabilecekleri her şeyi yaptılar. Farklı pozisyonlarda farklı tiplerde oyunculara ihtiyacımız vardı. İstediğimiz 3 oyuncu vardı. Bunları getirebilmek için yönetimimiz elinden geleni yaptı ama elimizde ki şartlara bakmamız lazım. Mümkün olmadı bunlar. Elimizde ki oyunculardan daha fazla performans elde etmeye çalıştık. Oyuncularımızda yönetimimiz de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Üçüncülükten memnun olduğumu da söylemeliyim.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli